Trabzonspor-Antalyaspor Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Trabzonspor-Antalyaspor Maçından Notlar

Trabzonspor-Antalyaspor Maçından Notlar

Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, Medical Park Antalyaspor maçında Zokora ve Halil Altıntop'u yedek soyundururken, Celustka ise maç kadrosunda yer almadı.

26.10.2011 21:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, Medical Park Antalyaspor maçında Zokora ve Halil Altıntop'u yedek soyundururken, Celustka ise maç kadrosunda yer almadı.

Bordo-mavili takımın teknik direktörü Şenol Güneş, lig ve Avrupa kupalarındaki 13 maçta ilk 11'de görev verdiği Fildişi Sahilli oyuncu Didier Zokora'yı, Medical Park Antalyaspor maçında dinlendirdi.

Bu sezon sadece cezası nedeniyle UEFA Avrupa Ligi'nde Athletic Bilbao maçında forma giyemeyen Zokora, ilk kez yedek kulübesinde oturdu.

Geçen haftaki Bursaspor maçında sakatlanan Celustka ise sakatlığı büyük ölçüde geçmesine rağmen Medical Park Antalyaspor maçında riske edilmedi. 18 kişilik maç kadrosuna da alınmayan Çek oyuncunun yerine, Bursaspor maçında sonradan oyuna giren ve iyi bir performans gösteren Ferhat görev yaptı.

Zokora ve Celustka'nın yanı sıra Halil Altıntop ve Marek Cech de yedek soyundu.

-"Hepimiz Burak'ız"-

Trabzonspor taraftarı, Bursaspor maçında kendini yere atarak takımına penaltı kazandırdığı şeklinde eleştiriler alan Burak Yılmaz'a sahip çıkarak moral verdi.

Özellikle kapalı tribünde bulunan 3 bin dolayında kadın taraftar, maç öncesi ısınmak için sahaya çıkan golcü oyuncuya tezahüratlarla destek verdi.

Kale arkasındaki bir grup taraftar da 'Hepimiz Burak'ız' yazılı pankartı bulundukları tribünlerin önüne astılar.

-Şehitler ve depremzedeler unutulmadı-

Kale arkası tribünde "Sen rahat uyu şehidim, Trabzon nöbette" yazılı pankart asarak terör saldırılarına tepki gösteren bordo-mavili taraftarlar,

"Şehitler ölmez, vatan bölünmez" şeklinde sloganlar attı.

Açık tribündeki bir grup taraftar da üzerinde Mustafa Kemal Atatürk'ün silüetinin yer aldığı "Bayrakları Bayrak yapan, üstündeki kandır. Toprak, uğrunda ölen varsa vatandır" yazılı pankartı açtı.

Bir diğer kale arkası tribünde ise " Van'da deprem can'da deprem" yazılı pankart göze çarptı.

Trabzonspor ve Antalyasporlu futbolcular da sahaya "Depremzedelerimizi yalnız bırakmayalım' pankartıyla çıktılar.

Karşılaşma öncesi Van'da meydana gelen depremde hayatını kaybedenler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Trabzonspor'da kulüp başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyelerinin çoğunluğu, maçı protokol tribününden izlediler. - TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Trabzonspor-Antalyaspor Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement