Trabzonspor, Avantajlı Skor Peşinde - Son Dakika
Yerel

Trabzonspor, Avantajlı Skor Peşinde

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında yarın sahasında Videoton'u konuk ederek bu sezon Avrupa Kupaları'ndaki ilk maçına çıkacak olan Trabzonspor, rakibi karşısında avantajlı bir skor hedefliyor.

22.08.2012 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında yarın sahasında Videoton'u konuk ederek bu sezon Avrupa Kupaları'ndaki ilk maçına çıkacak olan Trabzonspor, rakibi karşısında avantajlı bir skor hedefliyor.

Videoton'u elemesi halinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde grup maçları oynama hakkı elde edecek olan bordo-mavililer, saha ve seyirci avantajını kullanarak rövanş maçı öncesi iyi bir sonuçla sahadan ayrılmayı hedefliyor.

İlk kez bir Macar temsilcisi ile karşılaşacak olan Karadeniz ekibi, bu akşam 17.00'de yapacağı antrenmanla zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayacak.

-Güneş'ten değişiklikler-

Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş'in ligin ilk haftasındaki Kardemir Karabükspor maçındaki kadroya göre bazı değişikliklere gitmesi bekleniyor.

Orduspor ile yapılan hazırlık maçında kadroya alınmayan ve Kardemir Karabükspor maçında da cezası nedeniyle forma giyemeyen Colman, teknik direktör Şenol Güneş'in görev vermesi halinde orta alanda görev alarak bu sezon ilk resmi maçına çıkacak.

İngiltere'nin Liechester City takımından transfer edilen ancak geçen haftaki Kardemir Karabükspor maçında görev almayan Bamba'nın da Mustafa Yumlu'nun yerine oynayarak, bordo-mavili takımdaki ilk resmi maçına çıkması bekleniyor.

Hafif sakatlığı nedeniyle ilk haftada kadroda yer almayan Halil Altıntop'un da Vittek'in yerine gol umudu olarak forvette görev alabileceği öğrenildi.

-Tolga cezalı, kale Onur'un-

Trabzonspor'da geçen sezon UEFA Avrupa Ligi 2. turunda PSV Eindhoven ile oynanılan rövanş maçında kırmızı kart görerek cezalı konumuna düşen Tolga Zengin, yarınki karşılaşmada görev alamayacak.

Sezon öncesi Orduspor ile oynanılan hazırlık maçında kaleye geçen ancak ligin ilk haftasındaki Kardemir Karabükspor maçında yedek bekleyen Onur Recep Kıvrak, kaptan Tolga'nın yerinde sahaya çıkacak.

Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Onur, Serkan, Giray, Bamba, Celustka, Zokora, Colman, Soner, Volkan, Olcan ve Halil Altıntop 11'i ile çıkması bekleniyor.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 21.00'de başlayacak karşılaşmayı İskoçya Futbol Federasyonu'ndan Euan Norris, yönetecek. Norris'in yardımcılıklarını Alan Mulvanny ve Graham Chambers yapacak.

-Yener: "Ciddiyetle çıkacağız"-

Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, Videoton ile yapacakları karşılaşmaya ciddiyetle çıkacaklarını belirterek, saha ve seyircileri önünde ikinci maç öncesi avantajlı bir sonuç alacaklarına inandıklarını söyledi.

Avrupa Kupası maçlarının atmosferinin daha farklı olacağını söyleyen Yener,

"Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Avrupa'da yer almak istiyoruz. Videoton maçını geçmemiz halinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde grup maçlarına katılacağız. Bunu başaracak gücümüz var. Taraftarımızın da desteğiyle bu hedefimizi başaracağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

-Biletler satışta-

Bu arada, Trabzonspor'un Videoton ile yapacağı karşılaşmanın biletlerinin Biletix gişeleri ile Kunduracılar Caddesi'nde bulunan Avea bayisindeki gişeden devam edildiğii bildirildi. Ayrıca, müsabakayı izlemek isteyen taraftarların

"www.biletix.com.tr" adresinden de bilet satın alabilecekleri kaydedildi.

Karşılaşmanın biletleri kale arkası tribün 20 lira, maraton tribün 45 lira, Kapalı Kenar (A,D,E,H) 65 lira, Kapalı orta (B,C,F,G) 90 lira, VIP 200 lira, VIP Özel 500 lira ve misafir seyirci bölümü de 45 liradan satışa çıkarıldı.

-Taraftara uyarı-

Öte yandan Trabzonspor Kulübü, internet sitesinden yayımladığı açıklamada maç öncesi taraftarlara uyarılarda bulundu.

UEFA talimatları gereği stadyumlarda meşale yakmanın, stadyumlara yanıcı, yakıcı maddeler sokmanın, sahaya konfeti, su şişesi ve benzeri maddeler atmanın, koltuk kırmak, merdiven boşluklarına oturmak ve kötü tezahüratta bulunmanın kesinlikle yasak olduğu vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Takımımızın geçen sezon oynadığı müsabakalarda taraftarlarımızın yaktığı meşaleler ve rakip takım veya takımlara yönelik kötü tezahüratları kulübümüzün ciddi oranda ceza ödemesine neden olmuştur. Bu cezalar her tekrarda katlanarak artmakta ve sonuç olarak daha da ağır boyutlar kazanmaktadır. Ayrıca bu cezaların kulübümüze getireceği zararların yanı sıra, sebebiyet verenler de çok ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalacaklardır. Tüm taraftarlarımızdan konuya gereken hassasiyeti göstermelerini ve takımımızı maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz."

Muhabir: Selçuk Kılıç

Yayıncı: Murat Kaban - TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trabzonspor, Avantajlı Skor Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement