Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: Benfica, Abdülkadir İçin 20 Milyon Dolar Teklif Etti - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: Benfica, Abdülkadir İçin 20 Milyon Dolar Teklif Etti

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Benfica, Abdülkadir Ömür'e 14'ü peşin, 20 milyon dolarlık teklif yaptı. Kalan 6 milyon doların yerine 4 futbolcu verelim dediler. Reddettik." dedi.

19.07.2018 19:00  Güncelleme: 00:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor altyapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon sergilediği performans ile göz kamaştıran Abdülkadir Ömür, Avrupa kulüplerinin kıskacında… Basında sürekli Abdülkadir Ömür ile ilgili transfer haberleri çıkarken, Trabzonspor Başkanı Ali Ağaoğlu, kendilerine yapılan bir teklifi açıkladı. TRT Spor'a konuşan Ahmet Ağaoğlu, Benfica'dan gelen teklifi reddettiklerini söylerken, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ün henüz piyasa değerlerini yakalamadıklarının altını çizdi.

"4 FUTBOLCU VERELİM DEDİLER"

Benfica'dan Abdülkadir Ömür için gelen transfer teklifinin detaylarını da anlatan Ahmet Ağaoğlu "Benfica, Abdülkadir Ömür'e 14'ü peşin, 20 milyon dolarlık teklif yaptı. Kalan 6 milyo doların yerine de 4 futbolcu verelim dediler. Reddettik" dedi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: Benfica, Abdülkadir İçin 20 Milyon Dolar Teklif Etti

Güvendikleri en önemli kaynağın Trabzonspor altyapısı olduğunu vurgulayan Ahmet Ağaoğlu, transfer çalışmalarıyla ilgili ise şunları söyledi:

"Kimsenin tahmin etmeyeceği oyunculara gelecek bize. Üzerinde spekülasyon yaratılan oyuncular değil. Şu anda üç futbolcu ile görüşüyoruz. Bu isimler basında hiç yer almadı."

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: Benfica, Abdülkadir İçin 20 Milyon Dolar Teklif Etti

Son Dakika Spor Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: Benfica, Abdülkadir İçin 20 Milyon Dolar Teklif Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • vay : hay yalanınız batsın sizin.. 4 3 Yanıtla
  • mst: eğer ki doğru ver gitsin 2 4 Yanıtla
  • Mzn: Hiç durma ver asla oynayamaz benfica da mantalita zayıf calim cok ve fiziği çok zayıf 1 sene sonra geri gelir 0 6 Yanıtla
  • Sürmene li Adam: Yersen lüpen. Milleti kandırmayın.Ne yapmış Abdülkadir bu güne kadar.Şişirmeyin sonra çocuklar balon gibi parlıyor.Ts nerdeyse küme düşecek oyuncular yıldız ama. 2 4 Yanıtla Hhh: Boş yapma 1 0
  • Fenerist: Helal baskan abdülkadir seneye 30m eder 3 2 Yanıtla
  • Raikkonen: Bizde bunu yedik. 2 3 Yanıtla
  • Mutlu : 4oyuncu az 11tane Versin bari 3 1 Yanıtla
  • Mutlu: Ne yapmiski 20milion Dollar.bide 4oyuncu.benmi körüm acaba,gecen sene süperligte 3 1 Yanıtla
  • erciyes mağdurları: öyle bişey yaptıysan bravo tebrik ederim hem çocukların önünü kapayın hemde dar boğazdayken iyice batın... 4 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement