Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Ersun Yanal ile Ünal Karaman'ı Kıyasladı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Ersun Yanal ile Ünal Karaman'ı Kıyasladı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Ünal Karaman'ın aylık maaşı sadece 150 bin TL. Biz sadece Ersun Yanal ve yardımcılarına 12 milyon TL tazminat ödedik." dedi.

19.12.2018 19:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, beIN Sports ekranlarında gündemi değerlendirdi. Ahmet Ağaoğlu, "Bazı takımların yeni yaşamaya başladığı ekonomik sorunları biz 8 ay önceden görerek buralara geldik. O konuda bir adım öndeyiz. Geldiğimizde 35 milyon euro'luk bir kadro vardı ama son 4 maçta mücadele eden kadronun maliyeti 11 milyon euro." dedi.

"TÜM YAŞANTIMIZI BIRAKTIK"

Ağaoğlu, "Bu iş, özellikle bu yaşta girilecek, katlanılacak bir sıkıntı değildi. Başladığımızdan beri ne yattığımız yeri biliyoruz, ne aile hayatımız kaldı, ne özel hayatımız... Psikolojinizden ödün veriyorsunuz ama halen akıl sağlığım yerinde. 24 saat çalışmanız gerekiyor. Bir oradasınız, bir buradasınız... Uyandığımda nerede uyandığımı algılamam 15-20 saniye sürüyor. Sadece ben değil, yönetimdeki arkadaşlarımız da öyle. Bıraktık yani tüm yaşantımızı. Demek ki bize de bu kısmet olacakmış." diye konuştu.

"ONUR VE BURAK'IN ALACAĞI TOPLAM 4 MİLYON EURO"

Ağaoğlu, "Bizimle birlikte omuz omuza savaşacak bir insana ihtiyacımız vardı. Bu yüzden 1992'den beri tanıdığım Ünal Karaman'ı tercih ettik. Aylık maaşı sadece 150 bin TL. Biz sadece Ersun Yanal ve yardımcılarına 12 milyon TL tazminat ödedik. Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz'la alakalı karar verildi. Süresiz kadro dışı bırakıldılar. Bu bir yönetim kurulu kararıdır ve o karar uygulanıyor. Bitti. Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz'ın birikmiş alacağı 4 milyon euro. 4 Ocak tarihine kadar ödenir, isteyen kulüp varsa teklifini yapar ve teklif görüşülüp karara bağlanır." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Ersun Yanal ile Ünal Karaman\'ı Kıyasladı

Son Dakika Spor Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Ersun Yanal ile Ünal Karaman'ı Kıyasladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Laz kafa: Bu başkan milli yerli ve dürüst 11 1 Yanıtla
  • Amerikadaki Farozli: Tebrikler baskan, destekliyoruz. 10 1 Yanıtla
  • Fikret Roman: umarım siz de fener gibi küme düşmemeye oynarsınız 1 10 Yanıtla Terzi cemal: Acın nereye dayanıyor, sen hangi takımlısın. Seni nerede sevmiştik en son? 3 0
  • Şems61: Arkadaşım başkan Yıllarca Golf Federasyonu Başkanlığı yaptı. Asıl sizi kim tanıyor. Başkanın kararları yerindedir. Trabzonspor küllerinden daha güçlü bir şekilde doğacaktır. 5 1 Yanıtla
  • y y: bir fenerli olarak ünal karamıanı çok seviyorum malatyada oynarken biz alıyoduk mehmet ali yılmaz kaçırmıştı trabzona süper topçuydu işini yapardı mert delikanlıydı selam olsun güzel insan ünal karaman 6 0 Yanıtla
  • X: Aşırı abartı rakamlar, aylık 1 milyon ersunun neyine? Futbolcular da hakeza 5 0 Yanıtla
  • Beste : Ultra aslanın yaptığından memnun kalacaksınız öyle stora saldırması değil 0 5 Yanıtla Çukur: Fanatik trabzonspor taraftarı olarak taraftarın yapmış olduğu bu çirkinliğini kabul etmek tabikide doğru değil fakat biz taraftar olarak uyanık olmamız gerek birilerinin arkasında ne olduğu bilmeden durmak yanlış 1 0
  • asdfg: 10 ton hamsi parasına iyiymiş 0 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.

  • EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    18:09 EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Sakatlığı bulunan Azizbek Turgunboev ise takımdan ayrı çalışmalarına devam etti. Sivasspor, yarın yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek.

  • Mihalıççık Belediyespor ve Güneysu Spor Kulübü Hentbol Erkekler Süper Lig'e yükseldi
    18:09 Mihalıççık Belediyespor ve Güneysu Spor Kulübü Hentbol Erkekler Süper Lig'e yükseldi

    Başkent Ankara'da gerçekleştirilen Hentbol Erkekler 1. Ligi Dörtlü Finali'ni şampiyon bitiren Mihalıççık Belediyespor ile ikinci sırada tamamlayan Güneysu Spor Kulübü, önümüzdeki sezon Hentbol Erkekler Süper Lig'inde mücadele edecek. Maçlar sonrasında düzenlenen törende şampiyon olan Mihalıççık Belediyesi ile ligi ikinci sırada bitirerek Süper Lig'e yükselen Güneysu Spor Kulübüne kupa ve madalyalarını, Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Asbaşkanı Ediz Erkovan ile THF Genel Sekreteri Gökmen Teyran takdim etti.

  • Bitexen Antalyaspor, Atakaş Hatayspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    17:43 Bitexen Antalyaspor, Atakaş Hatayspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Bitexen Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Atakaş Hatayspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri, dar alanda pas çalışması ve çift kale maç ile tamamlandı. Maç, 21 Nisan Pazar günü saat 19.00'da Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanacak.

  • Almus Kaymakamı Emre Çömen, masa tenisi birincisi öğrencileri ziyaret etti
    17:37 Almus Kaymakamı Emre Çömen, masa tenisi birincisi öğrencileri ziyaret etti

    Almus Kaymakamı Emre Çömen, Küçük Kızlar Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması'nda birinci olan Çevreli Şehit Abdullah Eymur Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti. Çömen, öğrencilerle masa tenisi oynayarak hediyeler verdi. Ayrıca, Kaymakam Çömen, Ataköy, Çevreli ve Kınık Belediye Başkanlarını da ziyaret ederek başarılar diledi.


Advertisement