Trabzonspor Basketbol'da Hopikoğlu Yeniden Başkan - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Basketbol'da Hopikoğlu Yeniden Başkan

Trabzonspor Basketbol\'da Hopikoğlu Yeniden Başkan

Trabzonspor Basketbol Takımı’nın bugün yapılan Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Abiş Hopikoğlu yeniden başkanlığa seçildi.

16.09.2017 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Basketbol Takımı'nın bugün yapılan Olağan Kongresi'nde mevcut başkan Abiş Hopikoğlu yeniden başkanlığa seçildi.

Trabzonspor Kadir Özcan Gençlik Geliştirme Merkezi'nde gerçekleştirilen kongrede ilk olarak faaliyet ve denetleme raporları okundu. Ardından tek liste halinde yapılan seçimde, mevcut Başkan Abiş Hopikoğlu yeniden Trabzonspor Basketbol Kulübü başkanlığına seçildi. Kongrede Trabzonspor Basketbol Takımı'nın borcu 2 milyon 351 bin lirası eski dönem, 6 milyon 681 bin lirası da yeni dönem olmak üzere toplam 9 milyon 33 bin 492 lira olarak açıklandı.

Kongrede konuşan Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Abiş Hopikoğlu, Trabzonspor ile gönül bağının olduğunu ifade ederek, "Benim Trabzon ile ilgili tek bağım sadece bordo-maviye, Trabzonspor'a olan aşkımdır. Başka da hiçbir bağım yoktur. Geçmişte olmadı, gelecekte de bu şehirden başka bir beklentim yoktur. Tek umudum, beklentim, bu şehrin, bu kulübün her alanda başarılı olması. Abiş Hopikoğlu'nun Erzurum doğumlu olması Trabzonlular için eksiklik değil, onur verici, gurur verici, tamamlayıcı, Trabzon'un büyüklüğüne yakışır, Trabzon'un ve Trabzonspor'un sadece Trabzon şehrine sığamayacak kadar büyüklüğünün de en geniş izahıdır. Hiç kimse beni doğduğum yerden yargılamaya tabi tutmasın. Trabzonspor Basketbol Kulübü, insanların fedakarlıkları ile ayakta tutulmaya çalışan bir takım. Son yıllarda rakiplerimiz, iş adamlarının duyarlılıkları ile bu branşlarda önemli başarılar elde ettiler. Bunun izahı iş adamların yaptığı maddi desteklerdir. Türkiye'de ilk 500 içinde 86 doğumlu iş adamımızın olduğu bir yerde son 6 ayda 1 milyon dolar almaya çalışıyorum ve alamıyorum. Bu ayıpta onların olsun. Trabzonlu doğmak kimseyi buranın sahibi ve hamisi yapmaz. Trabzonlu olmak için Trabzon'un içinde yaşattığı, 1967'de doğurduğu o devrimci ruhunu yaşatmak ile olur. Trabzonluluğun kimlikte yazan bir ibare olmadığını hatırlatmak istiyorum" dedi.

"Her yıl 500 bin lira vereceğim"

Trabzonspor'a yaşadığı her yıl 500 bin lira bağış yapacağının sözünü veren Abiş Hopikoğlu, "2013 yılından beri Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta'nın basketbol kulübüne kattığı hizmetleri görmezden gelmek nankörlük olur. Bugüne kadar 27 milyon lira civarında desteği oldu. 7 milyonu sponsorluk ile 20 milyonu ise cebinden verdi. Kendisine teşekkür ediyorum. Futboldaki yükünü de bildiğim için bu başkandan ricada bulundum ve bu yıl sponsorluğu sonlandırdık. 'Kendi yağımızda kavrulmak istiyoruz' dedim. Biz sonlandırmasaydık Medikal Park sponsorluğu devam edecekti. Maaş alan bir yöneticiyim ama kazancımın yüzde 70-80'ini Trabzonspor'a bırakıyorum. Bundan sonra bırakmaya da devam edeceğim. Eğer ki bugün bir başka rakip aday olmuş olsaydı, bugüne kadar olan tüm alacaklarımı hiçbir kuruşunu talep etmeden bağışladığımı beyan ediyorum. Burada olsam da olmasam da her yıl 500 bin lira vereceğimi beyan ediyorum" ifadelerini kullandı.

Abiş Hopikoğlu başkanlığında Trabzonspor Basketbol Kulübü'nün yeni yönetimi ise şu şekilde oluştu:

" Adnan Bayram, Alparslan Beşli, Berk Özyılmaz, Cemaleddin Aykan, Derya Günal, Engin Harbutoğlu, Ersan Zengin, İsmail Dündar Özbaylar, Mehmetcik Deniz Tekin, Mertcan Alioğlu, Murat Aydın, Nazıf Çakıroğlu, Oğuzhan Usta, Orkun İskender, Ömer Meriç, Osman Aynacı, Salih Altun, Salih Şimşek, Servet Ataç, Vahap Öztel." - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Basketbol'da Hopikoğlu Yeniden Başkan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar
    02:44 İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar

    İstanbul'da bir grup taksici, öldürülen taksici Yaşar Yanıkyürek için ve son zamanlarda taksicilere yönelik artan sözlü şiddet ve cinayetleri, kötü şartları protesto etmek için eylem yaptı. Göztepe Köprüsü önünde toplanan taksiciler, Beşiktaş Meydanı önüne kadar konvoy yaptı. Taksiciler, protestoyu sonlandırdıktan sonra yetkililere seslenerek, bu tür olayların yaşanmaması için önlem alınmasını istedi.

  • İstanbul'da Yüzlerce Taksici Meslektaşlarının Ölümü İçin Bir Araya Geldi
    02:05 İstanbul'da Yüzlerce Taksici Meslektaşlarının Ölümü İçin Bir Araya Geldi

    İstanbul'da taksisine aldığı yabancı uyruklu iki şahıs tarafından öldürülüp Sarıyer'de yol kenarına atılan Yaşar Yanıkyürek için yüzlerce meslektaşı bir araya geldi. Taksiciler, Zincirlikuyu Mezarlığı'na hareket ederek cenazeye eşlik etti.

  • Real Madrid Penaltılarla Manchester City'yi Yendi ve Yarı Finale Yükseldi
    01:52 Real Madrid Penaltılarla Manchester City'yi Yendi ve Yarı Finale Yükseldi

    UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid, Manchester City'yi penaltılarla yenerek yarı finale yükseldi. İlk maçta berabere kalan takımların rövanşında Real Madrid öne geçse de City'nin golüyle skor eşitlendi. Uzatmalarda da gol olmayınca maç penaltılara gitti. Real Madrid, penaltı atışlarında daha başarılı olarak yarı finale adını yazdırdı. Turnuvada Salı akşamı oynanan diğer maçlarda ise Paris Saint-Germain ve Dortmund yarı finale yükseldi.

  • İstanbul'da taksiciler, Yaşar Yanıkyürek'in öldürülmesini ve taksicilere yönelik şiddeti protesto etti
    01:47 İstanbul'da taksiciler, Yaşar Yanıkyürek'in öldürülmesini ve taksicilere yönelik şiddeti protesto etti

    İstanbul'da bir grup taksici, öldürülen taksici Yaşar Yanıkyürek için ve son zamanlarda taksicilere yönelik artan sözlü şiddet ve cinayetleri, kötü şartları protesto etmek için eylem yaptı. Göztepe Köprüsü önünde toplanan taksiciler, Beşiktaş Meydanı'na kadar konvoy yaptı ve basın açıklaması yaptı. Taksiciler, seslerini duyurmak ve benzer olayların yaşanmaması için yetkilileri göreve çağırdı.

  • Real Madrid, Manchester City'yi penaltılarla mağlup ederek yarı finale yükseldi
    01:01 Real Madrid, Manchester City'yi penaltılarla mağlup ederek yarı finale yükseldi

    UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Real Madrid, normal süresi ve uzatma bölümleri 1-1 sona eren maçta Manchester City'yi seri penaltı atışları sonucu 4-3 mağlup ederek yarı finale yükseldi. İlk yarıda Real Madrid öne geçerken, Manchester City ikinci yarıda beraberlik golünü buldu. Uzatma bölümlerinde de eşitlik bozulmayınca maç penaltılara gitti ve Real Madrid rakibini mağlup ederek yarı finale adını yazdırdı.

  • Dev maç nefes kesti! Manchester City'i penaltılarla eleyen Real Madrid, son yarı final biletini aldı
    00:53 Dev maç nefes kesti! Manchester City'i penaltılarla eleyen Real Madrid, son yarı final biletini aldı

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ''erken final'' olarak nitelendirilen Manchester City-Real Madrid arasında oynanan çeyrek final rövanş karşılaşması nefesleri kesti. Normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 eşitlikle tamamlanan dev maçta seri penaltı atışlarını 4-3 kazanan Real Madrid, son yarı final biletinin sahibi oldu. İspanyol temsilcisi, yarı finalde Alman devi Bayern Münih ile karşılaşacak.

  • Bayern'in Kimmich'i var! Arsenal'i 1-0 mağlup eden Alman devi yarı finale yükseldi
    00:09 Bayern'in Kimmich'i var! Arsenal'i 1-0 mağlup eden Alman devi yarı finale yükseldi

    Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçında sahasında İngiliz ekibi Arsenal'i 1-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırmayı başardı. İki takım arasında İngiltere'de oynanan ilk maç 2-2 beraberlikle tamamlanmıştı.

  • Bayern Münih, Arsenal'ı 1-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi
    23:57 Bayern Münih, Arsenal'ı 1-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi

    UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Bayern Münih, Arsenal'ı 1-0 mağlup ederek yarı finale adını yazdırdı. Mücadelenin tek golü Joshua Kimmich'ten geldi.

  • İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda İlkbahar-Yaz yarış sezonu başladı
    23:24 İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda İlkbahar-Yaz yarış sezonu başladı

    Türk atçılığının önemli mekanlarından biri olan İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda İlkbahar-Yaz yarış sezonu başladı. Sezonun açılışında birçok yarış gerçekleşti ve kazanan safkanlara ödüller takdim edildi. İstanbul'da 17 Kasım'a kadar sürecek olan sezon, çarşamba, cuma ve pazar günleri olmak üzere toplam 93 yarış gününe ev sahipliği yapacak.

  • Geliboluspor Triatlon Takımı Şampiyonluk Ziyareti
    23:03 Geliboluspor Triatlon Takımı Şampiyonluk Ziyareti

    Geliboluspor Triatlon Takımı, Türkiye şampiyonu olduktan sonra Gelibolu Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Soyuak, sporcuları desteklemeye devam edeceklerini belirtti.


Advertisement