Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür, Antrenmanı Yarıda Bıraktı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür, Antrenmanı Yarıda Bıraktı

Trabzonspor'un gelecek vaat eden oyuncusu Abdülkadir Ömür, antrenmanı yarıda bıraktı.

14.12.2018 16:02  Güncelleme: 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor, Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına saat 10.30'da yaptığı antrenmanla devam etti. Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde yapılan antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından taktik çalışmalar gerçekleştirildi. Tüm oyuncuların yer aldığı antrenmanda Kucka takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

ABDÜLKADİR ANTRENMANI TAMAMLAYAMADI

Bu arada Trabzonspor'un genç oyuncusu Abdülkadir Ömür ise antrenmanı yarıda bıraktı. Ağrıları artan ve antrenmanı tamamlayamayan genç oyuncunun Beşiktaş maçında oynayıp oynayamayacağı ise yapılacak son kontrollerin ardından netlik kazanacak. Bordo-mavililer, yarın saat 10.30'da yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve ardından saat 13.15'te İstanbul'a hareket edecek.

Trabzonspor\'da Abdülkadir Ömür, Antrenmanı Yarıda Bıraktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür, Antrenmanı Yarıda Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Gipsy Kings: çok sakatlanıyor ,, ÇÖPPP 0 3 Yanıtla
  • Van Gölü'ne dikkat çekmek için Berit Dağı'na tırmandılar
    10:51 Van Gölü'ne dikkat çekmek için Berit Dağı'na tırmandılar

    Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde bir araya gelen dağcılar, Van Gölü'ne dikkat çekmek için karla kaplı Berit Dağı'na tırmandı. Zirveye ulaşan dağcılar, 'Van Gölü kirlemesin, mavi kalsın' pankartını açarak farkındalık oluşturdu.

  • Erzurum Hınıs'ta Çevik Kuvvet Tatbikatı Gerçeği Aratmadı
    10:51 Erzurum Hınıs'ta Çevik Kuvvet Tatbikatı Gerçeği Aratmadı

    Erzurum'un Hınıs ilçesinde, Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan çevik kuvvet grup amirliği, muhtemel olaylara müdahale tatbikatı gerçekleştirdi. Tatbikatta yer alan personelin hareket tarzı ve görüntüleri gerçeği aratmayacak şekildeydi. Ayrıca personele toplumsal olaylara müdahale eğitimi de verildi.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları'nda yarışacak sporculara başarılar diledi
    10:41 Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları'nda yarışacak sporculara başarılar diledi

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye'nin ev sahipliğinde Antalya'da düzenlenecek olan Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları'nda yarışacak milli sporculara başarılar diledi. Oyunlarda mücadele edecek tüm sporculara başarılar dileyen Bakan Bak, down sendromlu sporcuların kazanma azmi ve centilmence mücadelelerinin tüm madalya ve kupaların üzerinde olduğunu belirtti.

  • Fenerbahçe Sportif Direktörü: Oyuncularımız hayati tehlike yaşadı
    10:39 Fenerbahçe Sportif Direktörü: Oyuncularımız hayati tehlike yaşadı

    Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Trabzonspor maçı sonrası oyuncularının hayati tehlike yaşadığını ve kendilerini savunduklarını söyledi. Branco, oyuncularının nefsi müdafaa içinde hareket ettiğini ve suçlamaların temelsiz olduğunu belirtti.

  • Bursa Büyükşehir Belediyesi, Uludağ Üniversitesi'ne modern bir spor merkezi kazandırdı
    10:29 Bursa Büyükşehir Belediyesi, Uludağ Üniversitesi'ne modern bir spor merkezi kazandırdı

    Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın da desteğiyle Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsüne modern bir spor merkezi inşa etti. Spor kompleksi, çok amaçlı spor salonları, basketbol salonları, yarı olimpik havuz ve eğitim havuzu gibi birçok tesisi içermektedir. Ayrıca, öğrenciler ve sporcular için açık meydan düzenlemesi yapıldı. Açılış törenine birçok önemli isim katıldı ve konuşmalar gerçekleştirildi.

  • Türk futbolunun utanç gecesinden yeni detay! İsmail Kartal'ın oğlu travma yaşamış
    10:26 Türk futbolunun utanç gecesinden yeni detay! İsmail Kartal'ın oğlu travma yaşamış

    Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarda Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'ın kafasında alınan darbeden dolayı ezik, kaburgasında çatlak ve ağrı bulunuyor. Bordo-mavili taraftarların saldırısına uğrayan Kartal'ın kafasına yediği darbe esnasında "şiddetli kafa travması" yaşadığı da öğrenildi.

  • Galatasaray Ekmas, JDA Bourgogne Dijon ile deplasmanda karşılaşacak
    10:23 Galatasaray Ekmas, JDA Bourgogne Dijon ile deplasmanda karşılaşacak

    Galatasaray Ekmas Erkek Basketbol Takımı, Şampiyonlar Ligi son 16 turu J Grubu'ndaki 6. maçında Fransa'nın JDA Bourgogne Dijon ekibiyle deplasmanda karşılaşacak. Maç, Jean-Michel Geoffroy Spor Salonu'nda TSİ 22.00'de başlayacak. Her iki takım da çeyrek finale çıkma şansını kaybetmiş durumda. Galatasaray Ekmas 2 galibiyet ve 3 mağlubiyetle üçüncü sırada yer alırken, JDA Bourgogne Dijon ise bir galibiyet ve 4 yenilgiyle son sırada bulunuyor. İstanbul'da yapılan maçı Fransa temsilcisi kazanmıştı. Alman ekipleri Telekom Baskets Bonn ve MHP Riesen ise çeyrek finale yükselmeyi garantilemişti.

  • İlkokul öğrencileri kendi hazırladıkları parkurlarda kıran kırana yarışıyor
    10:17 İlkokul öğrencileri kendi hazırladıkları parkurlarda kıran kırana yarışıyor

    Kahramanmaraş'ta Göksun İlçesi Ericek Mahallesi Müdürler İlkokulu öğrencileri, kendi hazırladıkları parkurlarda kıran kırana bir survivor yarışması düzenledi. Öğrencilerin yarışması, televizyondaki Survivor yarışmasını aratmayacak kadar heyecanlı ve renkli görüntülere sahne oldu.

  • VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın 'Yarının Sultanları' projesi Kırklareli'nde gerçekleşti
    10:16 VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın 'Yarının Sultanları' projesi Kırklareli'nde gerçekleşti

    VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın başantrenörü Giovanni Guidetti'nin hayata geçirdiği 'Yarının Sultanları' projesinin ikinci ayağı Kırklareli'nde gerçekleşti. Guidetti, Kırklareli Gençlik ve Spor Müdürlüğü spor salonunda kız çocuklarına teorik ve pratik eğitim verdi. Proje, geleceğin sporcularının yetişmesine katkı sağlamayı hedefliyor.


Advertisement