Trabzonspor'da 3-0 Keyfi - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor'da 3-0 Keyfi

Antalyaspor'u 3-0 mağlup ederek evinde üst üste 3'üncü galibiyetini alan Trabzonspor'da ortaya koyduğu futbol ve oyuncuların yükselen performansının keyfi yaşandı.

20.12.2015 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyaspor'u 3-0 mağlup ederek evinde üst üste 3'üncü galibiyetini alan Trabzonspor'da ortaya koyduğu futbol ve oyuncuların yükselen performansının keyfi yaşandı.

Trabzonspor'un 2 maçlık cezasının bitiminden sonra Avni Aker'de seyircisiyle buluştuğu Antalyaspor maçında alınan sonuç, camiayı ikinci yarı öncesi umutlandırdı. Özellikle performanslarında düşüş olan Mbia ve Cavanda gibi oyuncuların yeniden sezon başındaki günlerine dönüşün sinyallerini vermesi, Oscar Cardozo'nun gollerine devam etmesi, Mehmet Ekici'nin yükselen formu teknik heyeti olduğu kadar taraftarları da sevindirdi.

MEHMET EKİCİ'NİN MİLLİ FORMA HAYALİ

Takımının 2'nci golünü penaltıdan kaydeden Mehmet Ekici, Fransa'da yapılacak 2016 Avrupa şampiyonasında milli takım formasıyla mücadele etmek istediğini belirterek şunları söyledi:

"En büyük hedefim şu anda yeniden mili takıma gitmek. Antalyaspor maçını kazandığımız için çok mutluyuz. Geçen hafta Rize'de beklenmedik bir mağlubiyet almıştık. Bu hafta daha iyi oynadık ve girdiğimiz pozisyonları değerlendirdik. Her zaman milli takıma gitmek için çalışıyoruz. Ben de antrenmanlarda daha çok çalışıyorum, maçlarda da performansımı yüksek tutmak için elimden geleni yapıyorum."

"CARDOZO OLSAYDI O ATARDI"

Rize'de Cardozo'nun ayağından penaltı vuruşu kaçırdıklarını, Antalyaspor maçında ise kendisinin penaltıyı gole çevirdiğini belirten Mehmet Ekici, "Cardozo sahada olsaydı ve isteseydi penaltıyı yine o atardı. Çünkü bizim için çok önemli bir oyuncu ve onunla birlikte oynamak bizim için çok büyük avantaj. Ama sakatlanıp çıktığı için penaltıyı ben kullandım" dedi.

"ŞEHİR OLARAK BUNLARI ÖZLEDİK"

Trabzonspor'un önemli isimlerinden Özer Hurmacı ise, şehir olarak bu tür galibiyetleri özlediklerini belirtti, şunları söyledi:

"Biz şehir olarak bunları özledik. Bu şehrin Trabzonspor'dan başka hiçbir şeyi yok. İnsanlar sabah kalkıp kadro kuruyor, gece yatmadan bir kadro daha kuruyor. İnsanların bizlerden beklentileri var. Onları karşılamak istiyoruz. Son maçlarda iyi futbol oynuyoruz. Geçen hafta gol bulamadık, futbol şansı yanımızda değildi. Bu hafta farklı oldu. Çok güzel oldu, buna ihtiyacımız vardı. Özgüvenimiz de yükselecek böylelikle. Kazanmayı sürdürmeyi istiyoruz."

AYKUT: AÇIKLARIMIZI KAPATTIK

Trabzoınspor'da Douglas'ın yerine takımın değişmez stoperi olan Aykut Demir ise, Antalyaspor galibiyetinin kendileri için moral kazanma adına önemli olduğunu dile getirerek, "Takım olarak bu maçta güzel oynadık. Sahada hep birbirimizin açığını kapattık. Üç puan almamız gereken bir karşılaşmaydı ve bunu da başardık. Bir çok pozisyondan yararlanamadık ama maçın hakimiydik. Bence henüz formumun zirvesine çıkamadım. Çok daha iyi olabileceğime inanıyorum. Milli takımda oynamayı tabii ki çok isterim" diye konuştu. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor'da 3-0 Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement