Trabzonspor'da Ekdal ve Amrabat İçin Geri Sayım - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor'da Ekdal ve Amrabat İçin Geri Sayım

– TRABZONSPOR'un Galatasaray'ın Faslı oyuncusu Nordin Amrabat ve İtalya'nın Cagliari takımının İsveçli futbolcusu Albin Ekdal transferleri son aşamaya geldi.

16.06.2015 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

– TRABZONSPOR'un Galatasaray'ın Faslı oyuncusu Nordin Amrabat ve İtalya'nın Cagliari takımının İsveçli futbolcusu Albin Ekdal transferleri son aşamaya geldi.

4 YILLIK SÖZLEŞME

Albin Ekdal'ın menajeriyle iki gündür İstanbul'da görüşen Sportif Direktör Süleyman Hurma'nın yıllığı 1.3 milyon eurodan 4 yıllık sözleşme teklif ettiği ileri sürüldü. Yıllık 2 milyon euro isteyen Ekdal'ın menajerinin düşünmek için süre istediği ve bu transferin en geç yarın sonuçlanacağı vurgulandı. Aradaki küçük pürüzlerin halledilmesinin ardından, Erkan Zengin'in milli takımdan arkadaşı olan Ekdal'ın da Trabzon'a getirileceği belirtildi.

AMRABAT BEKLEYİŞİ

Bu arada Nordin Amrabat konusunda da Trabzonspor'un bekleyişinin sürdüğü bildirildi.  Galatasaray'a teklifini ileten bordo mavililerin en geç cuma gününe kadar bir cevap almak istediği belirtildi. Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun hazırlık kampında görmek istediği Amrabat konusunda kararsız kaldığı ve transferin bu nedenle geciktiği öne sürüldü.

M'BİA YARIN GECE GELİYOR

Trabzonspor'da üzerinde en fazla spekülasyon yapılan transferlerden biri olan Kamerunlu oyuncu Stephane M'bia'nın yarın gece Trabzon'a geleceği öğrenildi. Milli takım kampının ardından eşyalarını toplamak için evine giden M'bia'nın perşembe günü sağlık kontrolünden geçirilmesi ve işlemlerin yetiştirilmesi halinde aynı gün imza atılabileceği bilydirildi.

HURMA'DAN İSTİFA YORUMU

Bu arada Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, teknik direktör Ersun Yanal'ın kendisiyle transfer konusunda anlaşmazlığa düştüğü için istifa ettiği yönündeki haberlerle ilgili olarak, "Bu tür haberlere ben cevap vermekten yoruldum, onlar yazmaktan yorulmadı. Şu anda tek düşüncemiz yeni transferlerin kampa yetiştirilmesi" dedi. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor'da Ekdal ve Amrabat İçin Geri Sayım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement