Trabzonspor'da Erce ve Sörloth, şehirden ayrıldı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Erce ve Sörloth, şehirden ayrıldı

Trabzonspor'da Aleksandar Sörloth ve Erce Kardeşler şehirden ayrıldı. İki isim de 15-20 Nisan tarihleri arasında Trabzon'a dönerek 2 haftalık karantina süreçlerini evlerinde tamamlayacak.

06.04.2020 17:25  Güncelleme: 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'da A takım futbolcularına 2 Mayıs tarihine kadar izin verildi. Öte yandan Sörloth ve Erce'nin de özel izinle kentten ayrıldığı açıklandı.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Futbol A takımımıza 2 Mayıs 2020 tarihine kadar izin verilmiştir. Oyuncularımızdan Alexander Sörloth Norveç Hükümeti tarafından gönderilen özel uçakla ve Erce Kardeşler Trabzon Valiliği tarafından verilen şehirler arası seyahat belgesiyle Trabzon'dan ayrılmış bulunmaktadır. Oyuncularımız, 15-20 Nisan tarihleri arasında Trabzon'a dönerek, 14 günlük karantina sürecini evlerinde tamamlayacaklardır.

TÜM TAKIM 2 MAYIS'TA TOPLANACAK

Tüm futbolcularımız 2 Mayıs Cuma gününe kadar izinli olup çalışmalarını teknik heyetimiz tarafından kendilerine verilen program dahilinde bulundukları yerlerde sürdüreceklerdir. Futbol A takımımızın 2 Mayıs 2020 günü 15.00'te Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde toplanarak hazırlıklarına başlaması planlanmaktadır."

Trabzonspor\'da Erce ve Sörloth, şehirden ayrıldı

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Erce ve Sörloth, şehirden ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • GS Lİ: Çok bekleyin gelir Sörloth :) 10 23 Yanıtla beşiktaş: sizin 6 ay peşinden koştuğunuz falcao gibi mi 8 6 GS Lİ: bjk lilere bak ilginç ts nin şampiyon olmasını istiyorsunuz ama Gs yine ezecek 4 9 Fatih: Kudur gayseyli sizin shorlotunuz yok gelecek yine cakacak size sampiyonluk yerine havanizi alirsiniz bu sene 8 3 Bjk liye cevap: Gelmedi mi? Siz önce parasını ödeyemeyince sizi şikayet edenleri ve arkasına bakmadan gidenlerin cevabını verin önce :) 2 2
  • En büyük ts: En büyük sörloth merak etmeyin beyler kral öyle bi dönecekti da 7 5 Yanıtla
  • Trabzonspor: O döner siz rahat olun da falcao gidecek 6 4 Yanıtla
  • Sakir: Hayırdır beşiktaşlı acımı var 6 3 Yanıtla
  • USTA: KORKU 2 6 Yanıtla
  • davut: gs lileri sorloth korkusu sarmış anlaşılan :D falcao gs yi aldatıyor siz önce ona bakın adam arap takımları dahil bir çok takımla kırıştırıyor :D 4 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement