Trabzonspor'da gençlik aşısı! Yaş ortalaması dikkat çekti - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da gençlik aşısı! Yaş ortalaması dikkat çekti

Gruptan çıkma şansı kalmayan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ünal Karaman, 5 altyapı futbolcusuna ilk 11'de yer verdi. Getafe maçında ilk 11'de forma giyen oyuncuların yaş ortalamasının 21.6 olması ise dikkat çekti.

28.11.2019 18:23  Güncelleme: 19:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5'inci hafta maçında Trabzonspor evinde İspanyol temsilcisi Getafe ile karşılaştı. Gruptan çıkma şansı kalmayan bordo-mavililerde teknik direktör Ünal Karaman, bu karşılaşmaya alt yapısından yetiştirdiği 5 futbolcunun yer aldığı 11 ile çıktı.Trabzonspor, Getafe karşısında sahada, "Erce - Hosseini, Doğan, Ivanildo, Abdurrahim, Serkan, Kerem, Abdulkadir Parmak, Avdijaj, Fıratcan, Muhammet" ilk 11'i ile yer aldı.

5 ALTYAPI FUTBOLCUSU İLK 11'DE

Trabzonspor, Getafe karşısına 21.6'lık yaş ortalaması ile çıktı. Bordo-mavililerde teknik direktör Ünal Karaman, Getafe mücadelesinde ilk 11'de 8 yerli ve 3 yabancı oyuncu tercih ederken, bordo mavili kulübün alt yapısında yetişen Abdurrahim Dursun, Serkan Asan, Kerem Baykuş, Abdulkadir Parmak ve Muhammet Akpınar'a ilk 11'de şans verdi. Bordo-mavililerde ilk 11'de yer alan futbolcuların yaşları da dikkat çekiyor. Karadeniz ekibinde 25 yaşındaki file bekçisi Erce Kardeşler, ilk 11'in en yaşlı oyuncusu olarak dikkat çekerken, takımın sahadaki en genç oyuncusu ise 2002 doğumlu milli forvet Muhammet Akpınar olacak. Trabzonspor'un yedek kulübesinde ise alt yapıdan iki futbolcu yer alıyor. Bordo-mavililerde milli kaleci Uğurcan Çakır ve Behlül Aydın yedek kulübesinde teknik direktör Ünal Karaman'dan şans bekleyecek.

Trabzonspor\'da gençlik aşısı! Yaş ortalaması dikkat çekti
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'da gençlik aşısı! Yaş ortalaması dikkat çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • gürkan: ünal karaman gibi beyinler türk futbolunda olduğu sürece avrupa kupalarına katılmayalım.ligde oynatma avrupa maçında oynat.bu trabzona yalakalık için türkiye ye saygısızlık yapmaktır 0 7 Yanıtla
  • Reziller: Ay yıldızlı arma için dövüşmeyen lige çıkmasın, gençlere önemi ligde versin 0 6 Yanıtla
  • gaye 6-0: dediğim çıktı 0-1 1 0 Yanıtla
  • gaye 6-0: trabzonspor maalesef bu akşamki maçtan puan alamaz 1 0 Yanıtla
  • OFLU: HELAL Mİ HELAL. GENÇLERE VERDİĞİ ŞANS İÇİN ÜNAL HOCAYA MİNNETTARIM 0 0 Yanıtla
  • Temel: Türk usulü düşünce 0 0 Yanıtla

Advertisement