Trabzonspor'da Hami Mandıralı 11'ini Arıyor - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Hami Mandıralı 11'ini Arıyor

Trabzonspor\'da Hami Mandıralı 11\'ini Arıyor

Trabzonspor'da Hami Mandıralı 11'ini arıyor Trabzonspor'da sakatlık, hastalık ve cezalar nedeniyle forma giyemeyecek oyuncu sayısının fazla olması teknik direktör Hami Mandıralı'yı düşündürüyor.

04.02.2016 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'da Hami Mandıralı 11'ini arıyor

Trabzonspor'da sakatlık, hastalık ve cezalar nedeniyle forma giyemeyecek oyuncu sayısının fazla olması teknik direktör Hami Mandıralı'yı düşündürüyor.

GENÇLERİ 3-1 YENDİLER

Trabzonspor, ligde Pazar günü deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediye maçının hazırlıklarını bu sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde U21 takımıyla yaptığı hazırlık maçıyla sürdürdü. Trabzonspor, Onur (Esteban), Salih Dursun, Bosingwa (Akakpo), Douglas Franco, Musa Nizam (Cavanda), Fatih Atik (Aytaç), Okay (Abdülkadir Ömür), Erkan Zengin, Marko Marin (Yusuf Yazıcı), Sefa (Ramazan), Muhammet Demir (Muhammet Beşir) kadrosuyla mücadele ettiği karşılaşmayı 3-1 kazandı. Bordo-mavili takımın gollerini Cavanda, Muhammet Demir ve Salih Dursun atarken, U21 takımının tek golü Furkan'dan geldi.

STOPERDE YENİ ARAYIŞLAR

Kupadan elendikleri Akhisar Belediyespor maçında stoperde Salih Dursun-Musa Nizam ikilisini tercih etmesi nedeniyle büyük eleştiriler alan teknik direktör Hami Mandıralı, hazırlık maçının ilk yarısında Douglas Franco-Bosingwa, ikinci yarıda da Akakpo-Douglas Franco tercihlerini denedi. Antrenman ve maç eksiği olmasına rağmen Portekizli futbolcu Bosingwa performansıyla göz doldururken, 1461 Trabzon'dan alınan Akakpo da pozitif futboluyla Hami Mandıralı'nın beğenisini kazandı. Bu arada hazırlık maçında sakatlık geçiren Musa Nizam ve Marko Marin karşılaşmaya devam edemedi.

SAHAYI GÜVERCİNLER BASTI

Maç sırasında çimlerin üzerine konan ve yiyecek arayan onlarca güvercin de futbolculara zaman zaman zor anlar da yaşattı. Özellikle Esteban'ın koruduğu kalenin önünde biriken güvercin sürüsü, bir süre sonra sahayı terk etti.

EKSİKLER CAN SIKIYOR

Trabzonspor'da Akhisar Belediye maçı öncesinde teknik direktör Hami Mandıralı'yı düşündüren en önemli konuların başında eksik oyuncuların fazlalığı geliyor. Sakatlıkları süren Güray, Mehmet Ekici, Mustafa Yumlu ve Cardozo'nun yanı sıra hasta olan Özer, Yusuf ve Aykut Demir ile cezalı Cavanda pazar günkü maçta forma giyemeyecek. Aykut, bu sabah ayrı bir sahada düz koşu yaparken, Mustafa Yumlu da, salondaki çalışmasının ardından yaklaşık 20 kilogram ağırlığındaki özel yelekle saha kenarında depar antrenmanı gerçekleştirdi.

SAKATLARLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Trabzonspor Basın Sözcüsü Prof.Dr. Asım Örem, sakat futbolcuların durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, ağır gribal enfeksiyonlar ve adale yaralanmaları nedeniyle bir çok oyuncunun takımdan ayrı olduğunu ifade ederek şunları söyledi

Ağır gribal enfeksiyonlardan dolayı eksiklerimiz var. Bunu en ağır yaşayan Aykut geçen hafta da oynayamadı. Şimdi durumu biraz daha düzeldi. Antrenmanlara başladı. En kısa zamanda sahaya dönecek. Mustafa'nın ayak bileğindeki ödemi ve ağrıları devam ediyor. Düz koşularla hafif hafif tempo yapmaya başladı. Yusuf da gribal enfeksiyon geçiriyor. Türkiye'de endemik olarak yaşıyoruz bu gribal enfeksiyonları ve biraz ağır geçiyor. Kas ağrısı ve takatsizlikle devam ediyor. Oyuncuların bu dönemlerde performans göstermeleri çok zor. Özer'in kendi şahsi özel akciğer problemleri vardı. Astım gibi sıkıntıları vardı. Ufak bir atak geçirdi ama toparlayacak. Mehmet Ekici'nin adale yırtığı tedavisi devam ediyor. Saha çalışmalarına katılamıyor. Cardozo'nun yine geçen maçtan kalan adale yırtığı var. Tedavileri başladı. Güray'ın dirseğinde çıkık vardı biliyorsunuz. O çıkık hemen saha içinde yerine takıldı. Ama dirseğin etrafındaki kapsül ve adale grubunda hasar meydana geldi. O ödemin iyileşmesi zaman alacaktır. Salon çalışmalarına devam ediyor. Kolunu koruyor. 3-4 hafta zamana ihtiyacı olacaktır.

Bu arada Cardozo'nun da sahalara dönmesinin en az 3 hafta sürebileceği öğrenildi.

DÜŞÜŞÜN ÇIKIŞI DA HIZLI OLACAKTIR

Trabzonspor Basın Sözcüsü Asım Örem, takımdaki moral bozukluğu ve genel havayla ilgili olarak da şu ifadeleri kullandı

Hami hoca takıma gerekli uyarıları yaptı. Futbolcular da bunun fakında. Hızlı şekilde bu moralsizlikten çıkılacağına inanıyorum. Toparlamak zorundalar zaten. Sakatlıkları da ilave edersek bu dönem negatif gibi düşünülüyor. Ama bu düşüşlerin hızlı çıkışları da olacaktır. Akhisar maçına daha motive sahada mücadele gücü daha yüksek olan bir takım göreceğiz inşallah.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Hami Mandıralı 11'ini Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.


Advertisement