Trabzonspor'da Jose Sosa, Krasnodar maçında yok! - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Jose Sosa, Krasnodar maçında yok!

Trabzonspor'da takım kaptanı Jose Sosa, UEFA Avrupa Ligi'nde 7 Kasım Perşembe günü oynanacak olan Krasnodar maçında forma giyemeyecek.

05.11.2019 22:02  Güncelleme: 22:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven, kulübün internet sitesinden, Jose Sosa'nın sağlık durumuyla ilgili bilgilendirmede bulundu. Güven, Jose Sosa'nın, Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Göztepe karşılaşmasında ayak bileğine ve uyluk adalesine darbe aldığını anımsattı.

"BİLEĞİNDE ÖDEM VE UYLUK ADALESİNDE GERİLME TESPİT EDİLDİ"

Oyuncunun yapılan muayene ve çekilen MR neticesinde bileğinde ödem ve uyluk adalesinde gerilme tespit edildiğini ve tedavisine başlandığını vurgulayan Güven, "Kaptanımız Jose Sosa'nın UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü oynayacağımız Krasnodar karşılaşmasının kadrosuna alınmamasına karar verilmiştir. Oyuncumuzun bu süreçte günlük takibi yapılacaktır." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor\'da Jose Sosa, Krasnodar maçında yok!
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Jose Sosa, Krasnodar maçında yok! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Oynasa ne olur ki: Ts nin UEFA da galibiyeti yok ligde fb nin yarısı kadar pozisyana girmiş şampiyon olucam diye gs nin maşası olmuş.gs desen Cl de averaj takımı olmuş ama ligde hakem hataları ile gümbür gümbür gidiyor.vah bizim gibi futbol severlerin hline. 1 1 Yanıtla Heee: Pis fenerli 0 0
  • Yürügit: Ya bi yürügit 0 0 Yanıtla

Advertisement