Trabzonspor'da Muharrem Usta Yönetimi İbra Edildi - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Muharrem Usta Yönetimi İbra Edildi

Trabzonspor\'da Muharrem Usta Yönetimi İbra Edildi

Trabzonspor'da Muharrem Usta başkanlığındaki yönetim kurulu, mali ve idari yönden oy çokluğuyla ibra edildi.

07.04.2018 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olağanüstü Genel Kurul'da açılış ve gündemin oylanmasının ardından Trabzonspor Genel Müdürü Sinan Zengin, yönetim kurulunun idari ve mali faaliyet raporunu okudu.
BORÇ 841 MİLYON LİRA
Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ören ise, Şubat ayı itibarıyla Trabzonspor Kulübü Derneği'ne bağlı 6 şirketin kısa vadeli borçlarının toplamı 1 milyar 38 milyon 519 bin 156, kısa vadeli mevcutlar 197 milyon 459 bin 617 lira, net borcun 841 milyon 59 bin 617 lira olduğunu açıkladı.
MUHARREM USTA: "İYİ NİYETİMİZDEN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN"
Trabzonspor'da mevcut başkan Muharrem Usta ise yaptığı teşekkür konuşmasında, "Bu çileli yolculukta ateşten gömlekle yolumuza devam ettik. Şimdi yeni seçilecek yönetimimiz bu gömleği giyecek. Pazartesinden itibaren kim seçilirse seçilsin yanında olacağız. Asla sorumluluktan kaçan bir kardeşiniz olmayacağız. Seçimin Trabzonspor adına hayırlı olmasını ve en güzel şekilde sonuçlanmasını temenni ediyorum. Sürç-i lisan ettiysek affola. Sadece hizmet etmek için geldik ve iyi niyetimizden kimsenin şüphesi olmasın. Hakkınızı helal edin" dedi.
YÖNETİM İBRA EDİLDİ
Dilek ve temenniler bölümünün ardından kongre Divan Başkanlığı, yönetimin idari ve mali yönden ibrasını Genel Kurula katılan 622 üyenin oyuna sundu. Tartışmalı geçen sayım sürecinin ardından Divan Başkanı İlhami Algan, oy çokluğuyla yönetim kurulunun ibra edildiğini açıkladı.
Bordo-mavililerde yönetimin ibrasının ardından Olağanüstü Genel Kurul'un ilk günü tamamlandı. İkinci gününde yarın başkan adaylarının konuşmasının ardından oy verme işlemi gerçekleştirilecek.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Muharrem Usta Yönetimi İbra Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement