Trabzonspor'da Yönetimden Futbolculara Söz! - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Yönetimden Futbolculara Söz!

Trabzonspor\'da Yönetimden Futbolculara Söz!

Sezonun ikinci yarısında yakaladığı çıkışla ligde yeniden Avrupa vizesi için iddialı konuma gelen Trabzonspor'da şimdi tüm hedef Avrupa kupalarına katılım hakkı kazanmak.

11.03.2017 07:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezonun ikinci yarısında yakaladığı çıkışla ligde yeniden Avrupa vizesi için iddialı konuma gelen Trabzonspor'da şimdi tüm hedef Avrupa kupalarına katılım hakkı kazanmak.



Sabah'ın haberine göre, Ligde 5'inci sırada yer alan takımın potadan düşmemesi için harekete geçen yönetim, oyuncularına prim müjdesi verdi. Sezon başında yönetimin prim sistemini değiştirmesinin ardından puan usulü prim alan oyuncular, bugüne kadar kazanılan maçlar sonrası hak ettikleri primin sadece yüzde 50'sini alıyordu.



HEDEFE ULAŞILAMAZSA, PARA YANACAK



Sezon sonunda Avrupa hedefi tutarsa oyuncuların kalan yüzde 50'lik prim alacakları da hesaplarına yatacak. Ancak hedefe ulaşılamazsa bu para yanacak. Trabzonspor'da 3 puanlık kazanımlarda oyuncuların hak edişleri 10 ile 20 bin TL, 1 puanlık kazanımlarda ise 5 ile 10 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.



CAS KARARI ERTELENDİ: YENİ TARİH 31 MART!



Trabzonspor'un TFF, UEFA ve F.Bahçe aleyhine CAS'a açtığı davanın kararı bir kez daha ertelendi. Daha önce iki kez daha kararı erteleyen CAS'ın son kararını 31 Mart tarihinde açıklaması bekleniyor. 2010-

2011 sezonundaki şike süreciyle ilgili olarak Trabzonspor Kulübü, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS), "TFF'nin gerekli yaptırımları uygulamadığı, UEFA'nın sürece dahil olup ve yaptırımları takip etmediği ve Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi gerektiğini" belirterek, başvuruda bulunmuştu.



YUSUF MİLLİ FORMAYI BEKLİYOR



Trabzonspor'da yakaladığı çıkışla tüm dikkatleri üzerine çeken 20 yaşındaki Yusuf Yazıcı, Akhisar maçı sonrası açıklanacak Milli Takım kadrosu için beklemede...

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Yönetimden Futbolculara Söz! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement