Trabzonspor'dan G.saray'a Transfer Çalımı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'dan G.saray'a Transfer Çalımı

Trabzonspor\'dan G.saray\'a Transfer Çalımı

Yeni Malatyaspor'un başarılı stoperi Sadık Çiftpınar'ın ismi transferde altyapısından yetiştiği Galatasaray ile anılıyordu ancak sürpriz bir gelişme yaşandı.

15.06.2018 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarı kırmızılı takımın 25 yaşındaki stoperine Trabzonspor'da talip oldu. Bordo mavililer Sadık için Yeni Malatya'ya teklifte bulunacak.
Sadık Çiftpınar da Trabzonspor'a yeşil ışık yakarak, bordo-Mavili kulübün kendisiyle ilgilenmesinin gurur verici olduğunu, sözleşme sorununun çözülmesinde halinde Trabzon'a gelebileceğini ifade etti.
Sarı-Kırmızılı ekiple 1 yıllık daha sözleşmesi bulunduğunu vurgulayan eden 25 yaşındaki oyuncu, "Trabzonspor ülkemizin dört büyük takımlarından biri. Ben de artık tecrübeli bir futbolcu oldum, 25 yaşıma geldim. Tabii ki Trabzonspor gibi büyük bir kulüpte görev yapmak, hizmet etmek benim için gurur olur ama dediğim gibi önce Trabzonspor yönetimi, kulübümle anlaşsın, ben gelirim ve Trabzonspor'da da oynamaktan gurur duyarım" şeklinde konuştu.
Al Aytaç'ı ve Adem'i!
Trabzonspor yönetimi Aytaç Kara'yı kadrosunda tutmayı planlayan ve teklif sunan Yeni Malatya'dan Adem Büyük'ü istedi.
Aytaç bilindiği gibi geçen sezon Trabzonspor'un oyuncusu olarak Malatyaspor'da kiralık olarak forma giyinmişti. Her iki oyuncu için görüşmelerin sürdüğü belirtilirken, ilerleyen günlerde takasın gerçekleşmesinin beklendiği belirtildi. (HaberTürk)

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Trabzonspor'dan G.saray'a Transfer Çalımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement