Trabzonspor'dan Hakan Çalhanoğlu Açıklaması! - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'dan Hakan Çalhanoğlu Açıklaması!

Trabzonspor\'dan Hakan Çalhanoğlu Açıklaması!

Hakan Çalhanoğlu'nu haksız bulan FIFA'nın verdiği 4 ay futboldan men ve para cezasını Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS) onamasının ardından Trabzonspor cephesine gelen eleştirilere genel sekreter Gençağa Meriç yanıt verdi.

05.02.2017 07:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakan Çalhanoğlu'nu haksız bulan FIFA'nın verdiği 4 ay futboldan men ve para cezasını Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS) onamasının ardından Trabzonspor cephesine gelen eleştirilere genel sekreter Gençağa Meriç yanıt verdi. konuşan bordo-mavili yönetici şu ifadeleri kullandı:



"HEDEFİMİZ İLK 5'İ ZORLAMAK"



"Hakan davası Trabzonspor için çok önemliydi. Ceza aldı, milli takım falan diyor ama Trabzonspor'a yapılan yanlıştı. O dönem yöneticilerimiz kurallar çerçevesinde görüştüler, transferinde usulsüzlük falan yoktu. Menajerine açtığımız dava hala devam ediyor. Sezon başında çok sıkıntı çektik ama biz bu günlere geleceğimizi biliyorduk. İkinci yarıda hedefimiz ilk 5'i zorlamak. Çünkü bu takımın önünde iyi bir gelecek var. Önümüzdeki dönem 3-4 takviye ile şampiyonluğa oynayacak bir takım kuracağız."



"ÇOK ACI BİR DURUM"



Bayer Leverkusen'in sportif direktörü Rudi Völler, Hakan Çalhanoğlu'na verilen 4 aylık cezanın çok ağır olduğunu söyledi. Hakan'ın cezalı olduğu süreçte maaş alması konusunda belirsizliğin devam ettiğini kaydeden Völler, "Acı bir durum. Böyle bir şey hiç başımıza gelmemişti" dedi. Kırmızısiyahlı ekibin teknik direktörü Roger Schmidt ise, "Sahada eksikliğini hissediyoruz" ifadesini kullandı.



Kaynak: Sabah



Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Trabzonspor'dan Hakan Çalhanoğlu Açıklaması! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement