Trabzonspor - Evkur Yeni Malatyaspor Maçının Ardından 2 - Son Dakika
Spor

Trabzonspor - Evkur Yeni Malatyaspor Maçının Ardından 2

Trabzonspor Teknik Direktörü Çalımbay: "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık"Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Bulut: "İstemediğimiz bir mağlubiyet oldu"Spor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'u 4-1 mağlup eden Trabzonspor'da teknik direktör Rıza...

18.03.2018 19:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Teknik Direktörü Çalımbay: "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık"

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Bulut: "İstemediğimiz bir mağlubiyet oldu"

Spor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'u 4-1 mağlup eden Trabzonspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, özellikle ikinci yarıda çok iyi oynadıklarını belirterek, "Hak ettiğimiz galibiyet aldık. Kalan maçları da iyi şekilde bitirmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz" dedi.

RIZA ÇALIMBAY: "HAK ETTİĞİMİZ BİR GALİBİYET ALDIK"

Çalımbay, maç sonrası yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Geçen hafta çok iyi oynadığımız, galibiyeti hak ettiğimiz bir Teleset Mobilya Akhisarspor maçı vardı. Bu maçta da ilk yarıyı saymıyoruz ama ikinci yarı aynı Akhisarspor maçı bütünü gibi çok çok iyi oynadık. İlk yarı kötü oynadık, istediğimiz şeyleri yapamadık. Malatya da iyi bir takım. İyi oyunculardan kurulu, her an oyunun kaderini değiştirecek oyunculara sahip. İkinci yarı taktik oyuncu değişikliği yapmamız olumlu şekilde yansıdı. Bizim bu maçı kesinlikle kazanmamız gerekiyordu. Elimizdeki ne kadar risk varsa hepsini kullanmaya çalıştık. Zaman zaman bazı arkadaşlardan istediğimiz verimi alamadık ama ikinci golden sonra takıma güven geldi ve çok iyi oynadılar. Hak ettiğimiz galibiyet aldık. Önümüzde kritik maçlar var. Galatasaray maçıyla başlayacağız. Milli maç arasını inşallah iyi değerlendireceğiz. 4 oyuncu arkadaşımızın milli takıma gitmesi nedeniyle çok mutluyuz. İnşallah orada da başarılı olurlar. Aldığımız galibiyet bizim için çok çok önemli. Kalan maçları iyi şekilde bitirmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz."

'HEDEFİMİZ İLK 5'

Geldiklerinden beri hedeflerin üzerine çıkmaya çalıştıklarını kaydeden Çalımbay, "Bakıldığında durumumuz iyi ama oynayacak zor maçlar var. Galatasaray maçından mutlaka iyi şekilde dönmemiz gerekiyor. Aşağıya baktığınızda hepsi birbirine yakın. Maç maç bakıyoruz. Bütün maçlarımızı kazanmaya çalışacağız. Takımıma inanıyorum. Trabzonspor'un hedefi tabii ki bitmez. Şuandaki hedefi de ilk 5'in içerisinde yer almak" diyerek açıklamalarını noktaladı.

EROL BULUT: "İSTEMEDİĞİMİZ BİR MAĞLUBİYET OLDU"

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut ise yaptığı açıklamada, istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını ifade ederek, "İstemediğimiz bir mağlubiyet oldu. İyi başlamamıza rağmen ilk pozisyon penaltı pozisyonu. 1-1'i yakaladıktan sonra ikinci yarıda maçı kazanmamız gerekirken yaptığımız bireysel hatalardan dolayı Trabzonspor'a maçı hediye ettik. Yakaladığımız pozisyonları iyi değerlendiremedik, rakip iyi değerlendirdi. 4-1 mağlup olduk. Maçtan önce agresif ve kompakt oynamak istiyorduk ancak ikinci yarıda bunu hiç gerçekleşemedik. Uzak ve kopuk oynadık, pozisyonları da değerlendiremedik. Bireysel hataları çok yaptık. İyi olan rakibe bireysel hatalar yaparsan cezalandırılırsın" dedi.

"AYTAÇ DIŞINDA 4 OYUNCU DAHA DEĞİŞTİREBİLİRDİM"

Aytaç Kara'yı performansından dolayı oyundan çıkardığını belirten Bulut, "Aytaç kötü başladı, kötü oynadı ama onun dışında 4 kişi daha değiştirebilirdim. Pereira'nın da dizinde hafif sakatlığı vardı ama büyük değildi. Sistemimizden dolayı ikinci yarı daha iyi kullanıp ataklarda etkili olma hedefimiz vardı ancak gollerden sonra istediğimiz sistem tutmadı" diyerek açıklamalarını noktaladı.

NOVAK'IN MR ÇEKİLDİ

Bu arada Trabzonspor'da ilk yarıda sakatlığı nedeniyle oyuna devam edemeyen ve 31'inci dakikada oyundan çıkan sol bek oyuncusu Filip Novak'ın MR'ı çekildiği, çıkacak sonuca göre de durumunun netlik kazanacağı öğrenildi. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor - Evkur Yeni Malatyaspor Maçının Ardından 2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'a Yunan basınından eleştiri
    15:35 Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'a Yunan basınından eleştiri

    Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Olympiakos'u konuk edeceği karşılaşma öncesi Yunan basını, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal hakkında çarpıcı ifadeler içeren bir yazı yayınladı. Yazıda, Kartal'ın maç sonrası yaptığı açıklamalar ve takımın performansı eleştirildi.

  • Bahar Kupası Türkiye Serisi Kategori 1 Trabzon'da devam ediyor
    15:23 Bahar Kupası Türkiye Serisi Kategori 1 Trabzon'da devam ediyor

    Türkiye Tenis Federasyonunun faaliyet takviminde yer alan Bahar Kupası Türkiye Serisi Kategori 1, Trabzon'da Beşirli Tenis Kortları'nda düzenleniyor. Turnuvaya 12'si kadın 52 sporcu katılıyor. Kadınlar finali 18 Nisan, erkekler finali ise 19 Nisan'da yapılacak.

  • Fethiye'de Dalgıçlar Turizm Haftasını Su Altında Kutladı
    15:21 Fethiye'de Dalgıçlar Turizm Haftasını Su Altında Kutladı

    Muğla'nın Fethiye ilçesindeki dalgıçlar, Turizm Haftası dolayısıyla su altında temsili bir turizm sezonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Dalgıçlar, su altında kurdukları masada oturarak, birbirlerinin sorularını cevaplandırdı ve notlar aldı. Dalış eğitmeni Önder Diktaş, bu etkinlikle dalışı Türkiye'de tanıtmayı ve sevdirmeyi amaçladıklarını belirtti.

  • Ümit Özat, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın başdanışmanı oldu
    15:03 Ümit Özat, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın başdanışmanı oldu

    Fenerbahçe ve milli takımın eski kaptanı Ümit Özat, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın sorumlu başdanışmanı olarak görev yapacak.

  • Fenerbahçe, Olympiakos maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    15:02 Fenerbahçe, Olympiakos maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçı öncesi antrenmanlarını tamamladı. Teknik direktör İsmail Kartal ve bir oyuncu, basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. Karşılaşmanın son antrenmanı ise basına açık olacak.

  • Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu Tanıtıldı
    14:53 Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu Tanıtıldı

    Bu yıl 28 Nisan Pazar günü koşulacak olan Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu için tanıtım toplantısı düzenlendi. Geçen yıl 12 bin kişinin kayıt yaptırdığı maratona bu sene 16 bin kişi kaydoldu. Ayrıca bu sene ilk defa 16 yaş ve üstü gençler de yarı maratonda koşacaklar.

  • Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu'na 28 Nisan'da start verilecek
    14:47 Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu'na 28 Nisan'da start verilecek

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenecek Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu, 28 Nisan Pazar günü tarihi Yarımada Parkuru'nda koşulacak. Maratonda birinciye 15, ikinciye 10 üçüncüye ise 8 bin avro para ödülü verilecek. Organizasyonda 72 ülkeden sporcuların yer alacağını belirten yetkililer, geçen yıla göre katılımın arttığını ve rekorlar beklediklerini söyledi.

  • NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor
    14:42 NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 'Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları'na ev sahipliği yapıyor. Müsabakalarda NEVÜ, Mersin Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Erkek Futsal Takımları karşılaşacak. Ayrıca NEVÜ, Mersin Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Kadın Futsal Takımları ile de mücadele edecek.


Advertisement