Trabzonspor- Fenerbahçe Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Trabzonspor- Fenerbahçe Maçından Notlar

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmaya bordo-mavili taraftarlar, büyük ilgi gösterdi.

25.11.2018 19:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmaya bordo-mavili taraftarlar, büyük ilgi gösterdi.

Karşılaşmanın 4 gün öncesinden biletleri tüketen bordo-mavililer, 41 bin 461 kişilik kapasitesi bulunan Medical Park Stadı'nı doldurarak takımlarına coşkuyla destek verdi.

Fenerbahçe taraftarlarının İl Spor Güvenlik Kurulu kararı gereğince yer almadığı statta misafir takım tribünlerini de ev sahibi taraftarlar doldurdu.

Trabzonspor'da iki genç 11'de

Trabzonspor'da teknik direktör Ünal Karaman, kritik maçta iki genç oyuncusuna 11'de görev verdi.

Bordo-mavili takımın teknik adamı, kadro dışı bırakılan Onur Recep Kıvrak'ın yokluğunda Kosta Rikalı Esteban Alvarado'ya forma vermeyerek 22 yaşındaki Uğurcan Çakır'a kaleyi teslim etti.

Bu sezon sadece Türkiye Kupası'nda, BUGSAŞ Spor ile oynanan karşılaşmada bordo-mavili takımın kalesini koruyan Uğurcan Çakır, ilk kez ligde forma giydi.

Karaman, stoperde İran Milli Takım kampından sakat dönen Majid Hosseini'nin yerine de 20 yaşındaki Hüseyin Türkmen'i sahaya sürdü. Ligde geçen hafta Yeni Malatyaspor maçının son 36 dakikasında Hosseini'nin yerine oyuna giren genç oyuncu, Trabzonspor'da ligde ilk kez 11'de sahaya çıktı.

Teknik direktör Ünal Karaman, Olcay Şahan'ı da yedek kulübesinde oturtarak sakatlığı düzelen Yusuf Yazıcı'ya 11'de forma şansı verdi. Böylelikle, Karadeniz ekibinde geçen haftaya göre 3 oyuncu değişikliği yapıldı.

Burak Yılmaz ve Onur Recep Kıvrak'ın kadro dışı bırakıldığı Trabzonspor'da milli takım kamplarından sakat dönen Juraj Kucka ve Hosseini de kadroda yer almadı.

Karşılaşmanın 2 gün öncesindeki antrenmanda boyun üzerine düşerek sakatlanan ve hastaneye kaldırılarak tedavisi yapılan Ogenyi Onazi de 11'de forma giydi.

Trabzonspor'da kaptan Sosa

Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Jose Sosa, kaptan olarak sahaya çıktı.

Onur Recep Kıvrak'ın kaptanlığının alınmasının ardından hafta içinde teknik direktör Ünal Karaman'ın raporu doğrultusunda bu göreve getirilen Sosa, bordo-mavili takımda ilk kez kaptan olarak mücadele etti.

Fenerbahçe'de tek değişiklik

Volkan Demirel, Carlos Kameni, Nabil Dirar, Aatıf Chahechouhe ve Ozan Tufan'ın kadro dışı olduğu Fenerbahçe'de Galatasaray derbisinin ardından ceza alan Jailson Marques Siqueira ve Roberto Soldado ile sakatlıkları süren Alper Potuk, Şener Özbayraklı, Tolga Ciğerci ve Oğuz Kağan Güçtekin ile hasta olan Benzia, Trabzonspor maçı kadrosunda yer almadı.

Teknik sorumlu Erwin Koeman, ligin 12. haftasında sahalarında 2-0 kazandıkları Aytemiz Alanyaspor maçının 11'ine göre tek değişiklik yaptı.

Hollandalı çalıştırıcı, Şener Özbayraklı'nın yerine Isla'ya görev verirken savunmanın önünde sakatlığı düzelen Mehmet Topal'ı oynattı.

Son olarak 7 Ekim'deki Medipol Başakşehir maçında forma giyen ve daha sonra sağ kasığından operasyon geçiren Mehmet Topal, ligde 4 hafta aradan sonra 11'de forma giydi.

Sakatlık sonrası takımla çalışmalara başlayan Mehmet Ekici de 21 kişilik kadroya dahil edilerek yedek kulübesinde yer aldı.

Ağaoğlu ve Koç protokol tribünde

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, karşılaşmayı protokol tribünden birlikte izledi.

Fenerbahçe ile 2010-2011 sezonundaki şike davası süresince gerilen ilişkilerin ardından ilk kez Fenerbahçe Kulübü Başkanı, Trabzon'da bir karşılaşmayı stattan izledi.

Maç öncesi saha kenarında kolbastı gösterisi yapıldı. Bu arada Olcay Şahan da saha ortasına gelerek taraftarlara üçlü çektirdi.

Trabzonspor'un doğu tribününde yapılan ve bordo-mavili forma giyen Temel Reis ve elinde kanaryanın bulunduğu koreografide, "Özgür kalacak kadar masum değilsin." ifadeleri yer aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Trabzonspor- Fenerbahçe Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.

  • Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı
    18:55 Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı

    Ankara'nın Dikmen semtinde mikser kamyonu yokuşa dönmek isterken virajı alamayınca devrildi. Kazada kamyon sürücüsü Z. O. yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti
    18:44 Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti

    Sivasspor milli maçlar nedeniyle verilen arada Sivas Dört Eylül Futbol ile hazırlık maçında karşılaştı ve 3-0 galip geldi. Emre Gökay, Clinton N'jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle Sivasspor kazandı.

  • EMS Yapı Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol AŞ'yı 3-0 mağlup etti
    18:35 EMS Yapı Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol AŞ'yı 3-0 mağlup etti

    EMS Yapı Sivasspor, milli arada TFF 3. Lig takımlarından Sivas Dört Eylül Futbol AŞ ile yaptığı hazırlık maçını 3-0 kazandı. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un sahaya sürdüğü ilk 11, Emre Gökay, N'Jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle galibiyeti elde etti.

  • Okan Buruk:
    18:28 Okan Buruk: "Sadece futbola odaklandık"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, gündemdeki olayları dışarıda bıraktıklarını belirterek, "Benim işim ve oyuncularımın işi saha. Sadece futbola odaklandık" dedi.

  • Türkiye'de 3'üncü: Bu merkezde bedensel engelli bireyler spor yapacak
    18:14 Türkiye'de 3'üncü: Bu merkezde bedensel engelli bireyler spor yapacak

    Kastamonu'da hizmet vermeye başlayan ve Türkiye'de 3'üncü olan merkezde bedensel engelli bireyler spor yapma imkanı bulacak. Merkezin tanıtım programında konuşan Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, 'Ciddi bir emek var. Böyle bir merkez bir İstanbul'da var, bir Antep'te var üçüncüsü de burada var' dedi.


Advertisement