Trabzonspor - Fk Kukesi Notları - Son Dakika
Spor

Trabzonspor - Fk Kukesi Notları

Trabzonspor - Fk Kukesi Notları

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, FK Kukesi ile deplasmanda oynanan maçtan farklı bir kadroyu sahaya sürdü.

29.08.2013 19:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akçay'dan MİNİ REVİZYON

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, FK Kukesi ile deplasmanda oynanan maçtan farklı bir kadroyu sahaya sürdü. Kart cezalısı olan Mustafa Yumlu'nun yerine savunmada Giray'a formayı veren Akçay, Soner'in yerine Yusuf'a, Volkan'ın yerine ise Malouda'ya ilk 11'de şans tanıdı.

YUSF İLK DEFA

Yusuf, Kukesi maçıyla birlikte ilk kez 11'de sahaya çıktı. Bordo ; mavili takımda Volkan'la birlikte sakatlığı nedeniyle 18 kişilik kadroya giremeyen Bosingwa ve Janko, maçı tribünden izledi.

BAMBA SÜRPRİZİ

Bordo ; mavili takımda yedek kulübesinde ise sürpriz yaşandı. Teknik direktör Mustafa Akçay, takımdan gönderilmesi beklenen Fildişi Sahilli futbolcu Sol Bamba'yı 18 kişilik kadrosuna aldı. Sol Bamba ile birlikte Kadir Keleş'de bu sezon ilk kez 18 kişilik kadroya girdi.

MİLLİ DAVET

Bu arada Trabzonspor'un Fildişi Sahili'li oyuncuları Didier Zokora ve Soulaymane Bamba'ya milli takım daveti geldi. Buna göre her iki oyuncu 7 Eylül 2013 tarihinde oynanacak olan Fas - Fildişi Sahilleri 2014 Afrika Kupası eleme maçı aday kadrosuna davet edildi.

VOLKAN PSİKOG UYARISI İLE KADROYA ALINMADI

Trabzonspor'un ligde Çaykur Rizespor ile oynadığı maçın 43. dakikasında taraftarlarla yaşadığı gerginlik sonrası ağlayarak sahayı terk eden dün düzenlediği basın toplantısıyla da camiadan özür dileyen Volkan Şen, 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.

Teknik direktör Mustafa Akçay konuyla ilgili olarak, "Oyuncunun içinde bulunduğu psikolojiyi de dikkate aldık. Psikoloğumuz ile bu kararı verdik. Onun dinlemesi ve biraz daha sakinleşmesi için mini bir ara oldu. O yüzden alınmış bir karar. Çok üzerinde durmamak lazım" dedi.

MAÇ ÖNCESİ DOSTLUK YEMEĞİ

Trabzonspor kulübü Kukesi Kulübü yetkilileri ve UEFA temsilcine bir yemek verdi. Yemeğe, Genel Sayman Engin Hacısalihoğlu, Başkan Baş Danışmanı Yakup Aslan, Sağlık Kurulu'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Demir ve Genel Müdür Metin Kazancıoğlu'yla birlikte UEFA Temsilcisi Oleg Harlamov ve Kukesi Kulübü Başkanı Saffet Gijici, Belediye Başkanı Hasan Halili ve diğer kulüp yetkilileri katıldı. Yemek sonrası yönetimler arasında karşılıklı hediye verildi.

TRİBÜNLER DOLMADI

Trabzonspor'un FK Kukesi ile oynadığı maça taraftarlar fazla ilgi göstermedi. Özellikle maraton tribünündeki büyük boşluklar dikkat çekerken, 3 Arnavut taraftar da takımlarına destek verdi. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor - Fk Kukesi Notları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement