Trabzonspor Genel Sekreter Yener: "Oyuncu Arayışımız Sürüyor" - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Genel Sekreter Yener: "Oyuncu Arayışımız Sürüyor"

Trabzonspor Genel Sekreter Yener: "Oyuncu Arayışımız Sürüyor"

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, takımını devre arasında en az 3-4 takviyeyle güçlendirmek için transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

02.11.2011 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, takımını devre arasında en az 3-4 takviyeyle güçlendirmek için transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

YURT DIŞINDA ARAYIŞ

Yönetimin kadro derinliği oluşturması için transfer ettiği bazı futbolcuların beklenen performansı sergileyememesi nedeniyle teknik heyetle koordineli olarak yurt dışında transfer arayışlarına başladı. Genel Sekreter Yener, Trabzonspor'da transfer çalışmalarının her zaman sürdüğünü ifade ederek şöyle dedi:

"KALİTELİ FUTBOLCU BAKIYORUZ"

"Kadromuzu güçlendirmek istiyoruz. Bunun için de her zaman olduğu gibi transfer arayışlarımız sürüyor. Ancak şu anda önceliğimiz tabi ki bu değil. Önceliğimiz hem ligde, hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlar almak. Ardından ise hedeflerimize ulaşmak adına kaliteli futbolcuları takıma kazandırmayı planlıyoruz."

ZOKORA: "HORONU ÖĞRENİYORUM"

Trabzonspor'un Fildişi Sahili oyuncusu Didier Zokora, özellikle Karadeniz'in kültürünü öğrenmeye çalışıyor. İnternetten sürekli olarak bölgeyle ilgili videoları izleyen Zokora, horon öğrenmeye başladı. Antrenmanda takım arkadaşlarını çevresine toplayarak horon oynayan Zokora, "Herkes, kolbastı, diyor ama o biraz farklı bir oyun. Önce horonu öğreniyorum, sonra kolbastıyı öğreneceğim. Türk yemekleri ise gerçekten mükemmel" dedi.

BARIŞ ÖZBEK FUTBolu ÖZLEDİ

Uzun süren sakatlık döneminin ardından Trabzon'a gelerek takımla birlikte antrenmanlara başlayan Barış Özbek, futbolu çok özlediğini söyledi. Barış, antrenman eksikliğini en kısa zamanda gidermek için çok çalışacağını söyledi, "Yaşadığım sakatlık beni çok üzdü. Takıma ben de katkı yapmak istiyorum. Umarım en kısa zamanda çok istediğim formayı giyip, kendimi gösterme imkanı bulurum" diye konuştu.

BASKETBOL TAKIMINDA MORALLER BOZUK

Beko Basketbol Ligi'nde oynadığı 3 maçını da kaybeden Trabzonspor Basketbol Takımı'nda moraller bozuldu. Sezonun başlamasına kısa süre kala düşük bir bütçeyle kadro kurup lige başlayan bordo mavili takımda, transfer araştırması başladı. Trabzonspor Basketbol, ligde Bandırma Kırmızı'nın üstünde sondan ikinci sıraya indi. Antrenör Tolga Öngören, iyi mücadele ettikleri maçlarda da mağlup olduklarını belirterek, "Bundan sonraki maçlarda daha üst düzey bir şekilde mücadele ederek galip gelmeye çalışacağız" diye konuştu.

YES(TM/AÖ) - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Genel Sekreter Yener: 'Oyuncu Arayışımız Sürüyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Maraton İzmir Başlıyor
    11:28 Maraton İzmir Başlıyor

    Beşincisi düzenlenen Maraton İzmir, 21 Nisan Pazar günü başlayacak. Teknik Direktör Ersun Yanal ile ultramaraton yüzücüsü Bengisu Avcı da bu organizasyonda yer alacak.

  • Fenerbahçe-Olympiakos maçını Alman hakem yönetecek
    11:24 Fenerbahçe-Olympiakos maçını Alman hakem yönetecek

    UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe'nin evinde Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile oynayacağı müsabakayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Tobias Stieler yönetecek. Maçta VAR koltuğunda Christian Dingert oturacakken, AVAR'da ise Sascha Stegemann yer alacak.

  • Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup finalinde Alman temsilcisiyle karşılaşacak
    11:18 Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup finalinde Alman temsilcisiyle karşılaşacak

    Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup finalinin ilk maçında Alman temsilcisi NINERS Chemnitz'e konuk olacak. İstanbul temsilcisi, avantajlı bir skorla dönerek finalin ikinci ayağında ev sahibi olarak mücadele etmek istiyor. İki takımın istatistikleri de oldukça yakın.

  • Göztepe, Giresunspor'u mağlup ederse Süper Lig'e yükselebilir
    11:16 Göztepe, Giresunspor'u mağlup ederse Süper Lig'e yükselebilir

    Göztepe, Trendyol 1. Lig'de ikinci sıradan Süper Lig'e yükselmek için matematiksel hesapların oluşmasını bekliyor. İzmir ekibi, Giresunspor'u mağlup etmesi ve rakiplerinin puan kaybetmesi durumunda Süper Lig'e çıkacak.


Advertisement