Trabzonspor Genel Sekreteri'nden İsyan - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Genel Sekreteri'nden İsyan

Trabzonspor Genel Sekreteri\'nden İsyan

Genel Sekreteri Hasan Yener, hakem hatalarının 3-0'lık yenilgilerinde etkili olduğunu ileri sürdü.

18.02.2013 14:28  Güncelleme: 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe maçında Adrian'ın vuruşunda topun kale çizgisini geçip geçmediği tartışmalarına katılan Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, hakem hatalarının 3-0'lık yenilgilerinde etkili olduğunu ileri sürdü.

Hasan Yener, Trabzonspor'un özellikle 3 Temmuz sürecinin ardından hakem hatalarından çok çektiğini belirterek şunları söyledi:

"Bu sezon hakem hataları, hep aleyhimize ve sayıları da oldukça fazla. Lehimize bir tek hakem hatası yok. Fenerbahçe maçında Adrian'ın vuruşu yaptığı anda skor 0-0'dı. Golümüz verilseydi, maçın bu skorla bitmeyeceği açıktı. Takımımız bastırıyordu ve golü atsaydık her şey daha farklı olacaktı.

Yediğimiz ilk golde Kuyt'un topu aldığı pozisyon da maalesef ofsayt. Hakemler, (Fenerbahçe'in canı yanacağına Trabzonspor'un canı yansın) düşüncesinde. Tercihler sürekli Fenerbahçe lehine oluyor. Kötü oynadık, bunu kabul ediyoruz ve buna mazeret aramıyoruz ama golümüz verilseydi motivasyonumuz çok farklı olurdu. Bursaspor maçında da verilmeyen golümüz var. Kasımpaşa ile oynadığımız kupa maçında da yine bir golümüz verilmedi. Bu sezon henüz penaltı kullanmadık. Tüm bu elimizdeki veriler gösteriyor ki 3 Temmuz sürecinde mağdur olan hep Trabzonspor."

BÜLENT YILDIRIM'LA YİNE KAZANAMADI

Avni Aker'deki maçı yöneten Bülent Yıldırım, son yıllarda bordo mavili yönetimin ve teknik kadronun en fazla tepkisini çeken hakemlerden biri oldu. Hakem Yıldırım, özellikle tartışmalı 2010–11 sezonunun 30'uncu haftasında, şike ve teşvik primi davasına da konu olan 0–0'lık Eskişehirspor maçındaki kararlarıyla bordo mavililerin büyük tepkisini çekti. Trabzonspor'un 2 golünü iptal eden Bülent Yıldırım, maçta oynatması gerekli süreyi uzatmadığı için o dönemin teknik direktörü Şenol Güneş'in de eleştirisiyle karşılaştı.

Trabzonspor'un bu sezon Ziraat Türkiye Kupası 5'inci turunda Kasımpaşa'yı penaltı atışları sonucu yendiği karşılaşmada da hatalı kararlarıyla bordo mavililerin tepkisini çeken Bülent Yıldırım, yine Şenol Güneş'in, "Gol bulduk ama hakem bir şeyler uydurdu. Ne karar verdi, bilmiyorum. Gaipten bir ses geldi herhalde" eleştirisiyle karşılaşmıştı.

Trabzonspor, FIFA kokartlı hakem Bülent Yıldırım'ın bugüne kadar yönettiği 4 maçta da Fenerbahçe'yi yenemedi. Bordo mavililer, pazar günkü maçı da kaybederek bu seriyi 5 maça çıkardı. Bülent Yıldırım'ın yönettiği 5 Trabzonspor-Fenerbahçe maçının sonuçları şöyle:

22 Aralık 2007: Fenerbahçe: 3 – Trabzonspor: 2

30 Mayıs 2009: Trabzonspor: 1 – Fenerbahçe: 2

20 Aralık 2009: Trabzonspor: 0 – Fenerbahçe: 1

15 Nisan 2012: Fenerbahçe: 2 – Trabzonspor: 0

17 Şubat 2012: Trabzonspor: 0 - Fenerbahçe: 3

BAŞKAN ŞENER LOCADA SEYRETMEYE ÇALIŞTI AMA

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ilk yarısında protestolar nedeniyle şeref tribünündeki yerini terkeden Başkan Sadri Şener, üçüncü golün ardından daha fazla dayanamayarak stadyumdan ayrıldı. Genel Sekreter Hasan Yener, o dakikaları anlatırken şunları söyledi:

"Devre arasında içeri geçti, ikinci yarıyı orada seyretmeye devam etti. Ancak daha sonra bir moral bozukluğu oldu ve stattan ayrıldı. Emin olun, herkesten fazla üzülüyor. Çünkü hiçbir karşılık beklemeden bu kulübe hizmet ediyor. Bu tür mağlubiyetlerden de sorumlu makamda olduğu için en çok o etkileniyor."

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Genel Sekreteri'nden İsyan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement