Trabzonspor'da Son 6 Haftada Burak Yılmaz Dışında Gol Atan Yok - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Son 6 Haftada Burak Yılmaz Dışında Gol Atan Yok

Medipol Başakşehir'e sahasında 1-0 yenilen Trabzonspor'da ligin son 6 haftasında tek gol atan futbolcu Burak Yılmaz oldu.

20.02.2018 11:07  Güncelleme: 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir'e sahasında 1-0 yenilen Trabzonspor'da ligin son 6 haftasında gol ortalamasında düşüş yaşanırken tek gol atan oyuncu da Burak Yılmaz oldu.

Ligin ilk 16 haftalık bölümünde 32 gol atarak maç başına 2 gol ortalaması yakalayan Karadeniz ekibi, son 6 haftada rakip filelere 4 kez havalandırdı. Bordo-mavili takımın son 6 haftada gol ortalaması 0,66 olarak gerçekleşti.

Son 6 lig maçında 5 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Karadeniz ekibinde toplam 21 futbolcu görev yaparken sadece 1 oyuncu gol atma başarısı gösterdi.

SON 6 HAFTADAKİ 4 GOL BURAK'TAN

Trabzonspor'un son 6 haftadaki 4 golünü Burak Yılmaz, kaydetti.

Ligin 16. haftasında Yusuf Yazıcı'nın golüyle Bursaspor karşısında 1-0 galip gelen bordo-mavililer, daha sonra gol üreten oyuncu konusunda sıkıntı yaşadı. Ligde Kardemir Karabükspor ile 1-1, Atiker Konyaspor ile 2-2, Fenerbahçe ile 1-1 berabere biten karşılaşmalarda Burak Yılmaz ile goller bulan bordo-mavili takım, daha sonra fileleri havalandıramadı.

BURAK YOKSA GOL DE YOK

Burak Yılmaz'ın sakatlığı nedeniyle forma giyemediği Göztepe ve Gençlerbirliği maçlarından 0-0 beraberlikle ayrılan Karadeniz ekibi, bu futbolcunun sahalara döndüğü Medipol Başakşehir karşılaşmasında da rakibine 1-0 yenilerek son 3 haftayı golsüz kapadı.

52 HAFTA SONRA BİR İLK

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 52 hafta sonra ilk kez art arda 3 maç gol atmadı.

Karadeniz ekibi, en son 2016-2017 sezonun 2. haftasında Gaziantepspor deplasmanından 1-0, 3. hafta sahasında Osmanlıspor'a 2-0, 4. haftada ise dış sahada Aytemiz Alanyaspor'a 3-0 mağlup olmuş ve arka arkaya 3 maçta gol kaydedememişti.

Trabzonspor\'da Son 6 Haftada Burak Yılmaz Dışında Gol Atan Yok
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Son 6 Haftada Burak Yılmaz Dışında Gol Atan Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • TUNÇ06: Trabzonun değişmesi lazım kaleyciler başta olmak üzere hepsini gönderin sil baştan takım yapın özünüze dönün ..trabzon da hatır maçları çok oluyor özellikle adamın birici ..sonun da da takım bu halde diye düşünüyorum. 0 1 Yanıtla

Advertisement