Trabzonspor, İtalya'ya Uçtu - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor, İtalya'ya Uçtu

Trabzonspor, İtalya\'ya Uçtu

Trabzonspor, çarşamba günü deplasmanda İnter ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçı için bugün saat 14. 30'da THY'ye ait özel uçakla Milano'ya hareket etti.

12.09.2011 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor, çarşamba günü deplasmanda İnter ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçı için bugün saat 14. 30'da THY'ye ait özel uçakla Milano'ya hareket etti.

Bordo - mavili kafilede Tayfun Cora, Barış Ataş, Piotr Brozek, Onur, Barış Özbek ile cezaları bulunan Burak Yılmaz ve Adrian yer almadı. Bursaspor ile UEFA maçı oynayan Volkan Şen de kurallar gereği kadroya dahil edilmedi. Trabzonspor'da yurt dışı yasağı kaldırılan Başkan Sadri Şener de bu sezon ilk kez takımla birlikte Avrupa'ya giderken, yönetim kurulu üyeleri de maça yoğun ilgi gösterdi. Toplam 176 yolcuyla İtalya'ya giden bordo - mavili kafilede 20 futbolcu bulunuyor. Trabzonspor'da UEFA listesine bildirilmeyen Murat Tosun, Eren, Sercan ise kadroya alınmadı. Trabzonspor'un kadrosunda şu isimler yer aldı: "Didier Zokora, Gustavo Colman, Paulo Henrique, Alanzinho, Sezer Badur, Halil Altıntop, Arkadiusz Glowacki, Pawel Brozek, Serkan Balcı, Ferhat Öztorun, Tolga Zengin, Zeki Ayvaz, Mustafa Yumlu, Aykut Akgün, Giray Kaçar, Bora Sevim, Robert Vittek, Marek Sapara, Ondrej Celustka, Marek Cech"

YENER: "TrabzonSPOR GİBİ OYNARSAK MAÇI ALIRIZ"

Havalimanında basın mensuplarına seyahat öncesi kısa bir açıklama yapan Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, İnter maçına mutlak galibiyet için çıkacaklarını ve takıma güvenlerinin tam olduğunu söyledi. Trabzonspor'un Trabzonspor gibi oynadığı takdirde maçı alacaklarını belirten Yener şöyle konuştu:

"Şampiyonlar liginde tarihimizde oynadığımız ilk sezon. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Eski yıllarda olduğu gibi Trabzonspor'un gücünü bir kez daha göstereceğiz. Amacımız Trabzonspor ve Türk futboluna yakışır bir futbol oynamak ve her şeyden önce Avrupa'da devam etmek. Trabzonspor gibi oynarsak bu amacımızı bu emelimizi gerçekleştirmiş olacağız. İyi bir kadromuz var taraftarlarımız var inanıyorum Milano'dan mutlu döneceğiz. "

GÜNEŞ KULÜBEDE OLMAYACAK

Öte yandan Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi Play - Off turunda Atletic Bilbao ile oynadığı maçta kırmızı kart gören teknik direktör Şenol Güneş, iki maç ceza nedeniyle İnter maçında kulübede yer almayacak. Güneş'in yerine yardımcı antrenör Ünal Karaman takımın başında sahaya çıkacak.

İNTER MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRDÜ

Bu arada bordo - mavililer İnter maçı hazırlıklarını 11. 00'de basına ve taraftarlara kapalı olarak yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde Cemil Usta Sahası'nda yapılan antrenmanda İnter maçına yönelik taktik çalışması gerçekleştirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor, İtalya'ya Uçtu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement