Trabzonspor Lider Beşiktaş Karşısında Seriyi Sürdürmek İstiyor - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor Lider Beşiktaş Karşısında Seriyi Sürdürmek İstiyor

Trabzonspor Lider Beşiktaş Karşısında Seriyi Sürdürmek İstiyor

SPOR Toto Süper Lig'de 2017 yılının yenilgisiz takımı olan Trabzonspor, yarın sahasında konuk edeceği lider Beşiktaş karşısından da puan ve puanlarla ayrılarak yenilmezlik serisini ve Avrupa iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.

07.04.2017 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Toto Süper Lig'de 2017 yılının yenilgisiz takımı olan Trabzonspor, yarın sahasında konuk edeceği lider Beşiktaş karşısından da puan ve puanlarla ayrılarak yenilmezlik serisini ve Avrupa iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.

Ligin ikinci yarısında 10 maçta 8 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden Trabzonspor, yarın sahasında ligin zirvesinde yer alan Beşiktaş'ı konuk edecek. Hem Avrupa Kupaları'na katılma noktasında iddiasını sürdürmeyi hem de yenilmezlik serisine devam etmeyi planlayan bordo mavililer, lider karşısından puan ya da puanlar çıkarmaya çalışacak. Saat 19.00'da Medical Park Arena Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek.

İDEAL KADROYA DÖNÜŞ

Bordo mavililerde teknik direktör Ersun Yanal'ın, ligde son maçlarda sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle rotasyon yaptığı kadroda eksiklerin takıma dönmesiyle birlikte ideal 11'ine dönüş yapacağı öğrenildi. Deneyimli teknik adamın sadece forvet hattında kart cezalısı N'Doye'un yerine Rodallega'ya şans vermesi, bunun dışında Onur, Pereira, Uğur, Durica, Mas, Onazi, Okay, Olcay, Yusuf Yazıcı ve Castillo'dan oluşan ideal 11 ile sahaya çıkması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ İLE 88'NCİ RANDEVU

Trabzonspor ile Beşiktaş, yarın Şenol Güneş Spor Kompleksinde oynayacakları maçla birlikte ligde 88'nci kez karşı karşıya gelecek. Ligde iki takım arasında bugüne kadar oynanan 87 maçta Trabzonspor'un 32, Beşiktaş'ın 34 galibiyeti bulunuyor. 21 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor söz konusu maçlarda 91 gol atarken, kalesinde 120 gol gördü.

SON GALİBİYET ŞENOL GÜNEŞ İLE

Bu arada Trabzonspor, Beşiktaş'a karşı son iç saha galibiyetini şu anda siyah beyazlıların teknik direktörü olan Şenol Güneş yönetiminde elde etmişti. Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda 21 Nisan 2012 tarihinde Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşmayı bordo mavililer Halil Altıntop'un kaydettiği golle 1-0 kazanmıştı.

5 İSİM CEZA SINIRINDA

Trabzonspor'da yarın oynanacak Beşiktaş maçı öncesi 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Bordo mavililerde, 3'er sarı kartı bulunan Onur, Mustafa, Aytaç, Bero ve Rodallega, yarınki maçta da kart görmeleri durumunda ligin 28'nci haftasındaki Antalyaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

TRİBÜNLERDE REKOR HEDEFLENİYOR

Trabzonspor'da Beşiktaş maçı öncesi 41 bin 461 kişilik stadın tamamının dolması, ayrıca bu karşılaşmada ses rekorunun da kırılması hedefleniyor. Bordo mavili yönetimden ve bu kulüpten hafta boyunca bu yönde taraftarlara da çağrıda bulunulurken, özellikle biletlere ilginin yoğun olduğu ve tamamına yakının tükendiği öğrenildi.

- Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor Lider Beşiktaş Karşısında Seriyi Sürdürmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.


Advertisement