Trabzonspor Prim Zengini Olacak - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Prim Zengini Olacak

Trabzonspor Prim Zengini Olacak

Trazonspor'un Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmaları halinde futbolcularına prim jesti yapmaya hazırlandığı bildirildi.

31.10.2011 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trazonspor'un Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmaları halinde futbolcularına prim jesti yapmaya hazırlandığı bildirildi.

Yönetim, Kulüp Başkanı Sadri Şener'in talimatıyla UEFA'dan henüz Şampiyonlar Ligi parasının henüz gelmemiş olmasına rağmen futbolcularına Inter ve Lille maçının primlerini ödedi. Başkan Sadri Şener'in takımının çarşamba günü oynayacağı CSKA Moskova maçı için de yüksek miktarda galibiyet primi belirlediği, ancak miktarını açıklamadığı öğrenildi. Başkan Sadri Şener, "Tarihimizde ilk kez katıldığımız Şampiyonlar Ligi'nde bizi başarıya getirecek teknik ekibe ve futbolcularımıza her türlü jesti yaparız" dedi.

FORMA REKABETİ ŞİMDİ KIZIŞTI

Trabzonspor'da cezası sona eren Burak Yılmaz ve sakatlığı geçen Henrique'nin, CSKA Moskova maçında forma giyebilecek duruma gelmesiyle takım içinde rekabet iyice kızıştı. Burak Yılmaz'ın yanında yine Halil'in oynayabileceği belirtilirken takımda 18 kişilik kadroya girmek de zorlaştı. Teknik direktör Şenol Güneş'in CSKA Moskova maçı için sürpriz isimleri kadroya alabileceği ifade edildi.

DOUMBİA BU KEZ DURDURULACAK

Trabzonspor, CSKA Moskova'nın yıldızı Doumbia'yı durdurmak için özel önlemler alacak. Zokora ise milli takımdan yakından tanıdığı Doumbia'yı özellikleri için takım arkadaşlarına bilgi verdi. Şenol Güneş'in de kalabalık orta saha ile rakibini durdurmayı amaçladığı, savunmayı Celustka, Giray, Glowacki ve Cech dörtlüsünden kurmayı planladığı bildirildi.

GÜNEŞ BASIN TOPLANTISI YAPACAK

Trabzonspor'un CSKA Moskova ile oynanacak olan maçın programı da kesinleşti. Buna göre Trabzonspor yarın saat 20.00'da Avni Aker Stadı'nda bir antrenman yapacak. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak, çalışmaya taraftar alınmayacak. Şenol Güneş ile en az 1 oyuncunun katılacağı basın toplantısı da Avni Aker Stadyumu'nda gerçekleştirilecek.

CSKA MOSKOVA 19.00'DA ANTRENMAN YAPACAK

CSKA Moskova'da yarın saat 19.00'da Avni aker Stadı'nda bir antrenman yapacak. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak ve çalışmaya taraftar alınmayacak. Ayrıca CSKA Moskova teknik direktörü Leonid Slutsky ve bir oyuncunun katılacağı basın toplantısı da yarın saat 18.30'da Avni Aker Stadı'nda yapılacak.

BİLETLERE İLGİ

Bu arada Trabzonspor yönetiminin CSKA Moskova maçı öncesi indirim yaptığı biletlere taraftarların yoğun ilgi gösterdiği öğrenildi. Öte yandan yönetim, kombine kart alıp maçlara gelmeyen taraftarlarına da stada gelmeleri konusunda çağrıda bulundu.

YES(TM/AÖ) - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Prim Zengini Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement