Trabzonspor, Sami Khedira'yı İstiyor - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, Sami Khedira'yı İstiyor

İngiliz basını, Trabzonspor'un Real Madrid'den ayrılması beklenen Alman milli futbolcu Sami Khedira'yı transfer etmek istediğini yazdı.

31.01.2015 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'nin Daily Star gazetesi, İspanya'nın Real Madrid takımının orta saha oyuncusu Sami Khedira'nın transfer yarışında Trabzonspor'un favori olduğunu yazdı.

TRABZONSPOR BİR ADIM ÖNDE

Arsenal, Chelsea, Liverpool ve Manchester United'ın, Sami Khedira'yı transfer etme yarışında şaşırtıcı bir gelişmeyle karşılaştığını belirten gazete, Real Madrid'in Alman orta saha oyuncusunu transfer etmek isteyen Trabzonspor'un bir adım önde olduğunu ifade etti.

EN İYİ TEKLİF TRABZON'DAN

Sezon sonunda Real Madrid ile sözleşmesi bitecek olan Sami Khedira'nın bonservisinin elinde olacağına dikkat çeken gazete, Trabzonspor'un Alman milli futbolcuya çok iyi bir teklif yapacağını belirtti.

KHEDIRA KALMAK İSTİYOR

Khedira'nın ise, "Kulübümle sözleşmede anlaşırsak kalmak isterim. Yakında tekrar eski formuma gireceğime ve takımda oynayacağıma inanıyorum" dediği öğrenildi. Trabzonspor ve Premier Lig kulüplerinin transfer etmek için yarıştığı Alman futbolcunun, Pazartesi gününe kadar anlaşma yapmasının zor olduğuna dikkat çekildi.

Trabzonspor, Sami Khedira\'yı İstiyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Trabzonspor, Sami Khedira'yı İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Metin: Kedira ve Trabzonspor :). . . Yanyana bile biçimsiz bir cümle. . Hayır nisan 1 falan olsa anlayacağımda. . Adam Madrid ten çıkıp Trabzon a gelecek öylemi. . Yav he he. . . 6 13 Yanıtla Metin: Madem kazmanın teki neden almata çalışıyorsunuz aga 0 0
  • Gerçek: Parayı veren düdüğü çalar gençler bundan sonra alışın yıldızlarla trabzonun anılmasına ve sonuclanmasına , şikeci fenevemi ruhsuz siyonist 6alatayamı gelcekler şaşırmayın birtek şehir avantajı var başka bi espiriniz yok .. 11 3 Yanıtla sss: peki size nerden geliyor bu para onu anlayamadık 4 3
  • Isimsiz: Hahahaha 4 5 Yanıtla
  • 1907: FORMASINIMI.............. 3 4 Yanıtla
  • Damat: Ya ne komik haber yavvv :)) 1 3 Yanıtla
  • No legida No pegida: yok ya mesi gelecekti Neyse bu olsun ha ha 1 3 Yanıtla
  • :-: Yorum yok 1 1 Yanıtla
  • :-: Yorum yok 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement