Trabzonspor, Avrupa Liginde Sparta Prag'ı saf dışı bıraktı! - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, Avrupa Liginde Sparta Prag'ı saf dışı bıraktı!

2-2'nin rövanşında Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Sparta Prag'ı 2-1 mağlup etti ve UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turuna yükseldi.

15.08.2019 19:33  Güncelleme: 22:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş mücadelesinde sahasında Sparta Prag ile karşı karşıya geldi. Bordo-mavili takım 2-2'nin rövanşında Sparta Prag'ı 2-1 mağlup etti ve Avrupa Ligi'nde play-off turuna yükseldi. Trabzonspor'un gollerini 11. dakikada Sörloth ve 90+8. dakikada Novak kaydederken Sparta Prag'ın tek golü 78'te Hlozek'ten geldi. Sparta Prag'da Plavsic, 88. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Trabzonspor'da Nwakaeme 90+6. dakikada penaltı atışından yararlanamadı.

Trabzonspor, Avrupa Liginde Sparta Prag'ı saf dışı bıraktı!

ÜNAL KARAMAN'DAN TEK DEĞİŞİKLİK

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş mücadelesinde Sparta Prag ile deplasmanda oynanan ilk maçtaki kadroya göre ilk 11'de tek değişiklik yaptı. Obi Mikel'i yedek kulübesine çeken Karaman, bu oyuncunun yerine yeni transferlerden Sörloth'a 11'de forma şansı tanıdı.

Trabzonspor, Avrupa Liginde Sparta Prag'ı saf dışı bıraktı!

CAMPI KADROYA ALINMADI

Trabzonspor'un yeni transferlerinden savunma oyuncusu Gaston Campi, Sparta Prag ile oynanan rövanş karşılaşmasının 18 kişilik kadrosunda kendisine yer bulamadı. İlk maçta yedek kulübesinde oturan ve hiç süre alamayan Campi'nin yerine ilk maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Yusuf Sarı kadroda yer aldı.

Trabzonspor, Avrupa Liginde Sparta Prag'ı saf dışı bıraktı!

YEDİ İSİM AKYAZI'DA İLK KEZ

Trabzonspor'da yeni transferlerden Alexandar Sörloth, Erce Kardeşler, Donis Avdijaj, Doğan, Obi Mikel, Yusuf Sarı ve Ivanildo Fernandes, Medical Park Stadı'nda ilk kez taraftalar önüne çıkarken, bu isimler arasından sadece Sörloth maça ilk 11'de başlayan isim oldu.

Trabzonspor, Avrupa Liginde Sparta Prag'ı saf dışı bıraktı!

MEDİCAL PARK'TA İLK AVRUPA MAÇI

Trabzonspor, 19 Aralık 2016 tarihinde açılışı yapılan Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi'ndeki ilk Avrupa maçını oynandı. Ayrıca Trabzonspor, 102 gün sonra kendi sahasında taraftarlarıyla buluştu. Son olarak 2018-19 sezonunun 33'üncü haftasında Medical Park Stadı'nda taraftarı önünde Beşiktaş'ı konuk eden bordo-mavililer, 102 gün sonra Sparta Prag karşılaşmasıyla evinde taraftarı önünde sahaya çıktı.

Trabzonspor, Avrupa Liginde Sparta Prag'ı saf dışı bıraktı!

STURRIDGE'İN AİLESİ DE MAÇI İZLEDİ

Trabzonspor'un transfer görüşmelerini sürdürdüğü Daniel Sturridge'nin bugün bordo-mavili yönetimle görüşmek üzere Trabzon'a gelen annesi Grace Sturridge ile amcası ve aynı zamanda menajerlik haklarını elinde bulunduran Dean Sturridge de Sparta Prag ile oynanan karşılaşmada tribünde yer aldı.

Trabzonspor, Avrupa Liginde Sparta Prag'ı saf dışı bıraktı!

STAT TIKLIM TIKLIM

Maçın biletlerinin satışa çıkarılmasının ardından kısa süre içerisinde biletleri tüketen Trabzonsporlu taraftarlar, Medical Park Stadı tribünlerini tıklım tıklım doldurdu. Bordo-mavili taraftarlar, karşılaşma öncesi sahaya ısınmaya çıkan futbolcuları tribünlere çağırarak alkışlarla moral verdi. Az sayıda konuk ekip taraftarı da kendilerine ayrılan bölümde yer aldı.

Trabzonspor, Avrupa Liginde Sparta Prag\'ı saf dışı bıraktı!

Son Dakika Spor Trabzonspor, Avrupa Liginde Sparta Prag'ı saf dışı bıraktı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (37)

  • BRL: Rizeli olarak kardeşlerimize trabzonumuza sonsuz başarılar dileriz 272 6 Yanıtla Murat62: Ben bir Tunceli li olarak temsilcimize başarılar dilerim haydi Trabzon 60 4
  • fbbbb: ben bir fb li olarak pragi tercih ederimmmm 8 157 Yanıtla Gsli: Sizden beklenen bir yorum. Ama Trabzonspor gereğini yaptı hevesiniz kursağınızda kaldı 7 1 TRABZON OF 61: SADECE PİRAGİ DEGİL BÖYLE HAİNLEREDE ATMIŞIZ GOLLERİ SANA DAHA GÜZEL ŞEYLER SÖYLERDİMDE TOPLUM İÇİNDEYZ DUA ET TENEKE SENİ 6 2 Tky: Adi adam. Kıskanma 6 1 TS : Senin kanın bozuk olmasın bir kan tahlili yaptır fbbbb 5 1 Milli: Aptallık yapma gardaş 5 0 M görür: Başka tercihlerinde varsa bilelim. Anladın sen onu... 2 0
  • Cim bom bom: Haydı trabzon. Haydı fırtına. Yolun avrupada acık olsun ligde de biz şampiyon olalım inşallah 34 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement