Trabzonspor Teknik Direktörü Mandıralı: "Formayı Hak Eden Giyer" - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Teknik Direktörü Mandıralı: "Formayı Hak Eden Giyer"

Trabzonspor Teknik Direktörü Mandıralı: "Formayı Hak Eden Giyer"

Üst üste gelen mağlubiyetler ve oyuncu tercihleri yüzünden eleştiri oklarının hedefinde bulunan teknik direktör Hami Mandıralı, "Hiçbir oyuncum arasında ayırım yapmıyorum.

09.02.2016 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üst üste gelen mağlubiyetler ve oyuncu tercihleri yüzünden eleştiri oklarının hedefinde bulunan teknik direktör Hami Mandıralı, "Hiçbir oyuncum arasında ayırım yapmıyorum. Formayı hak eden giyer" dedi.

Trabzonspor'un başında çıktığı 3 maçta 3 mağlubiyet alan Hami Mandıralı, kadro tercihleri ve oyuncu değişiklikleri nedeniyle camiadan sert eleştiriler aldı. Takımın üzerindeki kara bulutları dağıtmak için uğraştıklarını belirten Mandıralı, oyuncu tercihleri konusundaki eleştirilerle ilgili olarak da şunları söyledi:

"Oyuncuların hiç biri babamın oğlu veya ahbabım değil. Antrenmanlarda kim mental ve performans olarak hazır görünüyorsa formayı ona veriyorum. Kimseye ayırım yapmıyorum. Zor bir süreçten geçiliyor. Ben Trabzonsporlu'yum. Burada hiçbir oyuncuya ayırım yapılmaz. Biz forma vermiyoruz oyunculara. Formayı isteyen sahada savaşır. Biz de değerlendirmemizi yaparız ve kadroyu ona göre kurarız. İsimler değil hak eden oynar."

ŞENER'DEN SERT ELEŞTİRİ

Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener, telefonla bağlandığı bir televizyon programında çarpıcı ifadeler kullandı. Futbol takımına ağır eleştiriler yönelten Sadri Şener, şu görüşleri savundu:

"Gördüğüm kadarıyla bu oyuncuların hiçbiri Trabzonspor'da oynayacak tipler değil. Bu yönetimden önce görevde 2.5 yıl kalan kötü bir yönetimin bıraktığı izler bunlar. Bu çöküşü toparlamak da Muharrem Usta ve yönetimine düştü. Camianın moralinin bozuk olması normal. Heyecan vermiyor takım. Hiç bir yerde iddian kalmadı. Taraftar kimseyi cezalandırmıyor. Eski yönetimi ibra bile ediyorsun. Mevcut yönetimin işi kolay değil. O paraları ödemek kolay değil. Nasıl bu hallere düşürmüşler. Ödenemez noktalara gelmişler. Adam ne yapsın?" dedi. Şener, yönetimin teknik adam seçiminin de yanlış olduğunu belirterek, "Hami veya ona benzer biri fark etmez. Koca Trabzonspor'a hocalık yapacaksın. Trabzon'daki dengeleri bilmiyor musunuz? Herkes bir tarafa çekiyor. Allah yardımcıları olsun. İnşallah kırılmazlar, üzülmezler."

MBİA'NIN PARASI GELDİ

Trabzonspor'dan ara transferde Çin'in Hebei China Fortune kulübüne transfer olan Kamerunlu oyuncu Stephane Mbia'nın 6 milyon euroluk bonservis bedelinin Trabzonspor'a gönderildiği belirtildi. Çin kulübünün, bonservis ücretinin tamamını peşin ödediği vurgulandı. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Teknik Direktörü Mandıralı: 'Formayı Hak Eden Giyer' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement