Trabzonspor Transferde Yine Önde - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Transferde Yine Önde

Sezon başında yaptığı 22 yeni transferle dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor, devre arasına da hızlı girdi.

18.01.2015 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısında zirve yarışından uzak kalan Trabzonspor, devre arası transfer dönemine hızlı başladı. Sezon başında Vahid Halilhodzic idaresinde 22 yeni futbolcuya imza attıran ve bu isimlerin dışında Turgut Doğan ve Gökhan Karadeniz gibi oyuncuları maça çıkarmadan gönderen Karadeniz temsilcisi, ocak ayını da boş geçmedi.

Erkan Zengin’de son aşamaya gelen bordo-mavililer, Uğur Demirok ve Hakan Arıkan’a formayı giydirdi. Böylelikle haziran ayında başlayan 7 aylık süreçte 26 yeni futbolcu alan Trabzonspor, kadrosundaki 32 futbolcusuyla ligin bu alanda zirvesine çıktı.

Transfere 30.2 milyon euro harcayan kulüp, sadece 3 futbolcusundan bonservis bedeli elde edebildi. Yaz döneminde Olcan, Henrique ve Adrian’dan 12.3 milyon euro kazanan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimi, 17.9 milyon euroluk bir açıkla karşı karşıya kaldı.

Transfer edilen isimlerin arasında 6 milyon euro ile Waris Majeed başı çekerken, hemen arkasından 5 milyon euro ile Cardozo geliyor. Sefa’ya da 3.5 milyon euro ödeyen Karadeniz temsilcisi, Yatabare ve Constant gibi yabancılarına da 2.5 milyon euro harcadı.

Bu bağlamda Waris’ten beklentiler yüksek olmasına karşın fayda alamayan Trabzonspor’da aynı şekilde 2.35 milyon euroya alınan İshak Doğan da sadece 10 resmi maçta süre alabildi. Oscar Cardozo ise 24 maçta attığı 12 golle en iyi transfer oldu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Trabzonspor Transferde Yine Önde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement