Trabzonspor'un Efsane Futbolcusu Kadir Özcan Anıldı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'un Efsane Futbolcusu Kadir Özcan Anıldı

Trabzonspor\'un Efsane Futbolcusu Kadir Özcan Anıldı

Trabzonspor'un efsane oyuncularından Kadir Özcan, vefatının beşinci yıl dönümünde kabri başında anıldı.

23.10.2018 19:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon spor'un pilot takımı 1461 Trabzon'da teknik direktör olarak  görev yaptığı sırada, kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Özcan için Akçaabat  ilçesine bağlı Dürbinar Mahallesi'ndeki kabri başında anma programı  gerçekleştirildi.
Anma programına, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu  ve yönetim kurulu üyeleri, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Trabzonspor  Teknik Direktörü Ünal Karaman, 1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu ve  futbolcuları, Özcan'ın ailesi ile yakınlarının yanı sıra spor camiasından çok  sayıda kişi katıldı.
Anma, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından tamamlandı.
Bordo-mavili kulübün sitesinden yayımlanan mesajda, "Efsane  futbolcumuz Kadir Özcan'ı bir kez daha saygıyla anıyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet  olsun." ifadesine yer verildi.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Trabzonspor'un Efsane Futbolcusu Kadir Özcan Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor
    19:58 Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri müsabakaları, Düzce'de devam ediyor. Türkiye'nin 28 ilinden takımların katıldığı şampiyonada 40 kız ve 40 erkek sporcu ter döküyor. Final müsabakaları ise Pazar günü yapılacak.

  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.


Advertisement