Trabzonspor'un Eski Başkan Şener: "Ekonomisi Düzelirse Herşey Düzelir" - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor'un Eski Başkan Şener: "Ekonomisi Düzelirse Herşey Düzelir"

TRABZONSPOR'un Galatasaray galibiyetinden sonra daha iyi sonuçlar alacağına inandığını belirten eski başkan Sadri Şener, "Kulübün ekonomisi düzelirse her şey düzelir" dedi.

25.10.2016 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRABZONSPOR'un Galatasaray galibiyetinden sonra daha iyi sonuçlar alacağına inandığını belirten eski başkan Sadri Şener, "Kulübün ekonomisi düzelirse her şey düzelir" dedi.

Tonya İlçesi Feride- Ahmet Şener Ortaokulu'nda düzenlenen etkinlikte açıklamalarda bulunan Sadri Şener, sıkıntılı bir süreçten geçildiğini belirtirken şunları söyledi:

"Yönetim transfer konusuna pek hakim değil. Gördüğüm kadarıyla transferde bazı hatalar olmuş. Galatasaray maçından sonra takımın düzeleceğine ve artık iyi sonuçlar alacağına inanıyorum. Başkan Muharrem Usta'nın ekonomik açıdan iyi şeyler yaptığını duyuyorum. Bunları becerebilmesi önemli çünkü hakikaten çok zor bir Trabzon spor aldı. Kolay kolay altından kalkılacak bir yük değil. Kalkmaya çalışıyorlar diye işitiyorum."

Trabzonspor yönetimiyle bazen görüştüğünü belirten Sadri Şener, "Bir sıkıntıları olursa her zaman yanlarındayım. Bunda bir endişeleri olmasın" ifadelerini kullandı. Trabzonspor'un planlı bir yapının içinde olmasının çok önemli olduğunu vurgulayan Sadri Şener, şöyle devam etti:

"Planlı olmak güzel, tabi ki ekonomi de çok önemli. Trabzonspor'da ekonomi düzelirse diğer her şey hallolur. Galatasaray tesislerini satıyor. Bana göre doğru bir hareket. Çünkü borcunu düşürmek istiyor. Öbür türlü yürümüyor. UEFA kriterlerine uyumluluk çok önemli. Uymadığınız zaman sizi atarlar. Muharrem Usta ve yönetim bu durumu düzeltmeye çalışıyor. Yönetim Kurulu'nda Trabzon sokaklarını dolaşan ve futbolun içinden gelen bir iki arkadaşımız daha olsaydı daha iyi olurdu. Trabzonspor taraftarının sabırsız olması normal. Her zamanki Trabzon karakteridir. Bizim jenerasyondaki taraftarlar artık yaşlandı. Onların çocukları da sabırsız. Trabzon'un karakteri bu."

"KARARI FENERBAHÇE KONGRESİ VERİR"

Sadri Şener, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım konusundaki soruya da şu karşılığı verdi:

"Başka bir kulüp hakkında benim yorum yapmam doğru değil. Aziz Yıldırım uzun yıllar boyunca Fenerbahçe'ye hizmet ediyor. Devam edip etmeyeceği kendi görüşü. Ali Koç'da Türk spor camiasının önemli bir insanı. Bu Fenerbahçe kongresinin vereceği bir karar. Benim yorum yapmam doğru olmaz." - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor'un Eski Başkan Şener: 'Ekonomisi Düzelirse Herşey Düzelir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement