Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ali Koç'a verdi veriştirdi - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ali Koç'a verdi veriştirdi

Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Sayın Koç, Aziz Yıldırım'ın yerine başkanlığa geldi. Aziz Yıldırım'da meziyet vardı, kendisinde meziyet yok. Aziz Yıldırım'da yürek vardı, kendisinde yürek yok. Aziz Yıldırım birine bir şey söylerken adını söyleyip konuşurdu ama bu arkadaşta cesaret de yok" dedi.

13.02.2020 19:35  Güncelleme: 19:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'un eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Hacıosmanoğlu, "Sayın Koç Aziz Yıldırım'ın yerine başkanlığa geldi. Aziz Yıldırım'da meziyet vardı, kendisinde meziyet yok. Aziz Yıldırım'da yürek vardı, kendisinde yürek yok. Aziz Yıldırım birine bir şey söylerken adını söyleyip konuşurdu ama bu arkadaşta cesaret de yok. Siyaset mi yapmak istiyor yoksa Fenerbahçe'ye kulüp başkanlığı mı yapmak istiyor, onu da anlayamadım. Eğer yüreği varsa Cem Uzan gibi parti kurup siyaset yapsın, onu da yapmıyor.

"AİLE KARARI İLE FENERBAHÇE'YE BAŞKAN OLDU"

Hacıosmanoğlu, "Futbolda kaos yaratmak mı derdi? O da değil. Tahminim benim ailesi ona yöneticiyken futboldan uzaklaşmasını istemişti. Sonra ne hikmetse yine aile kararı ile Fenerbahçe'ye başkan oldu. Herhalde Fenerbahçe camiasını kullanmak bunlara kolay geliyor. Kendi menfaatleri adına kendi grubunu siyasete güçlü durmak için aile kararı ile başkan oldu. İsim vererek konuşun." diye konuştu.

Trabzonspor\'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ali Koç\'a verdi veriştirdi

Son Dakika Spor Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ali Koç'a verdi veriştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (51)

  • Eda: Ali koca laf söyleyenlere bakin kimsiniz sivrisenekler 38 49 Yanıtla Seda: Sen kimsin edacim aranızda bir bagmı var ali koc la 31 30 ddeadas: bunlar sivrisinek bile değil pireeeee 3 1
  • andsmero : Bu sene bütün haksızlıklara rağmen şampiyon TRABZONSPOR olacak 39 45 Yanıtla Yarında antalyslıyım dersin : Senin gibi yanar döneri yoktur bursalı oluyorsun birgün bjk diyorsun bugün ts yarın ne olucan dansöz ü geçtin 15 4 Zenci: Hadi oradan hamsi kafalı 5 8
  • Yozgatli ilhan: Hadi ordan aglama haciosmanoglu en buyuk fb 30 33 Yanıtla Trabzonlu: Sen nasıl yozgatlisin 0 0
  • Aziz yıldurım: Bu sene Şikerbahçe şampiyon olmasın Ali Koç good by by 20 9 Yanıtla
  • Fb: Bu adam kim. Tanıyan varmı? 8 16 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement