Trabzonspor'un Golcüsü Halil'in İsyanı: Daha Ligin Başındayız, Bu Eleştiriler Niye? - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'un Golcüsü Halil'in İsyanı: Daha Ligin Başındayız, Bu Eleştiriler Niye?

Trabzonspor\'un Golcüsü Halil\'in İsyanı: Daha Ligin Başındayız, Bu Eleştiriler Niye?

– ATTIĞI jeneriklik golle Trabzonspor'a Sivasspor karşısında 3 puan ve moral kazandıran Halil Altıntop, sezon başı olmasına rağmen yapılan eleştirilere isyan etti.

17.09.2012 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

– ATTIĞI jeneriklik golle Trabzonspor'a Sivasspor karşısında 3 puan ve moral kazandıran Halil Altıntop, sezon başı olmasına rağmen yapılan eleştirilere isyan etti. Tecrübeli oyuncu, "Takımda genç oyuncular var. Onlar bu tür eleştirilerden çabuk etkileniyor. Çoğu kişi galiba farkında değil ama burası Trabzonspor" dedi.

"EMERSON KATKI YAPACAK"

Geçen sezona göre farklı bir oyun sistemiyle sahaya yayıldıklarını anlatan Halil Altıntop, "İster istemez geçen sezona göre farklı oynuyoruz. Çünkü yeni oyuncular geldi. Emerson Sivas karşısında ilk kez takımda yer aldı. Takıma çok katkı sağlayacağını düşünüyorum. Sivas maçında da iyi oynadı. Takımdan ayrılan Burak Yılmaz'a baktığınızda farklı tipte bir santrfordu. Paolo ve Janko'nun da kendilerine has oyun stilleri var. O yüzden ister istemez değişiklikler kendiliğinden oluyor. Çünkü her oyuncunun yapısı farklı. Oyun sistemimizin olumlu yanları da var. 6 resmi maçta sadece iki gol yedik. Trabzonspor'un hedefleri büyük olduğu için kalitemizi biraz daha ortaya koymamız gerek" diye konuştu.

"KIRGINDIM"

Halil, golden sonraki sevinci ve ne düşündüğüyle ilgili olarak ise şunları söyledi:

"Golden sonra sevinirken ne düşündüğümü kelimelerle anlatmak zor. Ama benim üzüldüğüm nokta şu; son haftalarda sanki bir sezon oynanmış ve bitmiş gibi, takım içinden ve dışarıdan o kadar çok eleştiri ve olumsuz şeyler ön plana çıktı ki. Çoğu arkadaşımız genç. Bu tür eleştiriler genç oyuncuların özgüvenini çabuk düşürüyor. Ama unutmamalıyız ki, burası Trabzonspor. Çoğu kişi galiba farkında değil. Burada oynayanlar ne olursa olsun, sonuna kadar elinden geleni yapacak. İnanıyorum ki bu sezon da iyi işlere imza atacağız. O yüzden biraz kırgındım. Bu kırgınlık aslında bütün takımın duruşundan da belliydi zaten. O kırgınlığı takım olarak yendiğimize inanıyorum. Birlikte daha iyi günlere ulaşacağımız inancındayız."

ZEKİ SINAVI GEÇTİ

Trabzonspor alt yapısından yetişen ve bu sezon A takımla birlikte antrenmanlara çıkan genç sağ bek Zeki Yavru, ilk kez 11'de forma giydiği Sivasspor maçın performansıyla formaya yakın olduğunu gösterdi. Kendisine güvenenleri mahçup etmemek için elinden geleni yapmak istediğini ifade eden Zeki Yavru, "Bunu yapabildiysem ne mutlu bana. Geriden gelen arkadaşlarımın önünü açmak için iyi mücadele etmem gerekiyordu. Bunu da yaptığımı düşünüyorum. Bugün ben mücadele ettim, yarın da bir sürü Trabzonlu genç gelip burada mücadele edecektir. Trabzonlu ve Trabzonsporlu bir genç oyuncu olarak heyecanlanmamak imkansızdı. Bu heyecan anlatılmaz yaşanır. Takımdaki abilerim bana destek verdi. Hocam da bana güvendi. Ben de maçın başında heyecanımı yendim ve elimden geleni yaptım" dedi.

ONUR'A ALKIŞ

Trabzonspor'da Tolga'nın 10'uncu dakikada omzuna aldığı darbe sonucu sakatlanmasının ardından Sivasspor maçında kaleyi koruyan Onur, kurtarışlarıyla maçın kader adamı oldu. Özellikle son dakikada gelişen Sivasspor atağında Aatif'in kafa vuruşunu direk dibinden müthiş bir refleksle çıkararak 3 puanın mimarlarından biri olan Onur, "Yedek kalma gibi bir sorunum yok. Tolga ağabeyle iyi bir ikiliyiz ve Trabzonspor kalesi emin ellerde. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Taraftarlar da sosyal medyada yaptıkları yorumlarda, "Sorunsuz tek mevkimiz kalemiz" ifadelerini kullandı.

COLMAN GİTTİ

1461 Trabzon ile oynanan hazırlık maçında ayağına aldığı darbe ile sakatlanan ve Sivasspor maçı kadrosuna alınmayan Colman, izin alarak ülkesine gitti. Yapılan kontrollerde 10 gün sonra çalışmalara başlaması kararlaştırılan Colman'ın bu süreyi ülkesinde geçirmek istediğini söylediği teknik direktör Şenol Güneş'in de onayıyla Arjantin'e gittiği belirtildi.

3 PUANA BİR GÜN İZİN

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sivasspor maçı sonrası oyuncularına bir gün izin verdi. Bordo mavililer Fenerbahçe maçı hazırlıklarına yarın saat 11.00'de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacakları çalışmayla başlayacak. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'un Golcüsü Halil'in İsyanı: Daha Ligin Başındayız, Bu Eleştiriler Niye? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement