Trabzonspor Yönetimi Broos ile Görüştü - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor Yönetimi Broos ile Görüştü

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu, Belçika'da Bir Gazeteye Verdiği Röportaj ile İlgili Teknik Direktör Hugo Broos ile Görüştü.

15.11.2009 21:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu, Belçika'da bir gazeteye verdiği röportaj ile ilgili teknik direktör Hugo Broos ile görüştü.

Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, kulüp futbol şube sorumlusu İhsan Alioğlu ve kulüp genel saymanı Mahmut Aksu, bu akşam saatlerinde Hugo Broos ile Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Belçika'da bir gazeteye verdiği röportaj konusunda bir araya geldi.

Yener, Broos'un görüşmeye, Belçika'da röportaj verdiği gazetenin orjinalini de getirdiğini belirterek, ''Hocamız, bu söylemlerin kendisine ait olmadığını bize ifade etti'' dedi.

Bir tercümanın da yer aldığı görüşmede, gazetenin haberini incelediklerini ifade eden Yener, Broos'un kendilerine, hayatı boyunca dini konulara dikkat ettiğini, futbolcuların kandillerini kutlayan bir insan olduğunu, sözlerinin Türkiye'ye aktarımında büyük tercüme hataları bulunduğunu ifade ettiğini söyledi.

Broos'un, Belçikanın en yüksek tirajlı gazetesi HLN'ye verdiği röportajda, özetle, ''Trabzonspor'un tam bir yabancı antrenör mezarlığı olduğu, kente geldiği ilk günlerde günde 5 kez ezan okunmasına alışmakta zorluk çektiği, hala sabahları ezan sesiyle uyandığı, kent halkının silah tutkusunun bulunduğu ve Egemen'in 25 silahının olduğunu'' söylediği basına yansımıştı.

Teknik direktör Hugo Broos'un, yarın konuya ilişki bir basın açıklaması yapacağı belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trabzonspor Yönetimi Broos ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement