Trabzonspor Yönetimi İbra Edildi, Borç 559 Milyon - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor Yönetimi İbra Edildi, Borç 559 Milyon

Trabzonspor Yönetimi İbra Edildi, Borç 559 Milyon

TRABZONSPOR Kulübü'nün 71'inci Olağan Mali Genel Kurulu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

10.12.2016 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRABZONSPOR Kulübü'nün 71'inci Olağan Mali Genel Kurulu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Yeterli katılımın sağlandığı 71'inci Olağan Mali Genel Kurul, Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kulüp Başkanı Muharrem Usta, yönetim kurulu üyeleri, eski başkanlardan İbrahim Hacıosmanoğlu ile Ahmet Celal Ataman ve delegelerin katılımıyla yapıldı. Divan Başkanlığına seçilen Şükrü Kuleyn'in yaptığı açılış konuşmasının ardından gündemdeki maddelere geçilirken, ilk olarak kulüp Genel Müdürü Sinan Zengin, Yönetim Kurulu'nun idari ve mali raporları hakkında delegelere bilgi verdi.

NET BORÇ 559 MİLYON

Daha sonra kürsüye çıkan Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ören, Trabzonspor Kulübü ve bağlı şirketlerin mali ve idari denetime tabi tutulduğunu belirterek, kısa vadeli borçların 370 milyon 548 bin 658 lira, uzun vadeli borçların 303 milyon 151 bin 497 lira, net borcun ise 559 milyon 308 bin 817 lira olduğunu açıkladı.

8'İNCİ MADDE REVİZE EDİLEREK KABUL EDİLDİ

Daha sonra, 'Gayrimenkul, menkul mallar, lisanslar, haklar ve her türlü mali değer ile ilgili olarak bunların kulüp adına tescili, devri, mülkiyet değişikliği, kiralama ve benzeri her türlü işlemin kulübün ekonomik çıkarları gözetilerek yapılması konusunda yönetim kuruluna yetki verilmesi' konularını içeren 8'inci madde yönetim kurulu tarafından revize edilerek, 'Akyazı Stadyumu'nun devralınması ve Kartal'daki arazinin satın alınması ve satılması' olarak değiştirildi. Tartışmaların devam etmesi üzerine Başkan Muharrem Usta kürsüye çıkarak, 8'inci madde üzerinde konuşma yaptı. Usta, maddeyi tekrar değiştirerek, Kartal'daki arazinin satılması maddesini gündemden çıkarttıklarını ve maddenin, 'Akyazı Stadı'nın devralınması ve Kartal'daki arazinin satın alınması ile projelendirilmesi" olarak değiştirdiklerini söyledi. Daha sonra yapılan oylamada 8'inci madde başkan Muharrem Usta'nın revize ettiği şekliyle oy çokluğu ile kabul edildi.

YÖNETİM KURULU İBRA EDİLDİ

Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun mali ve idari yönden ibrası gerçekleştirildi. Genel Kurul, dilek ve temenni bölümüyle devam etti. Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise en çok ihtiyaç duydukları şeyin birlik ve beraberlik olduğunu ifade ederek, "Eğer mücadele ettiğimiz güçler bizden daha çok yukardaysa birlikte ve beraberce mücadele edeceğiz. Hukukçu olduğum için söz aldım. FETÖ'nün kumpas soruşturmasından medet uman Fenerbahçe Spor Kulübünün başkanı, şikeye en çok battığı zamanda bile o camia dimdik arkasında durdu. Biz en temiz zamanımızda bile Sadri Şener'in arkasında duramadık. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun arkasında kalamadık. Muharrem Usta'nın arkasında duralım. Mücadele devam ediyor. Bu mücadele hak mücadelesidir" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Mali genel kuruldan detaylar

-Konuşmalar - Şişko

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor Yönetimi İbra Edildi, Borç 559 Milyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement