Kadıköy'de zincirleme trafik kazasına neden olan çift için karar verildi - Son Dakika
Güncel

Kadıköy'de zincirleme trafik kazasına neden olan çift için karar verildi

İstanbul Kadıköy'de makas atarken zincirleme trafik kazasına neden olan Ahmet ve Betül Şahin hakim karşısına çıktı. Makasçı çift yurtdışı yasağı konularak, adli kontrolle serbest bırakıldı.

28.06.2019 22:00  Güncelleme: 23:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Kadıköy Uzunçayır'da 7 kişinin yaralandığı zincirleme trafik kazasına neden olduğu iddia edilen çift, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

TUTUKLANMA TALEBİYLE MAHKEMEYE SEVK EDİLDİLER

Kadıköy D-100 Karayolu Uzunçayır mevkiinde gece saatlerinde iki ayrı araçla seyir halindeyken makas atarak 7 kişinin yaralandığı zincirleme kazaya neden oldukları iddia edilen Betül Ş. ve Ahmet Ş. çifti gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na getirildi. Savcılık sorgusu tamamlanan Betül Ş. tutuklama talebiyle, Ahmet Ş. İse adli kontrol kararı verilmesi talebiyle Anadolu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

"FRENE BASTIM ANCAK DURAMADIM"

Şüphelilerden Betül Ş. mahkeme sorgusunda, "Akşam Kadıköy'den eşimle beraber döndüğümüz sırada orta şeritte bir anda araç önüme çıktı. Ben frene bastım ancak duramadım. Herhangi bir levha ve uyarı şeridi yoktu. Bilerek isteyerek yapmadım, kazadan sonra kaçmadım. Orada bulundum, elim de ambulansa haber verdi. Suçsuzum. Tutuksuz yargılanmama karar verilsin" dedi. Ahmet Ş. ise, "Adli kontrol talebine bir diyeceğim yoktur" diye konuştu. Sorguları tamamlanan şüpheliler Betül Ş. ve Ahmet Ş. hakkında haftada bir gün en yakın karakola giderek imza atma ve yurt dışı yasağı şeklinde adli kontrol kararı verilerek serbest bırakıldı.

Kadıköy\'de zincirleme trafik kazasına neden olan çift için karar verildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kadıköy'de zincirleme trafik kazasına neden olan çift için karar verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • S81: SİLAH LA YARALARSAN HAPİS ARABA İLE ÇARPIP YARALARSAN CEZA YOK NE GÜZEL İSTANBUL 1 0 Yanıtla
  • boga: bunları yatırıp dövecen sonrada yargılanmayacan 1 0 Yanıtla
  • Türkçe meali : Sorumsuzca trafik kuralını hiçe sayarak makas atıp maddi, manevi ve cana kast edebilirsiniz sorun yok diyor yargı sistemimiz 1 0 Yanıtla
  • Papazabi : Öcalan in trt ue ciktigi bir ulkede adalet arayan saftirikler 0 0 Yanıtla
  • Gurbetteyim: Sürerken hiçde öyle demiyorsunuz, gözünüz öyle dönüyorki ! Türkiyeye girdiğimde zaten Istanbulu hep gece 2 den sonra geciyorum 0 0 Yanıtla
  • İŞT ADALET!!!: Şaka gibi bi haber. Adamlar makas atıyor, 7 kişinin yaralanmasına neden oluyor ve 1 günlüğüne bile tutuklanmıyor ha, öyle mi? Yok yok bu ülkede yaşanmaz. Şimdi bu psikopatlar bir kaç gün sonra yine makas atmaz mı? Bu kez ölüme sebebiyet verince de o hakim ne düşünecek acaba? 0 0 Yanıtla
  • ferit: hakimler savcılar gerçekten Berlin de.. 0 0 Yanıtla
  • Sahin: Adalet bunun nersinde eyyyy adalet nerdesin yetter artik bir an once gel artik 0 0 Yanıtla
  • Simdiii: Sunu anlamam mumkun degil ne olursa olsun nasil olursa olsun eger 1 tek can gidiyorsan kesinlikle ama kesinlikle cezasi olmali sebepse olume sebebiyet verme yok oyle olduda boyle oldu yok kil olduda yun oldu beni enterese etmeeeeez sonuc onemli hizliydin duramadin eeee dikkatsizdin eylemini gerekli zamanda yapamadin ya onundeki araca yakindin yada dikkatsizdin iste hata 0 0 Yanıtla
  • Eskişehir'de Tramvay Kazası: Polis Memuru Ağır Yaralandı
    13:48 Eskişehir'de Tramvay Kazası: Polis Memuru Ağır Yaralandı

    Eskişehir'de karşıdan karşıya geçerken tramvayın çarpması sonucu ağır yaralanan bir polis memuru tedavi altına alındı. Kazanın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı polis memuru Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı ve hayati tehlikesi devam ediyor. Tramvayın sürücüsü gözaltına alındı. Eskişehir Emniyet Müdürü de yaralı polis memurunun sağlık durumunu öğrenmek için hastaneyi ziyaret etti.

  • Kurban Bayramı tatilinde 6 bin 530 trafik kazası: 75 ölü, 10 bin 810 yaralı
    13:43 Kurban Bayramı tatilinde 6 bin 530 trafik kazası: 75 ölü, 10 bin 810 yaralı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı tatili süresince meydana gelen trafik kazalarında 75 kişinin hayatını kaybettiğini, 10 bin 810 kişinin ise yaralandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, yapılan denetimler sonucunda 2016'da 225 bin, 2019'da 290 bin, 2024'te ise toplamda 485 bin 710 işlem yapıldığını belirtti. Ayrıca, selektörle radar uyarısı yapan sürücülere uygulanan cezaların iptal edildiği de açıklandı.

  • Seydikemer İlçesinin İlk Kadın Muhtarı Ziyarette Bulundu
    13:43 Seydikemer İlçesinin İlk Kadın Muhtarı Ziyarette Bulundu

    Seydikemer ilçesindeki Minare Mahallesi Muhtarı Şahsene Gündüz, Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli'yi ziyaret etti. Gündüz, projelerini anlatırken kadınların daha aktif rol alması gerektiğini vurguladı. Akdenizli ise Gündüz'ü başarısından dolayı tebrik ederek, kadınların toplumun her köşesinde aktif rol alması gerektiğini dile getirdi.

  • Manavgat'ta Otomobil Bariyerlere Çarptı: Sürücü Yaralandı
    13:41 Manavgat'ta Otomobil Bariyerlere Çarptı: Sürücü Yaralandı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada araç sürücüsü yaralandı. Kaza sonucunda yaralanan sürücü, olay yerindeki müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

  • Manavgat'ta 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldüren kişi yakalandı
    13:39 Manavgat'ta 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldüren kişi yakalandı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kişi, 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldürdü. Şüphelinin oğlunu arayarak durumu anlatması üzerine cinayet ortaya çıktı. Şüpheli, cami imanına eşini İngiltere'ye gönderdiğini söyleyip helallik aldığını belirtti. Polis tarafından gözaltına alınan şüpheli, Türkan A.'nın cenazesi ise Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.


Advertisement