Trafiği dakikalarca kapatan ve havaya ateş açan o magandalar yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Trafiği dakikalarca kapatan ve havaya ateş açan o magandalar yakalandı

Trafiği dakikalarca kapatan ve havaya ateş açan o magandalar yakalandı Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Pendik ilçesi Sahil Bulvarı üzerinde araçlarıyla konvoy yapan kalabalık grup Yusuf Ziya Zülfikar alt geçidinde trafiği bir süre kapatmış daha sonra da havaya ateş açmıştı.

04.06.2020 22:54  Güncelleme: 22:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trafiği dakikalarca kapatan ve havaya ateş açan o magandalar yakalandı

İSTANBUL - Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Pendik ilçesi Sahil Bulvarı üzerinde araçlarıyla konvoy yapan kalabalık grup Yusuf Ziya Zülfikar alt geçidinde trafiği bir süre kapatmış daha sonra da havaya ateş açmıştı. Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen o skandal anların sosyal medyada yayılması üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Pendik İlçe Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Silahlı magandalar gözaltına alınırken kullanılan kuru sıkı tabancaya da el konuldu.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü konuyla ilgili açıklama yaptı

Skandal dakikaların sosyal medyada yayılması üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Trafiği dakikalarca tehlikeye sokarak havaya ateş açan altı kişi yakalanıp gözaltına alınırken ekiplerin yaptığı aramalarda bir adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Konuyla ilgili İstanbul Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü basın açıklaması yaptı. Yakalanan kişilerin savcılık talimatıyla serbest bırakıldığını açıklayan İl Emniyet Müdürlüğü yazılı olarak yaptığı duyuruda şu ifadelere yer verdi, "03.06.2020 günü bazı basın yayın kuruluşlarında 'İstanbul'da asker uğurlamasında magandalar yol kapattı' başlığıyla yer alan haber içeri ile ilgili olarak; İstanbul Emniyet Müdürlüğü Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda; Bahse konu olayda görüntülerde yer alan araçların Pendik ilçesi Sahil Bulvarı üzerinde konvoy yaparak Yusuf Ziya Zülfikar alt geçidinde trafiği tehlikeye soktukları ve havaya ateş açtıkları belirlenmiş, bahse konu olaya karıştıkları tespit edilen Cem D., Can D., Hasan D., Engin B., Kasım K. ve Furkan B isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmış, yapılan aramalarda adet kurusıkı tabanca ele geçirilmiştir. Yakalanan şüpheli şahıslar hakkında adli ve idari işlem başlatılmış olup; gözaltına alınan şüpheliler savcılık talimatı ile serbest bırakılmıştır. Konu ile ilgili tahkikat devam etmektedir."

Trafiği dakikalarca kapatan ve havaya ateş açan o magandalar yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Trafiği dakikalarca kapatan ve havaya ateş açan o magandalar yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bilecik'te asker eğlencesi adı altında havaya ateş açan şüpheli yakalandı
    11:32 Bilecik'te asker eğlencesi adı altında havaya ateş açan şüpheli yakalandı

    Bilecik'te düzenlenen asker eğlencesi sırasında konvoyda havaya ateş açan şüpheli şahıs, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Şahsın üzerinde bulunan tabanca muhafaza altına alınarak cezai işlem uygulandı.

  • Denizli'de Samanlıkta Çıkan Yangın Geceyi Aydınlattı
    11:32 Denizli'de Samanlıkta Çıkan Yangın Geceyi Aydınlattı

    Denizli'nin Sarayköy ilçesinde meydana gelen yangında samanlık alev aldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken can kaybı yaşanmadı. Ancak yangın sonucunda maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni ise itfaiye ekiplerinin yapacağı çalışmaların ardından belirlenecek. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Motosikleti yatarak kullandı, canını hiçe saydı
    11:31 Motosikleti yatarak kullandı, canını hiçe saydı

    Bursa'da bir genç trafiğe çıktığı motosikletini yatarak kullandı. Canını hiçe sayan sürücünün o anları kameraya yansıdı. Bursa'da akıllara durgunluk veren olay Mudanya yolu üzerinde yaşandı. Anayola çıkan sürücü seyir halindeki iki tekerlekli aracı yatarak sürmeye başladı. Dakikalarca bu şekilde ilerleyen sürücü hem kendi, hem de trafikteki diğer sürücülerin canını hiçe saydı. Yürekleri ağza getiren görüntü vatandaşların kamerasına yansırken, polis olayla ilgili çalışma başlattı.

  • Kaçak kazı yaptığı çukurda böyle yakalandı: Delik deşik etmişler
    11:29 Kaçak kazı yaptığı çukurda böyle yakalandı: Delik deşik etmişler

    Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde tarihi eser operasyonunda 1 kişi metrelerce kazılan kuyuda suçüstü yakalandığı anlar kameralara yansıdı. Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 3 ayrı adreste arama yapıldı. Metruk bir alanda yapılan aramada polis ekipleri, yaklaşık 15 metre kazılmış bir çukur buldu ve burada bir şüpheliyi suçüstü yakaladı. Toplamda 18 adet tarihi eser niteliğinde obje ve 5 adet kazı malzemesi ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

  • Samsun'da Polis Ekipleri Öğrencilere Siber Zorbalık Konusunda Seminer Verdi
    11:18 Samsun'da Polis Ekipleri Öğrencilere Siber Zorbalık Konusunda Seminer Verdi

    Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, SİBERAY Programı kapsamında bir alışveriş merkezinde Siberay Çizgi Filmini izlemeye gelen öğrencilere yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla afiş broşür çalışması yaptı. Ardından Canik Borsa İstanbul Anadolu Lisesi öğrencilerine siber güvenlik, teknoloji bağımlılığı, siber zorbalık ve dijital okuryazarlık konularında seminer düzenlendi. Toplamda 410 kişi seminerden yararlandı.


Advertisement