Trafiği fırsat bilen şahıslar E-5 üzerinde fuhuş kartviziti dağıttı - Son Dakika
3.Sayfa

Trafiği fırsat bilen şahıslar E-5 üzerinde fuhuş kartviziti dağıttı

E-5 üzerinde Avcılar-Küçükçekmece istikametinde yoğun trafiği fırsat bilen şahıslar, sözde masaj salonu kartviziti dağıtarak hem trafiği hem de canlarını tehlikeye attı.

10.12.2019 11:58  Güncelleme: 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trafiğin yoğun olarak yaşandığı zamanı fırsat bilerek karayoluna inen şahıslar, araçların camına veya araç içerisine kartvizit atarak sürücülere zor anlar yaşattı. Uzun süredir devam eden bu olay için vatandaşlar bir çözüm bulunmasını istiyor.

SÖZDE MASAJ SALONU

Trafiğin yoğun olduğu saatleri seçen kartvizit dağıtıcıları, seyir halinde ilerleyen arabaların camlarına veya araç içerisine "sözde masaj salonu" kartvizitlerini bırakarak sürücüleri tedirgin ediyorlar.

Trafiği fırsat bilen şahıslar E-5 üzerinde fuhuş kartviziti dağıttı

KARTVİZİTTE ÇIPLAK KADINLAR VAR

Üzerinde müstehcen fotoğrafların bulunduğu kartvizitlerini fuhuş için paravan kullanan şüpheliler, tepki gösteren araç sürücüleriyle de zaman zaman kavga ettikleri öğrenildi. Üzerindeki numaraları arayan vatandaşlar ise masaj salonu yerine fuhuş yapan kadınlar ile karşılaştıklarını söylediler.

Trafiği fırsat bilen şahıslar E-5 üzerinde fuhuş kartviziti dağıttı

"HİÇ HOŞ BULMUYORUZ"

Vatandaşlar kartvizit dağıtılmasını tasvip etmediklerini belirterek, "Biz rahatsız oluyoruz. İyi bir şey olarak görmüyoruz. Aracımızda zaman zaman ailelerimiz de oluyor. Bundan dolayı da rahatsızlık yaşıyoruz. Konudan çok şikayetçiyiz. Almadığımız zaman da araçların içerisine atıyorlar. Üzerinde uygunsuz fotoğraflar var. Hiç hoş bulmuyoruz. Özellikle bu bölgede çok yapıyorlar. Bizim toplumumuza aykırı bir davranıştır" açıklamasında bulundular.

Trafiği fırsat bilen şahıslar E-5 üzerinde fuhuş kartviziti dağıttı
Trafiği fırsat bilen şahıslar E-5 üzerinde fuhuş kartviziti dağıttı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Trafiği fırsat bilen şahıslar E-5 üzerinde fuhuş kartviziti dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • Boz Ayı: Cok onemli degil. Yeter ki siz ozel araclarınızın içinde sigara içmeyin. 18 5 Yanıtla Y.A.P: Ve merak etmeyin, o da geberip gidecek bir gun. Insallah 30 Austos a denk gelir. 0 0
  • Malafattrosto: Ekmek parası kolay kazanılmıyor garipler ne yapsın 7 11 Yanıtla Adana : Ailenden Bi bayan yapsa hoşmu 4 1
  • La: Devlet zaten bu işi resmi olarak yapiyor vergisinide aliyor. Ne gerek var böyle şeylere 3 1 Yanıtla Vatandas: Devlet kadar basina tas dussun 1 2 Yorum : Vatandaş, bro cahilikte nirvanasın, evlerden ırak.. 0 0
  • mehmet: yeter artık bunlara birileri dur desin, yeter yaaa 4 0 Yanıtla
  • kartvizit: iyiki senatör yazmıyor 3 0 Yanıtla
  • suç kimde?: yolda kalanda mı? yoldan çıkanda mı? yolu yapanda mı? 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement