Trafik kazası geçirerek ölümden dönen Alişan, ailesinin güvenliği için 3 yeni araç aldı - Son Dakika
Magazin

Trafik kazası geçirerek ölümden dönen Alişan, ailesinin güvenliği için 3 yeni araç aldı

Geçtiğimiz ay ailesiyle tatile giderken kaza geçirerek ölümden dönen Alişan; eşine, kardeşine ve kendisine sağlamlığıyla bilinen bir markanın aracını aldı. Alişan, sipariş ettiği araçlar için 3 milyon 750 bin TL ödedi.

29.07.2020 11:19  Güncelleme: 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü şarkıcı Alişan ve ikinci bebeğine hamile olan eşi Buse Varol, önceki akşam Arnavutköy'de görüntülendi. Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden Alişan, ailesine ve kendisine aldığı 3 milyon 370 bin TL'lik yeni araçlardan bahsetti. Şarkıcı, yakın zamanda doğacak olan ikinci bebeği hakkında da konuştu.

3 MİLYON 750 BİN TL ÖDEDİ

Haziran ayında eşi, çocuğu ve bakıcılarıyla İzmir'e gitmek için yola çıkan Alişan, kaza geçirerek ölümden döndü. Takla atıp sürüklenen arabadan ufak tefek sıyrıklarla kurtulan Alişan, ailesinin güvenliğini korumak için kesenin ağzını açtı. Habertürk'te yer alan habere göre: Kaza sonrası önlem aldığını belirten Alişan, "Tüm aileme aynı arabadan aldım. Buse'ye, kendime ve kardeşime aldım. Allah nasip ederse eylülde gelecek" ifadelerini kullandı.

Sağlamlığıyla bilinen Volvo markasını tercih eden Alişan, 1 milyon 250 bin TL'lik araçtan üç tane alarak 3 milyon 750 bin TL ödedi.

Trafik kazası geçirerek ölümden dönen Alişan, ailesinin güvenliği için 3 yeni araç aldı

"İÇİMDEN KIZ ÇOCUĞU OLACAK DİYE GEÇİYOR"

İkinci kez baba olmaya hazırlanan sanatçı, bebeğin cinsiyetiyle ilgili, "Vallahi benim içinden kız diye geçiyor ancak Allah bilir. 'Kız çocuk anneyi çirkinleştirir' derler ancak Buse, her gün daha da güzel oluyor" dedi.

Trafik kazası geçirerek ölümden dönen Alişan, ailesinin güvenliği için 3 yeni araç aldı

NE OLMUŞTU?

Ünlü şarkıcı Alişan, geçen ay ailesiyle İstanbul-İzmir yolunda kaza geçirmişti. Kazada takla attıktan sonra 30 metre sürüklenen araçtan sağ çıkan Alişan-Buse Varol çiftinin oğulları Burak'ın Vietnamlı bakıcısı Marianne Villamer Candayan yaralanmıştı. Hayatında ilk defa kaza yaptığını belirten Alişan, kaza esnasında oğlunun üzerine yatarak yara almasını engelleyen bakıcılarına ömür boyu birlikte çalışma sözü vermişti.

Trafik kazası geçirerek ölümden dönen Alişan, ailesinin güvenliği için 3 yeni araç aldı
Trafik kazası geçirerek ölümden dönen Alişan, ailesinin güvenliği için 3 yeni araç aldı

Son Dakika Magazin Trafik kazası geçirerek ölümden dönen Alişan, ailesinin güvenliği için 3 yeni araç aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (61)

  • FARUK : BU PARALAR NEREDEN GELİYOR,EMEKLİNİN ASGARİ ÜCRETLİNİN HALİ PERİŞAN ,ASGARİ ÜCRET NET 3400 TL,EMEKLİLİK KADIN ERKEK 50 OLMALI..... 0 0 Yanıtla
  • Vatandaş : Parası olan vatandaş range Rover paran olmayan vatandaş kuşgiller game over 0 0 Yanıtla VATANDAŞ HAYRANI: ADAMSIN :))))))) 0 0
  • garip: şuraya yazıyorum bunlar en fazla 4 yıl evli kalacak bak 5 de değil 4 0 0 Yanıtla murat: sanane 0 0
  • hakan: ufak atın da civcivler yesin, bu nasıl para ? kim kaybetmiş te alişan bulmuş ? bu tür reklamlardan vazgeçmediniz gitti, adam bu kadar para mı kazanıyor, kazanıyorsa nereden kazanıyor, ayıptır arkadaş, cebinde 4 tl si kaldığı için yürüye yürüye iş bulma kurumuna 10 km gelenler var... 0 0 Yanıtla
  • unedem: araba güvenliği tabiki önemli ama arkadaş nasıl araç kullanmış acaba 0 0 Yanıtla
  • ERBAALI: ALLAH MANÜEL ARABALARIN YARDIMCISI OLSUN :)) 0 0 Yanıtla
  • ferit: her millet kendine yakışan sanatçılar çıkarır.. 0 0 Yanıtla
  • vatandaş: yeter be aynı haberi defalarca veriyorsun... 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement