Trafik Kazasında Yaralanan Hamile Kadın, Bebeğiyle Birlikte Defnedildi - Son Dakika
3.Sayfa

Trafik Kazasında Yaralanan Hamile Kadın, Bebeğiyle Birlikte Defnedildi

Trafik Kazasında Yaralanan Hamile Kadın, Bebeğiyle Birlikte Defnedildi

Karaman'da trafik kazası sonrası yaralanan 8 aylık hamile genç kadın, taburcu edildikten sonra karnındaki bebeğiyle birlikte hayatını kaybetti. Genç kadın, ameliyatla karnından alınan bebekle birlikte toprağa verildi.

30.08.2018 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'da trafik kazası sonucu yaralanan 8 aylık hamile Tuğba Özköylü (25) taburcu edildikten sonra karnındaki bebeğiyle hayatını kaybetti. 25 yaşındaki genç anne, ameliyatla karnından alınan bebeği kucağına konularak defnedildi

TABURCU OLDUKTAN SONRA TEKRAR FENALAŞAN KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

Trafik kazası sonucu yaralanan ve önceki gün tedavi gördüğü Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden taburcu edilen Tuğba Özköylü (25), evine geldi. Evine geldikten yarım saat sonra fenalaşan Tuğba Özköylü, çağırılan ambulansla Çumra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından taburcu edildiği Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen hamile kadın yolda yaşamını yitirdi. Doktorlar anne karnındaki bebeği kurtarabilmek için anneyi hemen ameliyata aldı ancak bebek de kurtarılamadı.

GENÇ KADIN, BEBEĞİ KUCAĞINDA DEFNEDİLDİ

Yakınları Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan anne ile bebeğinin cenazesini, yapılan otopsinin ardından teslim aldı. Konya'nın Çumra ilçesine getirilen cenazeler, öğle namazını müteakip Ulu Camii'de kılınan namazın ardından gözyaşları arasında defnedildi. Bebeğin, annesinin kucağında toprağa verilmesi ise yürekleri dağladı.

YARALI EŞİNİ HASTANEDE ZİYARET ETMİŞ

Kazada sonra karı-koca Konya'da ayrı hastanelerde tedavi görüyordu. Kazada sol kolu kırılan Bünyamin Özköylü, hasta yatağından kalkarak durumunu merak ettiği hamile eşini görmek için tedavi gördüğü hastaneye gitti. Burada bir süre eşiyle görüşen Bünyamin Özköylü, daha sonra hastaneden ayrıldı. Ziyaret sırasında çekilen fotoğraf karesinde çiftin birbirlerinin gözlerinin içine bakması dikkatlerden kaçmadı.

Bu arada Bünyamin Özköylü'nün eşinin ölümünde ihmal olduğunu ileri sürerek hastaneden şikayetçi olacağı öğrenildi.

Son Dakika 3.Sayfa Trafik Kazasında Yaralanan Hamile Kadın, Bebeğiyle Birlikte Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement