Trafikte Şaşırtan Araçlar - Son Dakika
3.Sayfa

Trafikte Şaşırtan Araçlar

Trafikte Şaşırtan Araçlar

Samsun’da hafif ticari araçta asılı şekilde yolculuk eden ve camsız kapısız bir araçla seyir eden şahıslar cep telefonlarıyla görüntülendi.

08.08.2018 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da hafif ticari araçta asılı şekilde yolculuk eden ve camsız kapısız bir araçla seyir eden şahıslar cep telefonlarıyla görüntülendi.

1 milyon 312 bin nüfusu bulunan Samsun, 348 bin 351 bin araç sayısıyla Türkiye'de kişi başına düşen araç sayısı baz alındığında en fazla araç bulunan iller arasında yer alıyor. Samsun'da ortalama 3,7 kişiye 1 araç düşüyor. Geçen günlerde olaya müdahaleye giden ambulansın önünü kesen trafik magandalarının görüntüsüyle gündeme gelen Samsun, bu kez de hafif ticari aracın kapısına asılarak seyahat eden adam ve camsız, kapısız ve dış cepheden yoksun araçta trafiğe çıkan kimliği belirsiz kişinin görüntüsüyle gündeme geldi. Vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde akan trafiğe aldırış etmeyen kimliği belirsiz belirsiz kişiler, kendi canlarıyla birlikte başkalarının canlarını da hiçe sayarak trafikte ilerledi.

"Samsun'da sıradan bir gün, araca yandan asılarak seyahat etti"

Vatandaşlar tarafından cep telefonuyla sosyal medyadan paylaşılan görüntüde, hafif ticari aracın sağ kapısına asılan adam, trafiğe aldırış etmeden kendi canını hiçe sayarak yolculuk yapıyor. Görüntüyü çeken başka bir araçta bulunan vatandaşlar ise gördükleri karşısında şaşkınlık duyduklarını ifade ederek, "Samsun'da sıradan bir gün" diyerek olaya tepki gösteriyor.

"Camsız, kapısız ve dış cephesiz araçla trafikte geziyor"

Bir başka olayda ise Bafra'dan Samsun istikametine giden hafif ticari araç, trafikte hemen göze çarpıyor. Kapısı, camı, dış cephesi, koltukları ve iç döşemesi olmayan hafif ticari araç, 19 Mayıs ilçesinin tabelasının orada vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Hafif ticari aracın trafikte bu şekilde seyahat etmesine şaşıran vatandaşlar, bu görüntüleri de sosyal medya hesaplarından paylaştı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Trafikte Şaşırtan Araçlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kırklareli'nde Metro Turizm otobüsü devrildi, 11 kişi yaralandı
    14:39 Kırklareli'nde Metro Turizm otobüsü devrildi, 11 kişi yaralandı

    Kırklareli'nde Bulgaristan'a gitmek için yola çıkan Metro Turizm'e ait otobüs, Kavaklı Beldesi Koru mevkiinde yoldan çıkarak ağaçlık alana devrildi. Kazada sürücü dahil 11 kişi yaralandı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar çevredeki hastanelere sevk edildi.

  • Balıkesir'de Uyuşturucu Operasyonunda 9 Zanlı Gözaltına Alındı
    14:28 Balıkesir'de Uyuşturucu Operasyonunda 9 Zanlı Gözaltına Alındı

    Balıkesir'de uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan operasyonlarda Bandırma, Gömeç, Edremit, Susurluk, İvrindi ve Susurluk ilçelerinde 9 zanlı gözaltına alındı. Şüphelilerin üst aramalarında 33,31 gram sentetik uyuşturucu, 5 gram esrar, 2 ruhsatsız tabanca, 15 adet fişek, hassas terazi, bir adet uyuşturucu hap ve payp ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • Gaziantep'te çember operasyonunda 23 yıl hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı
    14:24 Gaziantep'te çember operasyonunda 23 yıl hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı

    Gaziantep İl Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen çember operasyonunda, 9 ayrı suç kaydı ve 23 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli C.Y., Nurdağı ilçesinde saklandığı adreste yakalandı. Şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Elazığ'da zabıta ekiplerinden sıkı denetim: Kaldırımlar işgal edilmeyecek
    14:22 Elazığ'da zabıta ekiplerinden sıkı denetim: Kaldırımlar işgal edilmeyecek

    Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir merkezinde kaldırımları işgal eden esnafa yönelik denetim gerçekleştirildi. Kaldırımları kullanmak isteyen vatandaşların talepleri üzerine denetimler sık bir şekilde devam edecek.

  • Adıyaman'da Narkotik Uygulamasında 2 Bin 679 Kişinin Kimlik Kontrolü Yapıldı
    14:15 Adıyaman'da Narkotik Uygulamasında 2 Bin 679 Kişinin Kimlik Kontrolü Yapıldı

    Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen narkotik uygulamalarında 2 bin 679 kişinin kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan çalışmalarda 91 sokak, 37 park, 31 metruk bina ve 114 iş yeri incelendi. Ayrıca 275 aracın sorgusu yapıldı ve 2 bin 679 kişinin kimlik kontrolü gerçekleştirildi. Kimlik kontrolü yapılan kişilerden 20'si çeşitli suçlardan arandığı tespit edildi ve haklarında işlem başlatıldı. Soruşturma devam ediyor.


Advertisement