Trafikte sivil polisle tartıştığına bin pişman oldu - Son Dakika
3.Sayfa

Trafikte sivil polisle tartıştığına bin pişman oldu

Trafikte sivil polisle tartıştığına bin pişman oldu - Sivil polisle hatalı şerit tartışması sonrası kaçan sürücüye 'trafiği tehlikeye düşürmek ve dur ihtarına uymama' suçlarından 572 TL para cezası uygulandı - Araçta polisin ele geçirdiği nunçakuya ilişkin sürücünün 'Sorsan adını bilmem.

14.05.2020 22:59  Güncelleme: 23:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trafikte sivil polisle tartıştığına bin pişman oldu

- Sivil polisle hatalı şerit tartışması sonrası kaçan sürücüye 'trafiği tehlikeye düşürmek ve dur ihtarına uymama' suçlarından 572 TL para cezası uygulandı

- Araçta polisin ele geçirdiği nunçakuya ilişkin sürücünün 'Sorsan adını bilmem. Çocuklar oynasın diye çalıştığım yerden aldım' cevabı ise şaşırttı

ANTALYA - Antalya'da trafikte sivil polisle girdiği hatalı şerit değiştirme tartışmasının ardından korkup otomobiliyle kaçmaya başlayan sürücü, kavşakta çok sayıda polis tarafından yakalanınca neye uğradığını şaşırdı. Kendisini kovalayanın polis olduğunu bilmediğini ileri süren sürücüye 'trafiği tehlikeye düşürmek ve dur ihtarına uymama' suçlarından 572 TL para cezası uygulandı. Sürücünün araçta bulunan nunçakuya ilişkin soruya, 'Sorsan adını bilmem. Çocuklar oynasın diye çalıştığım yerden aldım' şeklindeki cevabı ise şaşırttı.

Polisi alarma geçiren olay, dün Muratpaşa ilçesinde meydana geldi. Evine gitmek için 07 ZM 179 plakalı otomobiliyle yola çıkan Aydın K. (48), kavşaktan sağa dönüş yapacağı sırada iddiaya göre kontrolsüz şerit değiştirme sebebiyle sivil polis memuruyla tartıştı. Tartışmanın ardından arkasında 'Aydın Baba' yazan otomobiliyle kaçmaya başlayan sürücüyü Yunus timleri ve trafik ekipleri takibe başladı. Uzun bir kovalamacanın ardından Aydın K., Köroğlu Bulvarı üzerinde polis tarafından önü kesilerek durduruldu. Araçta arama yapan ekipler, alkol testi yaptıkları sürücünün neden kaçtığı yönünde ifadesine başvurdu. Aydın K.'nın "Beni salsın diye Zeytinköy'de oturuyorum, o tarafa gidiyorum dedim" sözüne karşılık polis, "Niye, Zeytinköylü olunca ayrıcalığı mı var" karşılığını verdi.

"Korkup kaçtım"

Gazetecilere açıklamada bulunan Aydın K., trafikte şerit değiştirme yüzünden tartıştığı kişinin sivil polis olup olmadığını bilmediğini savundu. Aydın K., "Sivil polis olup olmadığını bilmiyordum. Dur falan da demedi. Beni dövecek şekilde üstüme geldi. Ben 75. Yıl Cumhuriyet Lisesinin oradan sağa dönecektim. O anda sağıma girdi. 'Nere gidiyorsun da oraya geçtin' dedim. 'Karşıya geçiyorum' dedi. 'Ben sağa döneceğim o yüzden üstüne geldim, seninle bir ilgim yok' deyince 'Nasıl ilgin yok, sağa döneceksen solda ne işin var' dedi. Eliyle siyah bir şeye sarıldı. Korktuğumdan kaçtım" dedi.

"Çocuklar oynasın diye eve götürüyorum"

Ekipler, araçta yaptıkları aramada ise Türkiye'de halk arasında "mınçıka' olarak bilinen ve "Enter The Dragon (Ejder Kalesi)" filminde Bruce Lee tarafından kullanılmasıyla popüler olan nunçaku buldu. Aydın K., savunma aletinin kendisine ait olup olmadığı yönündeki soruya ise, "Çalıştığım iş yerinde buldum. Çocuklar oynasın diye eve götürüyordum. Sorsan adını, kullanmayı bilmem" yanıtını verdi.

Aydın K.'ya 'trafiği tehlikeye düşürmek' ve 'dur ihtarına uymama' suçlarından 572 TL para cezası uygulandı.

Trafikte sivil polisle tartıştığına bin pişman oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Trafikte sivil polisle tartıştığına bin pişman oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement