Trafikte Tartıştığı Kişiler Sollayıp Vurdu - Son Dakika
Güncel

Trafikte Tartıştığı Kişiler Sollayıp Vurdu

Trafikte Tartıştığı Kişiler Sollayıp Vurdu

Trabzon'da yakıt almak için girdiği istasyondan bazı kişilerle tartıştışan Mustafa Pehlivan, kısa süre sonra silahlı saldırıya uğradı.

04.02.2013 16:48  Güncelleme: 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

– TRABZON'da yakıt almak için girdiği istasyondan bazı kişilerle tartıştıktan sonra ayrılan 45 yaşındaki Mustafa Pehlivan, kısa süre sonra aracının sürücü koltuğunda uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Acil Servis ekiplerinin müdahalesi sonrasında hastaneye kaldırılan Pehlivan tedavi altına alındı. Olayı gerçekleştirdiğ iddia edilen H.A. ve S.B. gözaltına alındı.

Trabzon'dan önceki gün otomobiliyle Maçka ilçesi yönüne giden Mustafa Pehlivan, Çağlayan Beldesi'nde yaktı almak için uğradığı petrol istasyonunda yol verme nedeniyle iki kişiyle tartıştı. Ancak petrol istasyonundaki çalışanlar araya girince tartışma büyümeden önlendi. Yakıt aldıktan sonra istasyondan ayrılarak Maçka yönüne devam eden Mustafa Pehlivan'ın otomobiline, Esiroğlu Beldesi'nden geçtikten sonra sollayan bir araçtan ateş açıldı. Pehlivan, göğsüne isabet eden tek kurşunla yaralandı. Yaralı halde hastaneye gitmeye uğraşan Mustafa Pehlivan başaramayacağını anlayınca aracını park etti ve 112'yi aradı. Kısa süre sonra gelen ekiplerin ilk müdahalesi sonrasında Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Pehlivan, geçirdiği ameliyatın ardından Yoğun Bakım Servisi'ne alındı. Mustafa Pehlivan'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Olay sonrasında yapılan incelemenin ardından, Pehlivan'ın akaryakıt istasyonunda tartıştığı H.A. ve S.B. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trafikte Tartıştığı Kişiler Sollayıp Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement