Trakya'da beklenen yağış başladı (3) - Son Dakika
Güncel

Trakya'da beklenen yağış başladı (3)

Trakya\'da beklenen yağış başladı (3)

ÇATIDAKİ KİREMİTLER UÇTU, AĞAÇLAR DEVRİLDİTrakya'da etkili olan yağmur ve fırtına, akşam saatlerinde etkisini kaybetti.

04.10.2019 19:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÇATIDAKİ KİREMİTLER UÇTU, AĞAÇLAR DEVRİLDİ
Trakya'da etkili olan yağmur ve fırtına, akşam saatlerinde etkisini kaybetti. Fırtınanın etkiliği olduğu Tekirdağ'ın Malkara ve Hayrabolu ilçelerinde bazı ağaçlar devrildi, çatılardaki kiremitler uçtu. Herhangi bir yaralanmanın meydana gelmediği fırtınada devrilen ağaçlar belediye ekipleri tarafından kaldırıldı. Hayrabolu'da bir binanın çatısından kiremitler düşerken, bazı evlerin camları kırıldı.
Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde ise yağıştan çok fırtına etkili oldu. Etkili fırtınada zor anlar yaşayan vatandaşlar kendilerini kapalı yerlere attı. İlçenin batı kesimlerinde ağaçlar devrilirken, bir apartmanın çatısından kiremitler park halindeki otomobilin üzerine düştü. Otomobilde maddi hasar meydana geldi. Fırtına nedeniyle ilçenin büyük kesimde elektrik kesintileri yaşandı.
KEŞAN BELEDİYESİ KRİZ MASASI OLUŞTURDU
Edirne'nin Keşan ilçe Belediyesi, bölgede etkili olan yağış nedeniyle oluşabilecek sorunlara karşı kriz masası oluşturdu. Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu'nun talimatıyla oluşturulan kriz masasında, Başkan Yardımcıları Yakup Balcı, Nuran Uslu, Mustafa Altay, Mücahit Erdoğan ve sorumlu oldukları ilgili birimler 24 saat esasına göre görev yapacak. 153 Beyaz Masa'nın da olumsuz hava koşulları süresince teyakkuz halinde olacağı ve vatandaşlardan gelen talepleri en kısa sürede ilgili birime ulaştırarak sorunun çözümünü hızlandıracağı kaydedildi. Keşan Belediyesi'ne bağlı ekiplerin yaşanacak her türlü olumsuzluğa karşı hazır bekletildiği bildirdi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trakya'da beklenen yağış başladı (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sivas'ta Jandarma Ekipleri 157 Şüpheliyi Yakaladı
    11:23 Sivas'ta Jandarma Ekipleri 157 Şüpheliyi Yakaladı

    Sivas İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamalarda 157 şüpheli şahıs yakalandı. Uygulamalar sonucunda 5 gram kubar esrar ve 31 bin 000 adet makaron ele geçirildi. Ayrıca, alkol etkisi altında araç kullanmak ve sürücü belgesiz araç kullanmak suçlarından 21 kişiye idari para cezası uygulandı.

  • İzmir'de yasa dışı silah ticareti yapan çiftin evine operasyon
    11:22 İzmir'de yasa dışı silah ticareti yapan çiftin evine operasyon

    İzmir'in Karabağlar ilçesinde yasa dışı silah ticareti yapan ve sevgili oldukları öğrenilen çiftin evine operasyon gerçekleştirildi. Adreste yapılan aramada çok sayıda ruhsatsız silah ve silah imalatında kullanılan malzemeler ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı. C.G.Ç.'nin yağma, gasp, kasten yaralama ve oto hırsızlığı suçlarından 34 adet kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

  • Diyarbakır'da kahvehanede silahlı saldırıya tutulan zanlılardan 3'ü tutuklandı
    11:20 Diyarbakır'da kahvehanede silahlı saldırıya tutulan zanlılardan 3'ü tutuklandı

    Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir kahvehanede otomatik silahla çevreye ateş eden 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı. Şüpheliler, bir kavganın ardından kahvehaneyi tehdit etmiş ve aynı gün maskeli olarak silahla saldırı düzenlemişlerdi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda zanlılar yakalanmış ve adliyeye sevk edilmişlerdir.

  • Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen Göreve Başladı
    11:20 Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen Göreve Başladı

    İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde belediye başkanı seçilen Mehmet Türkmen, mazbatasını alarak göreve başladı.


Advertisement