Trakya Üniversitesine Modern Yüzme Havuzu - Son Dakika
Güncel

Trakya Üniversitesine Modern Yüzme Havuzu

Trakya Üniversitesi (TÜ) Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) bünyesinde bulunan kapalı yüzme havuzunun yenilenen halinin ve sauna tesislerinin açılışı yapıldı.

16.06.2016 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Üniversitesi (TÜ) Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) bünyesinde bulunan kapalı yüzme havuzunun yenilenen halinin ve sauna tesislerinin açılışı yapıldı.

TÜ Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, açılış töreninde yaptığı konuşmada çok modern bir tesis oluşturduklarını belirtti.

Trakya Üniversitesinin tesis anlamında her geçen gün geliştiğini dile getiren Yörük, hizmete giren tesisin tüm Edirnelilere açık olduğunu söyledi.

Çok yönlü bir tesisin açılışını yaptıklarını belirten Rektör Yörük, konuşmasına şöyle devam etti:

"Çok güzel bir tesis oluşturuldu. İşletmesinin akıllı kartlarla yürütülecek olması ayrı bir değer katıyor. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu tesis sadece hocalarımıza ve öğrencilerimize açık değil Edirne'ye hizmet vermekte. Burada özürlüler açısında da uygulama alanlarımız var. Yorulan öğretim üyelerimiz, derslerden bunalan öğrencilerimiz burada rahatlıklar dinlenip spor yapabilecekler. Bütün üniversite bağlamında bilimde, sanatta olduğu kadar sporda da çok yetkin ileri bir düzeye ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu salonun hepimize hayırlı olmasını dilerim."

Açılışın ardından TÜ Su Altı Topluluğu tarafından havuzda gösteri yapıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trakya Üniversitesine Modern Yüzme Havuzu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement