Trans bireyin evine giren babasını defalarca bıçaklayarak öldürdü - Son Dakika
Güncel

Trans bireyin evine giren babasını defalarca bıçaklayarak öldürdü

Adana'da annesiyle beraber takip ettiği babasının trans bireyin evine girdiği gören cani, babasını vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü.

10.08.2019 02:58  Güncelleme: 09:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da bir kişi Trans bireyin evinde yakaladığı babasını vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Seyhan İlçesi Bahçeşehir Mahallesi'nde meydana geldi. Ramazan T, trans birey arkadaşı olan Ercan Z.'nin (54) evine gitti. Bu sırada oğlu Ali T. ile karısı Saliha T., Ramazan T.'yi takip etti.

OLAY YERİNDEN KAÇTILAR

Bir süre sonra bir apartmanın zemin katında bulunan daireye annesi Saliha T. ile giren Ali T., babası Ramazan T.'yi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Saliha T. ile Ali T. olay yerinden hızla kaçtı. Ercan Z. ise olayı sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ramazan T.'in öldüğü belirledi.

2 ŞÜPHELİ HER YERDE ARANIYOR

Olayı görgü tanığı olan Ercan Z. ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Ramazan T.'in cesedi ise olay yerindeki incelemelerin ardından otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayı gerçekleştiren Ali T. yanında bulunan annesi Saliha T.'ye polis ekiplerince her yerde aranıyor.

Trans bireyin evine giren babasını defalarca bıçaklayarak öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Trans bireyin evine giren babasını defalarca bıçaklayarak öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (43)

  • Yuh size: Cani evlat ne herseyi normallestırdınız sonra yaptıgınız habere ve yoruma bak ibnelık normalmıs gıbı ıbneye gıden babasını olduren masum cocuga da canı demek duzenınız modernlıgınız batsın 134 22 Yanıtla Sen: Var ya sen, zır cahilin tekisin. Bağnaz, boş kafa 19 85 Misafir : Normal değil ama öldürmesi gerekmez görüşmeseydi hayatlarından çıkarsalardı yeterdi adama zaten.haksız tahrik sayılacak mı bakalım artık haksız tahrikin de sınırı daraldı. bir de kendi hayatını mahvetti. Değmezdi. 16 3 Digorlu Mahmut : Den rumuzlu keko dende kesin trans bireysin.. 4 2
  • Tarlabaşılı21: Erkeksen kadın olmaya kadınsan erkek olmaya çalışanlar cehennemlik deminmiş dinimizde 113 17 Yanıtla
  • Hatunkisi : Geceleri ne pislikler dönüyor hiç ummadığınız kisilerde .insanlar cok tehlikeli oldu. 94 2 Yanıtla
  • Karadeniz : Hiçbir şart ve koşul bir insanın kendi anne babasını öldürmesine sebep olamaz .. ölene rahmet diliyorum 31 40 Yanıtla Batman Petrolspor: Hiçbir şart ve koşul dememelisin bence. Çünkü sahabeler cihadda babalarıyla bile savaşmışlar 1 2 Ocean: Keşke bu kadar büyük konuşmasaydın 0 1
  • Gerekyok: Bu çocuga canı diyen asıl cani bence. Kim bilir ne psikolojiyle işledi suçu. 64 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement