Transferde Son Gün Bombaları - Son Dakika
Spor

Transferde Son Gün Bombaları

Transferde Son Gün Bombaları

- Sezon başında Sivasspor'a transfer olan Yekta Kurtuluş'un sözleşmesi fesh edildi.

02.02.2016 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Sezon başında Sivasspor'a transfer olan Yekta Kurtuluş'un sözleşmesi fesh edildi. Yekta Kurtuluş Antalyaspor ile anlaştı. Transferin bir kaç saat içinde açıklanması bekleniyor. (Sporcope)

Olympiakos'ta forma giyen Elabdellaoui'nin menajeri; "Manchester United oyuncumuzla ilgileniyor. İlerleyen saatlerde neler olacağını göreceğiz" (Daily Mail)

Swansea City, QPR'da forma giyen Leroy Fer'i transfer etmek istiyor (BBC)

Newcaslte United, West Bromwich'in golcüsü Saido Berahino için 24 milyon pound'luk teklif yaptı. (Daily Mail)

Chelsea'de aradığı mutluluğu bulamayan Radamel Falcao, eski takımı Atletico Madrid ile anlaşmak üzere (Telegraph)

Brezilyalı yıldız Robinho İngiltere Premier Lig takımlarından Swansea ve Leicester City ile görüşüyor. (Brazil Stats)

Swansea forveti Eder, sezon sonuna kadar Lille'e kiralık olarak gidecek. Anlaşma sağlandı ancak henüz evraklar tamamlanmadı. (Sky Sports)

Porto'nun orta saha oyuncusu Gianelli Imbula, 18 milyon pound'a Stoke City'ye transfer olmak üzere. (Muhabir: Jon Bernstein)

Liverpool'un savunma oyuncusu Jose Enrique'nin eski takımı Newcastle United'a geri dönecek (Daily Express)

Premier Lig takımlarından Sunderland, Leicester City'de forma giyen Gökhan İnler ile ilgileniyor. (Muhabir: Sami Mokbel)

Leicester City'nin savuna oyuncusu Yohan Benaloune, Fiorentina'ya kiralık olarak gitmek istiyor. Ancak henüz teklif yapılmadı (Sky Sports)

Manchester United, Watford'un forveti Odion Ighalo'yı transferin son anlarında bitirmeyi hedefliyor. (Metro)

-Newcastle United'ın, Sporting Lizbon'da forma giyen Islam Slimani için yaptığı 15 milyon pound'luk teklfi reddedildi. (French Football)

Ligue 1 ekibi Bordeaux'ın başkanı Jean Louis Triaud: "Arsenal'den Mathieu Debuchy ile ilgileniyoruz ancak henüz kesinleşmiş bir şey yok" (Daily Mail)

Liverpool'un transfer listesindeki Joel Matip'e kulübü Schalke'nin yeni sözleşme önerdi. (Bild)

- Manchester United'a transfer olacağı iddia edilen Ayoze Perez'in, Newcastle United'da kalacağı öğrenildi. (Daily Mail)

-Sunderland'in golcü oyuncusu Steven Fletcher, Marsilya'ya transfer oluyor. (Daily Mail)

- Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih, Spartak Moskova forması giyen Serdar Taşçı'yı 10 milyon euro satın alma opsiyonu, 2,5 milyon euro kiralama bedeliyle sezon sonuna kadar kiraladı. (Fatih Demireli)

- Lazio'nun İngiliz orta saha oyuncusu Ravel Morrison'aPremier League'den Aston Villa, Bournemouth ve Swansea'nin talip olduğu iddia edildi. (The Sun)

-Sezon içinde takımdan ayrılacağı konuşulan, Swansea ve Newcastle United'ın talip olduğu Ogenyi Onazi'nin takımda kalacağı açıklandı. (Football Italia)

-Premier League takımlarından Stoke City, Porto forması giyen Gianelli Imbula'yı 24 milyon euro bonservis bedeliyle renklerine bağladı. (Times)

- Lokomotiv Moskova, Everton'ın Oumar Niasse için yaptığı teklifi kabul etti. Oyuncu sağlık kontrolünün ardından resmi imzayı atacak. (Sky Sports)

-Premier League ekiplerinden Arsenal, 30 yaşındaki Fransız oyuncusu Mathieu Debuchy'i Bordeaux'ya kiraladı. (L'Equipe)

-Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih, Bologna'nın 18 yaşındaki genç yıldızı Amadou Diawara'ya 10 milyon euro teklif etti. (Football Italia)

-Bir dönem Manchester City forması giyen Robinho, Premier League'e dönmek istiyor. Oyuncuyla Swansea ve Leicester City takımları ilgileniyor. (Daily Mail)

- La Liga ekiplerinden Barcelona, Manchester United'ın İspanyol yıldızı Juan Mata'yı yaz transfer döneminde kadrosuna katmak istiyor. (Don Balon)

-Rusya Premier League ekiplerinden Zenit, Çin'den Guangzhou Evergrande'nin Brezilyalı golcüsü Hulk'a yaptığı 30 milyon euroluk teklifi reddetti. (Express.ru)

-Newcastle United, WBA forması giyen Saido Berahino için yaptığı 27 milyon euroluk teklifi 31 milyon euroya yükseltti. (Telegraph)

-Serie A ekiplerinden Inter, sezon sonunda kulübü Sevilla ile sözleşmesi sona erecek olan Ever Banega ile yıllık 3 milyon euroya anlaştı. (Football Italia)

- Bursaspor, Trabzonspor'dan ayrılmak isteyen Deniz Yılmaz, önceki gün Bursa'ya gelen ve yönetimle masaya oturup anlaştı. (Yakup Çınar)

- Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olan Seydou Doumbia, Newcastle United'da sağlık kontrolünden geçerek kulüple anlaşma sağladı. (BBC Sport)

-Premier League ekiplerinden Watford, Rennes forması giyen Abdoulaye Doucoure için kulübüne 11 milyon euro teklif etti. (L'Equipe)

- Colin Kazım Richards'ın İskoçya Premier Lig takımlarından Celtic'le 3.5 yıllık anlaşma sağladığı ve transferin önümüzdeki saatlerde duyurulmasının beklendiği belirtildi. (Sky Sports)

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Transferde Son Gün Bombaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement