Transferler Devam Edecek - Son Dakika
Güncel

Transferler Devam Edecek

Transferler Devam Edecek

Orduspor'da, Başkan Nedim Türkmen ligde kalıcı olmak için güçlü bir kadro kurmaya çalıştıklarını belirtti.

18.07.2011 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son günlerde transferde atağa kalkan ve son olarak Bucaspor'da forma giyen Onur Tuncer'i renklerine katan Orduspor'da Başkan Nedim Türkmen transferlere devam edeceklerini belirtti.

26 yıl aradan sonra Süper Lige yükselen Orduspor'da yeni sezon öncesi ligde kaliteli bir kadro çalışmaları tüm hızıyla sürerken, Mor-Beyaz'lı ekip yeni sezon çalışmalarının 3.etabına Pazartesi günü Hollanda'da başlayacak. 8'i yabancı 3'ü yerli olmak üzere şu ana kadar 11 yeni futbolcuyu kadrosuna katan Orduspor'da Başkan Nedim Türkmen, Süper Ligde kalıcı olmak ve 3 yıl içerisinde UEFA Kupasına katılmak için kaliteli ve doğru isimleri Orduspor'a kazandırmaya çalıştıklarını söyledi.

Son 10 günde Monaco'dan Jean Jacques Gosso, Berekum Chelsea takımının'dan Emmanuel Banahene Osei, C.Brugge takımından Wilfried Dalmat ve Bucaspor'dan Onur Tuncer'i renklerine kattıklarını belirten Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, transferi henüz bitirmediklerini 2 yerli oyuncunun yanı sıra, kaliteleri ile kendini ispatlamış 2 önemli yabancı ismi daha kadrolarına katmak için çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı.

Kürşat Duymuş ve Sinan Turan İle Yollar Ayrıldı

Daha önce sakatlığı nedeniyle yeni transfer Suleymane Youla ile büyük ölçüde yollarını ayırma kararı alan Orduspor'da son olarak Slovenya kampının ardından Kürşat Duymuş, Sinan Turan, Sinan Osmanoğlu, Gökhan Yılmaz ve Yasin Öztop ile devam etmeme kararı alındı. Slovenya kampı sonunda takımdan ayrılmalarına karar verilen futbolcularla ilgili olarak Nedim Türkmen, takımda kalacak ve gidecek oyuncularla ilgili kararları teknik heyetle birlikte aldıklarını, devam etmeme kararı aldıkları sözleşmesi devam eden genç oyuncuları öncelikle Ordu'nun 2.Lig'e yeni yükselen takımı Ünyespor'a kiralık olarak göndermeyi düşündüklerini belirtti.

Ünyespor'a Destek Vereceğiz

Orduspor olarak Ordu'nun 19 ilçesi ile bir bütünlük içerisinde olacaklarını belirten Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, her zaman Kardeş Kulüp olarak gördükleri 2.Lig'in yeni takımı Ünyespor'un başarılı olabilmesi için her konuda destek vereceklerini belirtti. Ellerinde ki oyuncu kadrosundan takviye yaparak Ünyespor'u güçlendirmek için destek olacaklarını belirten Başkan Türkmen, ayrıca bu çalışmaların Fatsaspor ve Ordu'da ki diğer amatör takımlarında güçlü olabilmesi için devam edeceğini sözlerine ekledi.

Sezer Badur Transferi Askıda, Hakan Özmert Pazartesi İmzalıyor

Yerli transferde Trabzonspor'da forma giyen Sezer Badur için Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ile anlaştıklarını ancak Teknik Direktör Şenol Güneş'in bu oyuncuyu bırakmaması nedeniyle şimdilik bu transferi askıya aldıklarını belirten Orduspor Başkanı, son olarak KDÇ.Karabükspor'da forma giyen Hakan Özmert ile her konuda anlaşma sağladıklarını ve Pazartesi günü bu oyuncu ile masaya oturacaklarını söyledi. Amaçlarının yeni sezon öncesi teknik heyetinde raporları doğrultusunda kaliteli bir kadro kurmak olduğunu belirten Türkmen, Gana'nın Berekum Chelsea takımından transfer ettikleri Emmanuel Banahene ile ilgili olarakta açıklamada bulundu.

Emmanuel Banahene'yi 2 Yıldır Takip Ediyorduk

Başkan Türkmen, Gana'nın Berekum Chelsea takımında transfer ettikleri genç santrafor Emmanuel Banahene ile ilgili olarak şu ifadelere yer verdi.

"Göreve geldiğimiz sezon itibari ile 2 yıldır bu oyuncuyu takip ediyoruz. Özellikle geçtiğimiz sezon başında bu oyuncuyu Mor-Beyaz'lı renklere katmak için çok uğraştık ancak takımı bu oyuncuyu bırakmak istemedi. Nitekim, bu oyuncunun büyük katkıları ile Berekum Chelsea takımı geçtiğimiz sezon Gana Premier Liginde Şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf oldu. Haziran ayı başı ile ilk olarak bu oyunucuyu kadromuza katmak için tekrar girişimlerde bulunduk ve sonunda kulübü ile her konuda anlaşma sağladık. Bir aya yakın süredir sürdürdüğümüz temasların ardından Banahene'yi renklerimize kattık. Ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu herkes lig başladığında izleyip görecek."

Orduspor'un 2011-2012 Sezonu Öncesi Kadrosuna Kattığı Futbolcular

Sosa Fornezzi (A.Wien), Sinan Osmanoğlu (Galatasaray), Miguel Garcia (Braga), Suleymane Youla (Denizlispor), Daniel Georgiev (Varna), Sergio Zijler (Rijeka), Volkan Altın (Antalyaspor), Jean Jacques Gosso (Monaco), Emmanuel Banahene (B.Chelsea), Wilfried Dalmat (C.Burgge), Onur Tuncer (Bucaspor)

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Transferler Devam Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement