Transferleri Başkan Açıkladı - Son Dakika
Güncel

Transferleri Başkan Açıkladı

Transferleri Başkan Açıkladı

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, "Transferde sessiz kaldığımız yönünde eleştiri yapılıyor ama kaliteli futbolcular alacağımız için bu iş biraz uzadı.

15.01.2018 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, "Transferde sessiz kaldığımız yönünde eleştiri yapılıyor ama kaliteli futbolcular alacağımız için bu iş biraz uzadı. Anlaştığımız 2 futbolcuyu en yakın zamanda Türkiye'ye getireceğiz" dedi. Transferdeki merak edilenleri İHA'ya açıklayan Başkan Adil Gevrek, yurt dışından iki futbolcuyla anlaştıklarını söyledi. Ligin ikinci yarısında daha iyi bir Yeni Malatyaspor izleteceklerine inandığını kaydeden Gevrek, "Lig haftasına girdik. Umarım başta takımımız olmak üzere, tüm takımlar için hayırlı bir ikinci yarı olur. Bu hafta sonu oynayacağımız Osmanlı maçını kazanarak, lige 3 puanla başlamak istiyoruz. Antalya'da iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Kadromuza dahil ettiğimiz genç oyuncular belki bugün değil ama uzun vadede bize önemli katkılar sunacaklardır" diye konuştu.

"2 FUTBOLCUYU EN YAKIN ZAMANDA TÜRKİYE'YE GETİRECEĞİZ" Gevrek, transferdeki son durumla ilgili ise şunları söyledi:

"Transferde sessiz kaldığımız yönünde eleştiri yapılıyor ama kaliteli futbolcular alacağımız için bu iş biraz uzadı. Yoksa bugün isimleri konuşulan futbolcuları almak en kolayıydı. Önemli olan iyisini alabilmek. Hep söylüyorum devre arası transferi zordur. Biz de talip olduğumuz kulüplerin yaşattığı zorluklarla boğuşuyoruz bir yandan. Yurt dışından anlaştığımız 2 futbolcuyu en yakın zamanda Türkiye'ye getireceğiz. Zaten hali hazırda oturmuş ve de iyi futbol oynayan bir takımımız var. Transferde dengeli hareket etmezsek sonra sıkıntı yaşarız. Bizim için bir sürü futbolcuyla anlaştığımızı söylediler. Ancak o haberlerin hiç birisi doğru değildi. Biz kendi bildiğimiz doğrular üzerinden gidiyoruz ve inşallah bu doğrular bizi başarıya götürecek" şeklinde konuştu.

(İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Transferleri Başkan Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement