Transparan kıyafetiyle büyüleyen Defne Samyeli'den Cem Yılmaz'a "Ne kaybettiğine dön bir bak" pozları - Son Dakika
Magazin

Transparan kıyafetiyle büyüleyen Defne Samyeli'den Cem Yılmaz'a "Ne kaybettiğine dön bir bak" pozları

Cem Yılmaz'dan ayrılan Defne Samyeli, sosyal medya hesabından transparan elbisesiyle yaptığı paylaşımla eski sevgilisine gönderme yaptı.

26.10.2019 11:50  Güncelleme: 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir buçuk sene önce aşk yaşamaya başlayan Defne Samyeli ve Cem Yılmaz yollarını ayırdı. Büyük aşkın bitmesine ise sebep olarak ihanet gösterilmişti. Tarafların hiçbir şekilde açıklama yapmadığı ayrılığın üzerinden bir hafta geçti. Ayrılıktan sonra bir mekanda sahne alan Samyeli, transparan kıyafetiyle dikkat çekti. Tüm ilgiyi kendisinde toplamayı başaran Samyeli, sosyal medya hesabından göğüs dekolteli transparan kıyafetiyle verdiği pozları paylaştı.

Defne Samyeli instagram'dan paylaştığı fotoğraflarla "Cem Yılmaz'a gönderme mi yapıyor?" şeklinde algılara neden oldu.

"NE KAYBETTİĞİNE DÖN BİR BAK"

Diğer yandan yine sosyal medya hesabından "Sen Yalancı Bir Sonbahar" adlı şarkıyı söylediği videosunu paylaşan Samyeli'nin bu hareketiyle Cem Yılmaz'a mesaj vermeye çalıştığı da konuşuldu. Güzel sunucunun fotoğrafına gelen bir diğer yorum ise "Ne kaybettiğine dön bir bak" oldu.

Transparan kıyafetiyle büyüleyen Defne Samyeli'den Cem Yılmaz'a

BÜYÜK AŞK BİTTİ

Büyük bir aşk yaşayan Defne Samyeli ve Cem Yılmaz, ilişkilerini noktaladı. Defne Samyeli ve Cem Yılmaz'ın aşkını bitiren sebebin kıskançlık olduğunu söyledi. Bu sürpriz kararın ardından Samyeli, ünlü komedyenle birlikte kaldığı Levent'teki villadan ayrıldı. Hayli üzgün olan çift, bir süredir konuyla ilgili sessiz kalmayı tercih ediyor.

Transparan kıyafetiyle büyüleyen Defne Samyeli'den Cem Yılmaz'a
Transparan kıyafetiyle büyüleyen Defne Samyeli'den Cem Yılmaz'a
Transparan kıyafetiyle büyüleyen Defne Samyeli'den Cem Yılmaz'a
Transparan kıyafetiyle büyüleyen Defne Samyeli'den Cem Yılmaz'a
Transparan kıyafetiyle büyüleyen Defne Samyeli\'den Cem Yılmaz\'a "Ne kaybettiğine dön bir bak" pozları

Son Dakika Magazin Transparan kıyafetiyle büyüleyen Defne Samyeli'den Cem Yılmaz'a 'Ne kaybettiğine dön bir bak' pozları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (47)

  • HALK: Zengin yapınca AŞK Fakir yapınca FUHUS Rezillik diz boyu... 67 2 Yanıtla ALPTUNA : Son günlerde edilen en doğru laf.Az ve öz. Helal olsun. 25 0
  • 111: KAYDI BİTTİ 37 0 Yanıtla ...: Evet bir yıldız daha kaydı :) 3 0
  • Kırbaç : Zaten Türkiye deki kadınların genel durumu evlenince kendilerine hiç bakmazlar ayrılınca 10 kilo verip saç baş bakımı yaptırıp güzelleşir tekrar sahneye çıkarlar aslında bu eşlerine verdikleri değeri gösteriyor kokuşmuşluk böyle örnek gösteriliyor 20 6 Yanıtla Zeki: Valla dogru tespit adamim benden bi arti 0 0 Zeci: Aynen katiliyorum 0 0
  • Isimsiz : Gördügüne dönüp tekrar niye baksin..üzücü olan Defnenin bu iliskidrn önce bir agirligi ,sayginligi olan hanimefendi durusu vardi 20 0 Yanıtla Zeynep: ana haber spikerliginden 50sinde sahne şovuna, saygın bir eşten anlamsız ilişkilere geçti.. Kızlarının eğitimlerine ara verdirdi ve kendine benzetti. Bacak açıp zengin adam arayıp olmuyor Biraz da kalite.. Hem cem elini sallasa ellisi güzel kadın mı yok piyasada.. 12 3
  • hakkı: evlenmeden olmaz diyolar zaten 15 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.

  • Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu
    19:10 Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu

    Engelsiz Yaşam Vakfı'nın kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan'dan görevi devralan Av. Edip Önder, yeni yönetim kuruluyla birlikte engelli bireylerin engellerini aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Vakfın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Av. Edip Önder, Tayyar Işıksaçan, Şeniz Ulusoy, Emrah Yedekçi, Nezih Ertuğrul Erdem, Hakim Seval Karataş, Fatih Dalma, Mustafa İsmet Mercan.

  • Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor
    19:09 Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor

    Ünlü oyuncu Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Alço, tedavisine yoğun bakımda başlandı. Eşi Burcu Alço, yapılan son açıklamada oyuncunun yarın taburcu olacağını duyurdu.

  • Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı
    17:12 Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı

    Umay Kadın Sesleri Korosu ve ZibziArt orkestrasıyla birlikte sahne alan Gülcan Köseoğlu, unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konser, zengin repertuarı ve renkli sahne performansıyla izleyicileri büyüledi. İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından birçok seçkin ismin katıldığı etkinlik, işitme engelli çocuklara destek olma adına önemli bir adım olarak kaydedildi.

  • Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi
    17:11 Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi

    Fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için kesik kadın başı figürüyle verdiği pozlar nedeniyle tepki çeken Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı özür metniyle durumu açıkladı. Kaygılaroğlu, amacının sevgilisinin sanat çalışmasına destek vermek olduğunu belirterek, rahatsızlık uyandırdığı için özür dilediğini ifade etti.

  • Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı
    17:11 Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı

    Şarkıcı Tayfun Duygulu, Kerim Tekin ile birlikte yazdığı 'Kar Beyazdır' şarkısının sözlerini hatırlatarak, duygusal bir paylaşım yaptı. Duygulu, geçmişte çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak, Kerim Tekin'i özlediğini dile getirdi.


Advertisement